fbpixel

Search icon
Search
Breitling x Victoria Beckham: Το κοσμοπολίτικο launch party στο κέντρο της Αθήνας
PEOPLE & MOMENTS

Breitling x Victoria Beckham: Το κοσμοπολίτικο launch party στο κέντρο της Αθήνας

Πλήθος λαμπερών καλεσμένων έδωσε το «παρών»


Στην επίσημη μπουτίκ της Breitling στο κέντρο της Αθήνας έγινε η παρουσίαση της νέας σειράς ρολογιών της μάρκας που σχεδιάστηκαν από κοινού με τη Victoria Beckham. Η συλλογή Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham, περιορισμένη σε μόλις 1.500 κομμάτια, είναι το αποτέλεσμα μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ της πολυτελούς ωρολογοποιίας και της διάσημης δημιουργικής διευθύντριας του οίκου.

jp-l7198.JPG

Ο χώρος φιλοξένησε ρούχα από την καινούρια συλλογή της Victoria Beckham για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 που βρίσκονται αποκλειστικά στην Enny Monaco και ένα Campari Watch Bar φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση. 

jp-l6707.JPG

Ο εκπληκτικός στολισμός έγινε από τη Neda Decorations και τα γλυκά ήταν από τα ζαχαροπλαστεία Fresh αποκλειστικά για την βραδιά. Με πολύ ανεβασμένη διάθεση, πελάτες, δημοσιογράφοι και φίλοι από τον χώρο της μόδας δοκίμασαν την limited Edition συλλογή Breitling x Victoria Beckham στην Ελλάδα η οποία πωλείται μόνο στην Athens Breitling Boutique, Βουκουρεστίου 6.

jp-l7122.JPG
Κατερίνα Μισιχρόνη, Τόνια Σωτηροπούλου
jp-l7427.JPG

About the unique collection

Η συλλογή Victoria Beckham διατηρεί τα κλασικά χαρακτηριστικά του Chronomat συνδυάζοντας τα με εκλεπτυσμένα νέα χρώματα εμπνευσμένα από την παλέτα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 του οίκου Beckham, συμπεριλαμβανομένων της μέντας, midnight blue, dove gray και της άμμου. Όλα τα ρολόγια διαθέτουν τόσο το λογότυπο Breitling στο καντράν όσο και τα αρχικά της Victoria Beckham στον δείκτη δευτερολέπτων, με δυνατότητα επιλογής σε κάσα από ατσάλι ή κίτρινο χρυσό – ένα ειδικό υλικό που αναβίωσε η Breitling ειδικά για αυτή τη συλλογή.

1.png
Τα καντράν αναφέρουν επίσης το limitation: "One of 400" για καθένα από τα κομμάτια από ανοξείδωτο ατσάλι και "One of 100" για κάθε μια από τις παραλλαγές χρυσού.

«Το Chronomat είναι ήδη ένα easy to wear ρολόι με κλασικό σχεδιασμό», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Breitling, Georges Kern για τη συνεργασία κατά το αρχικό λανσάρισμά της. «Με το χαρακτηριστικό στιλ της Victoria, αυτή η συλλογή εξελίσσεται στην πιο σύγχρονη και λαμπερή εκδοχή της».

Η Beckham, με τη σειρά της, εξέφρασε το θαυμασμό της για τη δημιουργική διαδικασία της Breitling: «Ήταν υπέροχο να βλέπω τη δεξιοτεχνία και την καινοτομία της Breitling να συνδυάζονται με τις ιδέες μου για να δημιουργήσουν κάτι τόσο κομψό και φρέσκο.», ανέφερε.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.