fbpixel

Search icon
Search
Beyond the blue: Tα βασικά βήματα ομορφιάς για την καθημερινή περιποίηση το καλοκαίρι
MAGAZINE

Beyond the blue: Tα βασικά βήματα ομορφιάς για την καθημερινή περιποίηση το καλοκαίρι

Εμπνευστείτε από το απέραντο γαλάζιο...


Ο κόσμος της ομορφιάς εμπνέεται από το πιο δυνατό χρώμα του καλοκαιριού. Το μπλε της θάλασσας, σήμα κατατεθέν της εποχής, κυριαρχεί, κι εμείς καταγράφουμε τα βασικά βήματα ομορφιάς για την καθημερινή περιποίηση.

Protect

Step 1

3-qIAqW.jpg

1. Shiseido Clear Suncare Stick SPF 50+: Ένα διάφανο αντηλιακό στικ που εφαρμόζεται εύκολα χωρίς να κολλάει, αφήνοντας τα χέρια καθαρά κατά την εφαρμογή του.

juliette-pre-sun-hydra-protecting-gel-55ml.jpg

2. Hydra Protecting Gel Pre Sun, Juliette Armand: Ενυδατικό gel προστασίας πριν από την έκθεση στον ήλιο. Δεν περιέχει αντηλιακά φίλτρα και είναι κατάλληλο πριν από τη χρήση αντηλιακού. Ενυδατώνει και βελτιώνει τη φυσική διαδικασία προστασίας της επιδερμίδας από τον ήλιo.

5200312244351-p-1.jpg

3. Ενυδατικός ορός Panthenol extra 10 Days Pure Hyaluronic Filler με υαλουρονικό οξύ τριών μοριακών βαρών. Η συνδυαστική τους δράση συνεισφέρει στην ενίσχυση της ελαστικότητας και στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, διεισδύοντας ακόμα και στα βαθύτερα στρώματά της.

lancaster-sun-perfect-clear-tinted-duo-stick-spf50-packshot.jpg

4. Lancaster Sun Perfect Youth Protection Sun Clear & Tinted Stick SPF50: Αυτό το στικ διπλής όψης επιτρέπει μια εξαιρετικά στοχευμένη εφαρμογή σε εκτεθειμένες ευαίσθητες περιοχές. Η διαφανής σύνθεσή του παρέχει αμέσως ματ φινίρισμα, ενώ το χρώμα του καλύπτει τις ορατές ατέλειες.
kiehls-clearly-corrective-daily-re-texturizing-triple-acid-preserum-50ml-3605972900180-front.jpg

5. Clearly Corrective Re-Texturizing Triple Acid Peel Serum, Kiehl’s: Serum για το πρόσωπο που μειώνει την εμφάνιση των πόρων και αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό.


Moisturize

Step 2

2023-07-03-tzimas0002.jpg

1. Aqua Mist Water Lily, Tzimas Cosmetics: Αρωματικό mist για σώμα και μαλλιά, εμπλουτισμένο με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες και εκχύλισμα λευκού νούφαρου, που έχει δροσιστικές και χαλαρωτικές ιδιότητες.

harites-single-withshadow-hydor.jpg

2. Face Hydor, Harites: Δροσιστικό spray προσώπου που ενυδατώνει άμεσα το δέρμα και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και τόνωσης.


Recover

Step 3

sephora-lipnights-overnight-lip-mask.jpg

1. Lipnights Overnight Lip Mask, RMS (Sephora): Ως ένα θρεπτικό βάλσαμο νύχτας, αυτή η ενυδατική μάσκα χειλιών προσφέρει έντονη 24ωρη ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και αποκατάσταση των βλαβών του δερματικού φραγμού.

apivita-after-sun-cool-sooth-face.jpg


2. After Sun Cool & Sooth Face & Βody Gel-Cream, Apivita: Ενυδατική after sun κρέμα σε υφή gel, εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά συστατικά, που δροσίζει και καταπραΰνει άμεσα το δέρμα. Ιδανική για χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο και ως καθημερινό γαλάκτωμα σώματος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

zoniou-after-sun.jpg

3. After Sun Body Lotion, Zoniou: Κατάλληλη για μετά την έκθεση στον ήλιο. Η αλόη και η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν, ενώ η σκόνη γιαουρτιού ανακουφίζει την επιδερμίδα.

lierac-h-after-sun-beautifying-krema-somatos.jpg

4. The Beautifying After Sun Cream, Lierac: Κρέμα σώματος που θρέφει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. Το μαύρισμα παρατείνεται και τονίζεται χάρη στα εξαιρετικά λεπτά, φωτεινά περλέ σωματίδια που αφήνουν τη λάμψη τους στο δέρμα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024