fbpixel

Search icon
Search
Biker Boots: Πώς θα φορέσετε κομψά τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν
STYLING TIPS

Biker Boots: Πώς θα φορέσετε κομψά τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Αυτό το σχέδιο μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ


Όπως οι καουμπόικες μπότες αποπνέουν μια παιχνιδιάρικη κομψότητα και οι καμπαρντίνες μια αίσθηση πολυτέλειας, οι biker boots έχουν σχεδόν μια υπερφυσική ικανότητα να κάνουν κάθε σύνολο να φαίνεται απευθείας πιο cool. Από τη φύση τους, αυτά τα σχέδια έχουν μια ανεπιτήδευτη αύρα που τις καθιστά top επιλογή στις γκαρνταρόμπες διάσημων, όπως η Hailey Bieber, η Dua Lipa και η Emily Ratajkowski.

Παρόλο που οι μπότες μοτοσυκλέτας μπορεί για πολλούς να φαίνεται μία δύσκολη "διαδρομή", στην πραγματικότητα ανήκουν στα πιο ευέλικτα στιλ παπουτσιών. Ένα καλό ζευγάρι biker boots μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, από κομψά σύνολα για το γραφείο και ντελικάτα slip dresses, μέχρι δερμάτινα jackets και φορέματα με φουσκωτά μανίκια σε cottagecore στιλ.

Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε τα styling tips που θέλετε να γνωρίζετε!

With lace skirt 

2-2098.jpg
Image source: @lunaisabellaa

Οι δαντελένιες φούστες αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν. Τα κορίτσια της μόδας έχουν αποδείξει ότι μπορεί να μας συντροφεύσει σε κάθε εμφάνιση, ακόμα και στις πρωινές. Για να προσθέσετε, λοιπόν, ένα grunge στοιχείο σε ένα κλασικό σύνολο, συνδυάστε μια lace skirt με biker boots και ένα άνετο πουλόβερ, ενώ ένα δερμάτινο τζάκετ θα προσφέρει επιπλέον δυναμική και edgy διάθεση.

Romantic maxi dress 

b0ca43e77d780b3a6edb7c939b072095.jpg
Image source: Instyle

Τα girly styles, όπως τα φορέματα με φουσκωτά μανίκια ή τα slip dresses, συχνά είναι αρκετά ρομαντικά για πολλές γυναίκες. Ευτυχώς, οι biker boots λειτουργούν ως άμεσο αντίδοτο, δημιουργώντας έναν έντονο αντιθετικό συνδυασμό, όπου η ονειρική σιλουέτα των φορεμάτων έρχεται σε αντίθεση με το σκληρό, «άγριο» ύφος των παπουτσιών. Για να απογειώσετε την εικόνα σας, προσθέστε ένα oversized leather jacket και εντυπωσιάστε!

With Corporate Staples

f7f58a6da386dad31dbc6aa803cf69f6.jpg

Οι μπότες μοτοσυκλέτας είναι πιθανότατα το τελευταίο αξεσουάρ που θα περιμένατε να συνδυάσετε με ένα πουκάμισο, κατάλληλο για το γραφείο. Και ακριβώς γι’ αυτό λειτουργούν ταιριάζουν τόσο τέλεια μεταξύ τους. Το professional staple κάνει αυτά τα casual παπούτσια να φαίνονται λίγο πιο κομψά. Προσθέστε κοσμήματα και μία statement bag για να χαρίσετε περισσότερους πόντους στην εικόνα σας. 

With denim 

632659cbe0261545b5e5d04137cde8cc.jpg
Image source: @pinterest

Μία από τις καλύτερες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε στη μόδα είναι πως όταν έχετε αμφιβολίες για ένα σχέδιο ή για ένα σύνολο πρέπει να προσθέσετε ένα denim item και όλα θα μοιάζουν καλύτερα. Είτε πρόκειται για indigo, κλασικό μπλε, λευκό ή μαύρο, αυτό το casual-cool ύφασμα κάνει σχεδόν κάθε κομμάτι να φαίνεται πολύ πιο wearable. Αν λοιπόν δυσκολεύεστε να συνδυάσετε τις biker boots σας, τότε δεν έχετε παρά να προσθέσετε μία τζιν φούστα ή baggy trouser και να είστε σίγουρες ότι θα έχετε ιδιαίτερη επιτυχία. 

Moto-on-Moto

6333a701dae9f350f9841aabdc8df9b4.jpg

Όμοιος τον όμοιο... Αυτός ο κανόνας ισχύει και για τη γκαρνταρόμπα σας. Συνδυάστε ένα μπουφάν μοτοκρός με moto boots για να ενισχύσετε πλήρως το συγκεκριμένο αισθητικό στιλ. Ολοκληρώστε το look σας με μερικά βασικά, διαχρονικά κομμάτια για να μην δίνει την αίσθηση του cosplay, αλλά μιας ισορροπημένης, αυθεντικής εμφάνισης. Για τις κρύες ημέρες του χειμώνα μπορείτε να προσθέσετε ένα tailored παντελόνι. 

With a pair of funky tights

357781951-1080771019548921-6033472855386428114-n.jpg
Image source: @mayadegraeve

Τα καλσόν με μοτίβα και funky σχέδια είναι ένας φανταστικός τρόπος να δώσετε extra ενδιαφέρον και υφή στα σύνολα σας. Επιπλέον, συνδυάζονται άψογα με τις biker boots, προσθέτοντας μια πιο εκλεπτυσμένη πινελιά και αναδεικνύοντας το σύνολο με έναν διασκεδαστικό και κομψό τρόπο.