fbpixel

Search icon
Search
Βρήκαμε τη μία και μοναδική summer bag που θα πρωταγωνιστήσει φέτος
STYLING TIPS

Βρήκαμε τη μία και μοναδική summer bag που θα πρωταγωνιστήσει φέτος

No brand straw bag: Η quiet luxury τσάντα που θα δούμε παντού


Οι ψάθινες τσάντες είναι σήμα-κατατεθέν του καλοκαιριού. Φέτος, έχουμε δει τις εκδοχές της ψάθας αλλά και της raffia. Οι straw τσάντες, λοιπόν, προτείνονται πρωτίστως για να συνοδεύσουν το στιλ των διακοπών, ώστε να χωρέσουν μέσα τα απαραίτητα για την παραλία - όμως τα τα τελευταία χρόνια τις βλέπουμε να γίνονται πρωταγωνίστριες στα looks της πόλης. 

Πριν λίγες μέρες είδαμε στιγμιότυπα των διακοπών του διεθνές μοντέλου, Kendall Jenner στο Instagram. Στις γραφικές φωτογραφίες, που τη βλέπουν να ποζάρει με φόντο δροσερά μπλε νερά και λευκά βράχια, η Jenner φοράει το εφαρμοστό sheer φόρεμα με ένα ασορτί σκούρο μπλε μπικίνι από κάτω. Όσο για τα αξεσουάρ της, κρατάει μια ψάθινη tote bag με μαύρες δερμάτινες λεπτομέρειες που μας τράβηξε κατευθείαν την προσοχή. Η Jenner, έχοντας υιοθετήσει και αυτή την τάση του quiet luxury επέλεξε ένα "anonymous" κομμάτι που χαρίζει στιλ χωρίς να «φωνάζει» - ξεχωρίζοντας για τα ποιοτικά details της - έναντι των flashy λογοτύπων.

Ιδανική για να χωρέσει όλα τα beach essentials της παραλίας - και την ίδια στιγμή παραμένοντας κλασική και διαχρονική, η τσάντα του μοντέλου έγινε η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση για κάθε γυναίκα που θέλει να ετοιμάζεται γρήγορα, χωρίς ποτέ να είναι basic.  Σε στιλ tote, hobo ή basket, οι ψάθινες τσάντες βρίσκονται δικαίως στην πρώτη γραμμή των τάσεων και φέτος, αφού μπορείτε να τις φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ. 

Δείτε παρακάτω τους πιο fashionable τρόπους να φορέσετε μια ψάθινη τσάντα, from day to night!
87014766-08-99999999-01.webp
Image source: Mango

The work appropriate

Για όλες εσάς που θέλετε να μεταφέρετε τον καλοκαιρινό αέρα στον χώρο εργασίας σας, αυτό το αξεσουάρ θα σας βοηθήσει να το κάνετε all the way. Για να ακολουθήσετε «κατά γράμμα» τους κανόνες του street style, επιλέξτε να φορέσετε ένα bermuda two pieces suit μαζί με chunky sandals ή flat mules και τη raffia bag.

The simple jeans & t-shirt combo

Αποτελεί το ιδανικό accessories για τον απόλυτο white shirt & jean combo. H ουδέτερη απόχρωσή της ταιριάζει υπέροχα με τον κυανόλευκο συνδυασμό, δημιουργώντας μία αρμονική αντίθεση. Μπορείτε να διαλέξετε είτε denim παντελόνι είτε shorts. Ολοκληρώστε με rope sandals ή sneakers.

350350134-628274322245654-7834055219271640131-n.jpg
Image source: @kendalljenner

The summer dress 

Ακόμα ένας πολύ εύκολος και stylish head to toe συνδυασμός είναι μαζί με μακριά, αέρινα φορέματα με όγκος που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Εάν επιθυμείτε να κρατήσετε σε «χαμηλές εντάσεις» τις εμφανίσεις δεν έχετε παρά να συνδυάσετε τη raffia bag σας με ένα total neutral dress όπως ένα λευκό shirt dress. Αν από την άλλη θέλετε να κάνετε μια statement εμφάνιση, ακολουθήστε το παράδειγμα της Jenner και φορέστε ένα sheer cover-up dress στην παραλία. 

screenshot-2023-06-07-at-21846-pm.png
Image source: Zimmerman

The night-out

Μη διστάσετε να επιλέξετε αυτήν την τσάντα για να ολοκληρώσει τα λίγο πιο επίσημα summer outfits. Επιλέξτε ένα clutch ή bucket bag σε raffia τελείωμα και παντρέψτε τη με ένα slip φόρεμα ή σετ και τα αγαπημένα σας mules ή high heels sandals. Μόλις δημιουργήσατε το πιο casual chic σύνολο με άρωμα καλοκαιριού!

344842836-566337792273548-2142937153175990521-n.jpg
Image source: @juliesfi

The beach-y look

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Μα φυσικά τα beach looks. Όπως κι αν προτιμήσετε να τη συνδυάσετε για τις εμφανίσεις σας στην παραλία ή στα σοκάκια του αγαπημένου σας νησιού θα μοιάζει φανταστική. Για πιο fashionable outfits συνδυάστε τη με crochet set, ή ένα παρεό σε έντονα χρώματα και σχέδια. Η αλήθεια είναι ότι οι παραλίες είναι το φυσικό της περιβάλλον.


Happy styling!