fbpixel

Search icon
Search
Blake Lively: Γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει μία μεγάλη συγνώμη από την Kate Middleton;
PEOPLE & MOMENTS

Blake Lively: Γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει μία μεγάλη συγνώμη από την Kate Middleton;

Το απολογητικό μήνυμα και η στήριξη στην πριγκίπισσα της Ουαλίας


Από το βράδυ της Παρασκευής, το βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Kate Middleton, μέσα από το οποίο γνωστοποίησε τη μάχη της με τον καρκίνο και μίλησε ανοικτά για όλα όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα, αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Όλοι στέκονται στη δύναμη της βασίλισσας της Ουαλίας και στο γεγονός ότι -σε αντίθεση με πολλούς άλλους- πήρε μόνη της θέση απέναντι από την κάμερα και μοιράστηκε τη δική της αλήθεια, χωρίς δεύτερες σκέψεις, στέλνοντας ένα μήνυμα δύναμης σε όσους βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνη.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή είναι προφανές πως το video αυτό έχει κάνει αρκετά δημόσια πρόσωπα να αισθανθούν κάπως άβολα, καθώς χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση της Kate το προηγούμενο διάστημα, αντιμετώπιζαν τα γεγονότα και τις φήμες με μία... ιδιαίτερη διάθεση. Μία από αυτούς, είναι και η Blake Lively, που τώρα θέλησε να ζητήσει τη δική της συγνώμη από την πριγκίπισσα, σε μία πολύ όμορφη κίνηση...

Η Κate έχει την στήριξη όλων!

Το απολογητικό μήνυμα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούστηκαν, ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά για την Kate Middleton. Υπήρξαν αυτοί που έκαναν λόγο για ένα διαζύγιο, για σοβαρά ψυχολογικά θέματα... Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη, όταν το Παλάτι δημοσίευσε μία φωτογραφία της πριγκίπισσας μαζί με τα παιδιά της, καθώς σχεδόν αμέσως αρκετοί παρατήρησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτήν και σύντομα, έκαναν την εμφάνισή τους σχόλια κάθε είδους για το "photoshop" που ήταν εμφανές. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν η Kate πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοικτά για την πορεία της υγείας της, προκειμένου να βάλει ένα τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε από πολλές πλευρές. 

Κάπως έτσι, αρκετοί celebrities που είχαν σχολιάσει με χιουμοριστικό ή ειρωνικό τρόπο την απουσία της από το προσκήνιο, αλλά και την επίμαχη φωτογραφία, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και άλλαξαν στάση. Ή τουλάχιστον, αυτό έκαναν οι περισσότεροι από αυτούς. Η Blake Lively -για παράδειγμα- στην προσπάθειά της να προωθήσει την καμπάνια της για το brand της, Betty Buzz, δημοσίευσε μία επεξεργασμένη φωτογραφία με ξεκάθαρα... περιπαικτική διάθεση απέναντι στο photoshop της Kate, όμως μόλις κυκλοφόρησε το video προχώρησε αμέσως στην αφαίρεση του post και μέσα από τα social media της απολογήθηκε, κάνοντας λόγο για μία «ανόητη ανάρτηση».

shutterstock-208551145-1.jpeg


«
Είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή, αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να επικοινωνήσω το εξής. Έκανα ένα ανόητο post με αφορμή τη φρενίτιδα για τα "photoshop fails" και, θεέ μου, αυτό το ποστ με κάνει σήμερα να αισθάνομαι ντροπιασμένη. Ζητώ συγνώμη. Στέλνω αγάπη και θερμές ευχές σε όλους, πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Blake, την στιγμή που κι άλλοι A-listers, όπως η Kim Kardashian, o Andy Cohen και John Oliver είχαν σχολιάσει με αντίστοιχο τρόπο την ιστορία με την Kate, αλλά για την ώρα δεν έχουν τοποθετηθεί, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η εξομολόγηση και η στήριξη 

