fbpixel

Search icon
Search
C for Colours: Αυτοί είναι οι πιο trendy χρωματικοί συνδυασμοί της άνοιξης
STYLING TIPS

C for Colours: Αυτοί είναι οι πιο trendy χρωματικοί συνδυασμοί της άνοιξης

Προσθέστε χρώμα στην εμφάνιση και στην καθημερινότητά σας


Η άνοιξη είναι η εποχή της αισιοδοξίας και της φωτεινότητας. Τα έντονα χρώματα έρχονται να αντικαταστήσουν τις πιο σκούρες και μουντές αποχρώσεις, οι οποίες χαρακτηρίζουν το χειμώνα. Ακριβώς αυτό μπορούμε να αποτυπώσουμε και στην εμφάνιση μας.

Δε χρειάζεται να ξανά τονίσουμε τη σημαντικότητα που έχουν οι χρωματικές επιλογές στη διάθεση και στην ψυχολογία μας. Αρκεί μόνο να σας παρουσιάσουμε τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς για τη νέα αυτή σεζόν που θα κάνουν τη διαφορά στα καθημερινά σας looks.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, γνωρίστε όλα τα colour combos που ξεχωρίζουν, επιλέξτε αυτόν που σας αρέσει περισσότερο και «ζήστε» την άνοιξη all the way.

Pink & Green

colour-combos-1.jpg
Image source: @whowhatwear

Το ροζ δε θα μπορούσε να μη βρίσκεται πρώτο στη λίστα με αυτές τις επιλογές, διότι αποτελεί τη μεγαλύτερη χρωματική τάση για την περίοδο Spring/Summer 2021. Σχεδιαστές και fashionistas έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν αισθητή την παρουσία του. Καθώς θα μας απασχολήσουν περισσότερο οι απαλές αποχρώσεις του ροζ μπορούμε να του χαρίσουμε «ένταση» με μία μόλις κίνηση. Ποια είναι αυτή; Προσθέστε στην εικόνα σας ένα πράσινο στοιχείο και δε θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο. Ταιριάζουν υπέροχα μεταξύ τους για ανανεωμένες εμφανίσεις.

Baby blue & Off white

colour-combos-2.jpg

Τα παστέλ χρώματα συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και τη φετινή σεζόν και είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ιδανική επιλογή για όλες εσάς που διστάζετε να επιλέξετε πολύ έντονες αποχρώσεις αλλά επιζητάτε μία polished αισθητική στην εικόνα σας. Εμείς έχουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στο γαλάζιο χρώμα και η pastel απόχρωση του είναι ακόμα πιο stylish. Ταιριάξτε την με off white items για μία αρμονική εμφάνιση που μπορεί να σας συντροφεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για τις ημέρες που διανύουμε επιλέξτε ένα baby blue jumper μαζί με off white slouchy pants κι ένα ζευγάρι loafers.

Orange & Lilac

colour-combos-3.jpg

Για όλες εσάς που αγαπάτε τους πειραματισμούς και αναζητάτε εύκολους τρόπους για update looks αυτή θα γίνει πιο συχνή σας εναλλακτική. Όσο εκκεντρικό κι αν σας φαίνεται, το πορτοκαλί ταιριάζει φανταστικά με το λιλά. Η ένταση του ενός συμπληρώνεται με την «ηρεμία» του άλλου. Για αρχή μπορείτε να «παίξετε» με τα χρώματα στα αξεσουάρ και στη συνέχεια με τα βασικά σας κομμάτια. Επενδύστε σ’ αυτά τα χρώματα, κάντε δοκιμές μπροστά στον καθρέφτη σας και στη συνέχεια παρουσιάστε ολοκληρωμένα σύνολα που θα λατρέψετε!

Red & Pink

colour-combos-4.jpg
Image source: @stylecaster

Ένας εύκολος και σχετικά ασφαλής τρόπος για να εντάξετε τα bold colours στην εμφάνισή σας είναι να προτιμήσετε διαφορετικούς τόνους ενός χρώματος. Για παράδειγμα μπορείτε να ταιριάξετε το κόκκινο με το ροζ ή το φούξια. Καθώς «κρύβουν» μέσα τους κοινά στοιχεία θα έχετε αρμονία και παράλληλα θα ακολουθείτε τις τάσεις με chic πινελιές. Ακόμα πιο ωραίο θα είναι ο συνδυασμός περισσότερων από δύο τόνους, δημιουργώντας το απόλυτο colour blocking σαν fashion experts.

Blue & Yellow

colour-combos-5.jpg
Image source: @harpersbazaar

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο συνδυασμός που εμείς ξεχωρίζουμε, τότε σας λέμε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι είναι το κίτρινο με το γαλάζιο. Δύο έντονα χρώματα που εκπέμπουν πολλή φωτεινότητα, αισιοδοξία και λάμψη. Δηλαδή όλα όσα χρειαζόμαστε αυτήν την περίοδο. «Ακροβατούν» ανάμεσα στην άνοιξη και το καλοκαίρι, χαρίζοντας μας μ’ αυτόν τον τρόπο μία αίσθηση και από τις δύο εποχές. Όσο πιο bright η απόχρωση τόσο πιο ωραίο. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε αυτόν το συνδυασμό asap.