fbpixel

Search icon
Search
Bright Pink: Οι πινελιές του ροζ ήρθαν για να μείνουν και να κατακτήσουν τα ανοιξιάτικα looks μας
MAGAZINE

Bright Pink: Οι πινελιές του ροζ ήρθαν για να μείνουν και να κατακτήσουν τα ανοιξιάτικα looks μας

Οι καλύτερες προτάσεις για τους λάτρεις της πιο χαρούμενης απόχρωσης


Ας φωτίσουμε την καθημερινότητά μας με outfits που ξεχωρίζουν. Οι πινελιές του ροζ ήρθαν για να μείνουν και να κατακτήσουν τα ανοιξιάτικα looks μας.

The Fashion Trend

Το ροζ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που διανύουμε και το συναντάμε σε όλες τις αποχρώσεις του, από τις πιο ανοιχτόχρωμες pastel μέχρι τις πιο έντονες και φωτεινές. Αν ανήκετε στις γυναίκες που τολμούν να πειραματίζονται, δοκιμάστε αυτό το εντυπωσιακό και flashy χρώμα, σε outfits, total looks ή ακόμη και σε αξεσουάρ μόνο, δίνοντας το απαραίτητο twist στις εμφανίσεις σας. Ανάλογα με το στιλ και την προσωπικότητά σας, επιλέξτε τον χρωματικό τόνο που σας ταιριάζει.

mg-7350.jpg
Σκουλαρίκια σε χρυσό με πολύτιμους λίθους, Thalia Exarchou Jewellery


maxmara.jpg
Φόρεμα Max Mara, Max Mara Boutique


kalogirou.jpg
Slingbacks Prada, Kalogirou

Dress to Impress

Ο διάσημος φωτογράφος Steven Meisel υπογράφει την καμπάνια της Miu Miu για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία του οίκου και υπογραμμίζοντας, μέσα από τις εικόνες του, το όραμα του fashion brand για την ενδυνάμωση των γυναικών.

zoniou.jpg
Αρωματικό χώρου Passion in a Bottle by Zoniou, Zoniou & www.zoniou.gr
skirt.jpg
Πλισέ φούστα Karl Lagerfeld, Intervista
mcqueen.jpg
Τσάντα Alexander McQueen, Kalogirou


Inspiration

vivier.jpg
Roger Vivier

Για τη φετινή collection του οίκου Roger Vivier ο Creative Director Gherardo Felloni εξερευνά μια νέα παλέτα με pastel χρώματα, όπως το ροζ και το λιλά. Αυτή η συλλογή σηματοδοτεί την αναγέννηση για τη νέα σεζόν.

Woman of the Month

jenny.jpg
Jenny Walton

Η illustrator και fashion director Jenny Walton ξεχωρίζει μέσα από κάθε της εμφάνιση για το one-of-a-kind στιλ της. Η γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει ένα mix από 50% vintage items, 30% ρούχα σχεδιαστών κι ένα 20% από high fashion clothes! Γνωρίζει, όπως καμία άλλη, να συνδυάζει όλα τα διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους και να δημιουργεί ανατρεπτικά και άκρως ενδιαφέροντα outfits.

What to buy now

chanel.jpg
Chanel
marant.jpg
Isabel Marant, Grigio

Και η shopping list του Μαΐου περιλαμβάνει: Ένα ζευγάρι All Star της Converse -τα πιο κλασικά και συγχρόνως μοντέρνα παπούτσια-, ένα αμάνικο jacket, το ιδανικό fashion must για τη σεζόν, κι ένα παντελόνι σ’ έντονο χρώμα, το οποίο θα γίνει το key item για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

maxmara2.jpg
Παντελόνι, Max Mara, Max Mara Boutique
falconeri.jpg
Αμάνικο μπουφάν, Falconeri

swatch.jpg
Ρολόι της συλλογής Big Bold από βιοκεραμικό, Swatch

converse.jpg
Sneaker All Star της Converse

The home edit

Τι πιο ωραίο από το να βάλετε χρώμα σε διάφορους χώρους του σπιτιού σας! Το ροζ είναι ιδανικό για να βάψετε τοίχους -αν είστε αρκετά τολμηροί-, ενώ αποτελεί την τέλεια επιλογή για να δώσετε άλλη οπτική σε μικρότερες λεπτομέρειες, όπως μια εντυπωσιακή πολυθρόνα, η οποία μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και μ’ έναν γκρι μοντέρνο καναπέ σε καθαρές γραμμές. The tip: Μη φοβάστε τα χρώματα!

bowl.jpg
Μπολ της σειράς Moon, Παρουσίαση
chair.jpg
Πολυθρόνα Condesa-Oficina Kreativa, Αrea Domus


Beauty musts

Η άνοιξη είναι συνυφασμένη με τα λουλούδια και το ροζ χρώμα. Έτσι και στον κόσμο της ομορφιάς, όπως και της μόδας, η κυριαρχία του είναι έντονη. Ένα δροσερό beauty look σε αυτούς τους τόνους είναι το απόλυτο “to do” και θα μας βάλει σε άκρως ανοιξιάτικη διάθεση. Πείτε «ναι» σε pink αποχρώσεις στα χείλη, αλλά και στα ζυγωματικά.

hondos1.jpg
Plumping lip gloss Powerglass της Mac, Hondos Center Apollonia Politia
hondos2.jpg
Άρωμα Beautiful Magnolia της Estee Lauder, Hondos Center Apollonia Politia


Κεντρική Φωτογραφία: MIU MIU

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2021