fbpixel

Search icon
Search
Bold, Short & Sexy: H μόδα στα μαλλιά το καλοκαίρι του 2024
MAGAZINE

Bold, Short & Sexy: H μόδα στα μαλλιά το καλοκαίρι του 2024

Ανανεωθείτε και ανακαλύψτε τα νέα hair trends


Τη νέα σεζόν, αυτό που χαρακτηρίζει τη μόδα στα μαλλιά είναι ότι αυτά γίνονται πιο πλούσια από ποτέ, τόσο σε κίνηση όσο και σε υφή. Η τάση του μινιμαλισμού που κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια αφήνεται πίσω, καθώς οι νέες τάσεις επιβάλλουν βαθιά χρώματα, με έμφαση στις πιο περίτεχνες αποχρώσεις, και επιπλέον όγκο στα κουρέματα και το styling.

saint-laurent-summer-2024-campaign-anthony-vaccarello-5-1200x800-2.jpg

Χρώματα

Το καλοκαίρι του 2024, τα καστανά επιλέγονται στις πιο γεμάτες τους αποχρώσεις, ειδικά σε όλες αυτές που βγάζουν και τόνους από κόκκινο, ρούμι, μαύρη σοκολάτα ή χάλκινο της κανέλας για μια αίσθηση ζωντάνιας. Τα ξανθά κυμαίνονται, επίσης, σε μια πολύ ιδιαίτερη παλέτα, που περιλαμβάνει τη ζεστασιά της βανίλιας, την κρεμώδη όψη του crème brûlée και τις υπέροχες χρυσαφένιες λάμψεις της καραμέλας.

Κουρέματα

Φέτος, όλες οι τάσεις δείχνουν ότι είναι η χρονιά του καρέ. Το σχήμα που ανήκει στην κορυφή των τάσεων είναι αυτό που διαθέτει όγκο και καθαρή περίμετρο με μαλακές άκρες γύρω από το πρόσωπο. Ως χτένισμα, το καρέ γενικά είναι ευέλικτο, καθώς μπορεί να έχει όλα τα μήκη: κοντό, μεσαίο πάνω από τους ώμους ή και μακρύτερο, γι’ αυτό και ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Ακόμα, είναι εύκολο στο χτένισμα, προσφέρει περισσότερο πλούτο στα μαλλιά και είναι πιο ανάλαφρο για το καλοκαίρι.

Χτενίσματα

Τα κοντά καρέ είναι εύκολο να χτενιστούν με ένα καλό προϊόν για όγκο και λάμψη. Στα μακρύτερα μαλλιά, τα κυματιστά χτενίσματα είναι ιδανικά για όλες τις ώρες του καλοκαιριού. Οι λεπτές πλεξούδες κάνουν επίσης την επανεμφάνισή τους, προσφέροντας ένα μοντέρνο και δροσερό στιλ.

Hair Tip: Μόλις βγείτε από τη θάλασσα, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με νερό χωρίς αλάτι και ψεκάστε τα ή απλώστε σε αυτά ένα καλό λάδι μαλλιών. Κάντε μια ανάλαφρη πλεξούδα και, όταν τα λύσετε, θα έχουν μια όμορφη κίνηση και λάμψη.

Προïόν του μήνα

image-1.jpg


Το Silky Pro Effect - Hyper Therapy είναι ενισχυμένο με πρωτεΐνες μεταξιού. Αυτή η φόρμουλα είναι ιδανική για καθημερινή φροντίδα και προστασία των μαλλιών σας, καθώς βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας και στην προώθηση της φυσικής κίνησής τους.

bxatzixristodoulou.jpg


Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024