fbpixel

Search icon
Search
Angelina Jolie: Γιατί δε θα επέλεγε την υποκριτική αν ξεκινούσε σήμερα ξανά τη ζωή της από το μηδέν;
PEOPLE & MOMENTS

Angelina Jolie: Γιατί δε θα επέλεγε την υποκριτική αν ξεκινούσε σήμερα ξανά τη ζωή της από το μηδέν;

Μία διαφορετική συνέντευξη και μία σπουδαία εξομολόγηση


Σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα. Σε κάθε της εμφάνιση βλέπει όλο τον κόσμο να στρέφει την προσοχή του επάνω της. Η Angelina Jolie, ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ακτινοβολούν. Είναι μία γυναίκα πολύ-πολύ εντυπωσιακή, με ισχυρή προσωπικότητα και δυνατή φωνή, την οποία υψώνει σε κάθε ευκαιρία, για να σταθεί στο πλευρό ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες. Πέρα από όλα αυτά, έχει να επιδείξει και μία σπουδαία καριέρα στην υποκριτική, καθώς την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε πολλές επιτυχίες του Hollywood, ωστόσο, η ίδια κοιτάζοντας πίσω, κάνει δεύτερες σκέψεις.

Η Jolie, επέλεξε να δώσει μία μεγάλη συνέντευξη στο τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου της Wall Street Journal και μιλώντας πιο ανοικτά και ειλικρινά από ποτέ, αναφέρθηκε σε πολλά, διαφορετικά topics και μεταξύ άλλων, τόνισε πως ίσως δε θα επέλεγε το ίδιο μονοπάτι, αν ξεκινούσε ξανά τη ζωή της από το μηδέν...

Μία γυναίκα με απίστευτη λάμψη!

Η αλλαγή στάσης και οι επιλογές που μας καθορίζουν

Η Angelina Jolie, μιλάει συχνά ανοικτά για πολύ σημαντικά ζητήματα, ωστόσο, δεν ανήκει στην κατηγορία των celebrities που επιλέγουν πολλές φορές να τοποθετηθούν για θέματα που αφορούν την προσωπική τους ζωή. Αυτή τη φορά -ωστόσο- έκανε τη διαφορά. Παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην Wall Street Journal και μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι εάν ξεκινούσε από την αρχή σήμερα, πιθανότατα δε θα επέλεγε την υποκριτική ως επάγγελμα. Η Jolie, άφησε εννοηθεί ότι θέλει να εγκαταλείψει οριστικά τον λαμπερό κόσμο του Hollywood, ενώ στο μυαλό της υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. 


«Ίσως να μην ήμουν ηθοποιός, αν ξεκινούσα ξανά από το μηδέν. Όταν ξεκινούσα, δεν υπήρχε η προσδοκία να τα λέω όλα δημόσια, να μοιράζομαι τόσα πολλά. Δεν έχω πλέον κοινωνική ζωή», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξή της η διάσημη star, ενώ μιλώντας για την απόφασή της να αποσυρθεί σε μεγάλο βαθμό από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε: «Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να επουλωθούμε». «Για να ξεπεράσεις κάτι, πρέπει να περάσεις από πολλές φάσεις και να το αισθανθείς ολοκληρωτικά. Πρέπει να το νιώσεις, να είσαι εντός αυτού, να μην το αποφεύγεις. Να μπεις ολοκληρωτικά σε αυτό. Να νιώσεις τα πάντα και μετά βγες από αυτό», σημείωσε στη συνέχεια η Jolie, για να τονίσει χαρακτηριστικά, πως μερικές φορές δεν έχουμε την επιλογή για κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας, όσο κι αν δεν μας αρέσουν.

Η σημασία της οικογένειας και το μεγάλο στήριγμα

H Angelina Jolie, είδε τη ζωή της να αλλάζει σημαντικά και να περνάει από πολλά, διαφορετικά στάδια τα τελευταία χρόνια. Είδε την οικογένειά της να αλλάζει μορφή, όταν αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον Brad Pitt, με το διαζύγιό τους να μην εξελίσσεται με τον πιο ιδανικό τρόπο. Υπήρχε -κι εξακολουθεί να υπάρχει- μεγάλη ένταση, με τις δύο πλευρές να ακολουθούν σε ορισμένες περιπτώσεις ακραία ρητορική και να εκφράζουν τη δική τους θέση, με σκληρό τρόπο. Την ίδια στιγμή -ωστόσο- η Jolie κάνει focus στα παιδιά της. Όπως παραδέχεται η ίδια, αυτή είναι η δική της πηγή ενέργειας και δύναμης. Είναι το δικό της καταφύγιο, είναι το μεγάλη της στήριγμα. 

«Περνάω χρόνο με τα παιδιά μου και απλώς είμαι κοντά τους, επειδή είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και έχω μάθει κάτι από τον καθένα διαφορετικά, θεωρώ ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Νιώθω πιο δυνατή όταν είμαι μαζί τους. Το ωραιότερο πράγμα που έχω συνειδητοποιήσει, καθώς τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει, είναι ότι όταν περιποιούμαι τον εαυτό μου ή όταν είμαι δημιουργική ή όταν κάνω κάτι διασκεδαστικό, είναι τόσο χαρούμενα. Νομίζω ότι είναι ένας τρόπος να καταλάβουν ότι η μητέρα τους είναι ο εαυτός της και αισθάνεται καλά», ανέφερε στη μεγάλη της συνέντευξη. Αυτή είναι η δική της πραγματικότητα, η δική της αλήθεια. 


Είναι σε μία ιδιαίτερη φάση της ζωής της. Μοιάζει πιο ώριμη από ποτέ, πιο ολοκληρωμένη και πιο συνειδητοποιημένη. Κυρίως -όμως- η Angelina Jolie δε δείχνει καμία διάθεση να κρύψει τις αδυναμίες της. Είναι απόλυτα αληθινή και μοιράζεται τις σκέψεις της κι όσα την απασχολούν. Παραδέχθηκε πως προσπαθεί να βρει ξανά τον εαυτό της, μέσα από όσα κάνει και δημιουργεί σήμερα. Παραδέχθηκε πως έφτασε η στιγμή να κάνει σημαντικές και μεγάλες αλλαγές για την ίδια και τα παιδιά της και δήλωσε έτοιμη, να αλλάξει ριζικά τρόπο ζωής. Είναι μία σπουδαία γυναίκα, είναι ένα ισχυρό και λαμπερό πρόσωπο κι αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από όλα αυτά, είναι το μήνυμά της σε κάθε γυναίκα. Δεν πρέπει να φοβόμαστε, δεν πρέπει να διστάζουμε. Πρέπει να υψώνουμε το ανάστημα και τη φωνή μας όποτε χρειάζεται...