fbpixel

Search icon
Search
Bridgerton: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 3η σεζόν
ARTS & CULTURE

Bridgerton: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 3η σεζόν

Το ρομαντικό φιλμ εποχής επιστρέφει και μας επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις


Πρόκειται για μια από τις πιο πολυσυζητημένες και άκρως επιτυχημένες σειρές του Netflix. Το αγαπημένο σε όλους μας Bridgerton είναι μια από τις παραγωγές με τα περισσότερα streamings στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας, ενώ σε αυτά τα χρόνια που προβάλλεται έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Μία συναρπαστική σεζόν ετοιμάζεται και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των series lovers. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των διεθνών tabloids, τα γυρίσματά της ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο και η πλοκή της θα βασίζεται στο ανθισμένο ειδύλλιο μεταξύ της Penelope Featherington και του Colin Bridgerton, ενώ θα εστιάζει και στη φάση του μήνα του μέλιτος της Kate Sharma και του Anthony Bridgerton. 

Πότε θα κυκλοφορήσει η 3η σεζόν του Bridgerton και που θα εστιάσει η πλοκή;

bridgerton-190623-default4-bridgerton-302-unit-02700r2b.webp
Image source: © 2023 Netflix, Inc.


Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη σεζόν - μόνο ότι, πράγματι, πρόκειται να κυκλοφορήσει και βρίσκεται σε παραγωγή. Η 2η σεζόν έκανε πρεμιέρα λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την 1η σεζόν, αλλά δεδομένου ότι η παραγωγή επιβραδύνθηκε λόγω της πανδημίας, είναι πιθανό η δημιουργική ομάδα να επισπεύσει την ανάπτυξη της 3ης σεζόν. 

Όσον αφορά την πλοκή της, το Netflix έχει προχωρήσει στη σχετική ανακοίνωση: «Η Penelope Featherington (Nicola Coughlan) έχει τελικά εγκαταλείψει το μακροχρόνιο φλερτ της με τον Colin Bridgerton (Luke Newton), αφού άκουσε τα απαξιωτικά λόγια του γι' αυτήν την προηγούμενη σεζόν. Έχει, ωστόσο, αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να πάρει έναν σύζυγο, κατά προτίμηση κάποιον που θα της παρέχει αρκετή ανεξαρτησία για να συνεχίσει τη διπλή της ζωή ως Lady Whistledown, μακριά από τη μητέρα και τις αδελφές της. Όμως, στερούμενη αυτοπεποίθησης, οι προσπάθειες της στο γάμο αποτυγχάνουν θεαματικά. Εν τω μεταξύ, ο Colin  έχει επιστρέψει από τα καλοκαιρινά του ταξίδια, αλλά απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι εκείνη, το μόνο άτομο που πάντα τον εκτιμούσε όπως ήταν, του δείχνει την ψυχρή πλευρά της. Ανυπομονώντας να ξανακερδίσει τη φιλία της, προσφέρεται να την καθοδηγήσει στους τρόπους της αυτοπεποίθησης για να τη βοηθήσει να βρει σύζυγο αυτή τη σεζόν. Αλλά όταν τα μαθήματά του αρχίζουν να λειτουργούν υπερβολικά καλά, πρέπει να παλέψει με το αν τα αισθήματά του για την Πηνελόπη είναι πραγματικά απλώς φιλικά».

Οι πρώτες πολλά υποσχόμενες εικόνες 

bridgerton-190623-1-bridgerton-302-unit-04632rcr.webp
Image source: © 2023 Netflix, Inc.

Μέχρι στιγμής, το Netflix έχει μοιραστεί με το διεθνές κοινό μερικά νέα στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια του Tudum: A Global Fan Event, το οποίο καλύπτει τις πρωτότυπες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές του Netflix και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Οι πρώτες φωτογραφίες απεικονίζουν την Penelope και τον Colin φαίνονται να κοιτάζονται τρυφερά ο ένας στα μάτια του άλλου, ενώ μια άλλη φωτογραφία παρουσιάζει την Penelope μελαγχολική να κάθεται μόνη της σε ένα κάθισμα στο παράθυρο με τα χέρια στο πρόσωπό της, γεγονός που δείχνει ότι αυτός ο κύκλος θα έχει κάποια σημαντικά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις τους. 

Το cast

snapinstaapp-354191749-940870690296872-2154136877853243838-n-1080.jpg
Image source: @nicolacoughlan

Σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες, τρία νέα πρόσωπα πρόκειται να προστεθούν στο cast της επιτυχημένης σειράς. Ο Daniel Francis θα υποδυθεί τον Marcus Anderson, ο Άγγλος ηθοποιός, Sam Phillips, υποδύεται τον Λόρδο Debling. Πέρα από τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ο James Phoon (πρώην Wreck) υποδύεται τον Harry Dankworth. Υπήρχαν επίσης πληροφορίες ότι ο Regé-Jean Page, ο οποίος είχε αναλάβει τον ρόλο του Simon Bassett, του δούκα του Hastings, στην πρώτη σεζόν, θα επέστρεφε για την τρίτη σεζόν, αλλά ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό! Ο Regé-Jean διέψευσε γρήγορα αυτούς τους ισχυρισμούς, καθώς μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο που τον απεικονίζει μαζί με τον πρωταγωνιστή του Bridgerton S2, τον Jonathan. "Τα αγόρια επέστρεψαν στην πόλη", έγραψε στη λεζάντα, προσθέτοντας: "Όχι, δεν επιστρέφω στη σειρά btw".

Stay tuned!