Είναι γεγονός ότι η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας έχει δεχθεί πολλά και σκληρά χτυπήματα από το ξεκίνημα του 2024... Η Kate και ο Kάρολος υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις και ο καρκίνος έκανε την εμφάνισή του και στις δύο περιπτώσεις, αλλάζοντας όλα τα δεδομένα και την καθημερινότητα των royals. Παράλληλα, όλοι τους κλήθηκαν -και συνεχίζουν να το κάνουν- να διαχειριστούν τη σκληρή -σε πολλές περιπτώσεις- στάση των media, που δεν κάνουν ποτέ ένα step back και μοιάζουν πάντα έτοιμα να δημιουργήσουν ένα νέο story γύρω από τη ζωή τους, ενώ προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από όλα αυτά τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, που βλέπουν τη μητέρα τους να δοκιμάζεται. Η Kate μοιράστηκε την πραγματικότητα με όλο τον κόσμο και για την ώρα, τα μηνύματα που λαμβάνει είναι αποκλειστικά υποστήριξης και δύναμης, με την ίδια και τον William να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για όλο αυτό. «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι και οι δύο πάρα πολύ συγκινημένοι από τα μηνύματα συμπαράστασης που έχουν σταλεί από πολίτες από τη Βρετανία, την Κοινοπολιτεία και από ολόκληρο τον κόσμο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του Παλατιού.


«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Kate και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα το καταφέρουν ιδιωτικά και με γαλήνη», ανέφεραν από τη δική τους μεριά σε μία εξαιρετικά σύντομη δήλωση ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, αν και τη δεδομένη στιγμή δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το αν υπήρξε περαιτέρω επικοινωνία των δύο πλευρών, μετά το video της ανακοίνωσης, με τον Harry και τον William να έχουν απομακρυνθεί μεν σημαντικά τα τελευταία χρόνια, αλλά να περνούν περισσότερο χρόνο τελευταίο μαζί, με αφορμή και τη μάχη του βασιλιά Καρόλου. 

Θέση για την περιπέτεια της Kate πήρε και ο Λευκός Οίκος, που ευχήθηκε στην πριγκίπισσα πλήρη ανάρρωση, μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία που έχει ήδη ξεκινήσει, με την εκπρόσωπο Τύπου να σημειώνει: «Οι σκέψεις μας είναι με τη Δούκισσα του Cambridge και τα μέλη της οικογένειάς της και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης στιγμής. Της ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση και νομίζω ότι είναι σημαντικό να σεβαστούμε την ιδιωτικότητά της, ειδικά αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι θα ρωτήσετε αν ο πρόεδρος έχει μιλήσει με την ίδια ή με την οικογένεια. Μπορώ απλώς να πω ότι δεν έχουμε τίποτα να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή, αλλά προφανώς της ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση και είμαστε απίστευτα λυπημένοι που μαθαίνουμε τα νέα».

shutterstock-2300193197.jpg


Και φυσικά, ένα από τα πρώτα πρόσωπα που επικοινώνησε αμέσως με την Kate, ήταν ο βασιλιάς Κάρολος, που εξέφρασε τον θαυμασμό του, αλλά και το πόσο περήφανος είναι, για το γεγονός ότι η πριγκίπισσα έδειξε απίστευτο θάρρος και στάθηκε απέναντι από την κάμερα, μιλώντας ανοικτά για τη δική της περιπέτεια. Είναι μία δύσκολη στιγμή για εκείνη και φυσικά, για όλη την οικογένεια, ωστόσο, πράγματι η στάση της είναι αξιοσημείωτη. Η Kate μοιράστηκε όσα βιώνει τους τελευταίους μήνες και μαζί, θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα στους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια θέση. Στους ανθρώπους που κοιτούν τον καρκίνο στα μάτια και δίνουν τη μάχη τους, καθημερινά. Aν μπορούμε να κρατήσουμε -λοιπόν- κάτι από όλο αυτό, είναι πως στην εποχή των social media και της παραπληροφόρησης, ίσως είναι καλύτερο μερικές φορές να περιμένουμε τις εξελίξεις και τα γεγονότα και μετά να εκφράζουμε την άποψή μας δημόσια, για τις ζωές άλλων ανθρώπων...