fbpixel

Search icon
Search
Beyond the Basics: Οι νέες hot τάσεις στα μαλλιά του 2024
MAGAZINE

Beyond the Basics: Οι νέες hot τάσεις στα μαλλιά του 2024

Οι πιο φρέσκες και σαγηνευτικές ιδέες


Με το 2024 να βρίσκεται προ των πυλών, το ενδιαφέρον μας για τις νέες τάσεις στα μαλλιά κορυφώνεται. Γι’ αυτό και συλλέξαμε τις πιο φρέσκες και σαγηνευτικές ιδέες, που με κίνηση, ρομαντισμό και δυναμισμό θα ανανεώσουν την εμφάνισή σας, καθιστώντας σας την απόλυτη μούσα της νέας εποχής.

Είναι τα στιλ που ήδη έχουν αρχίσει να επικρατούν παντού, από τα χρώματα που θα κλέψουν την παράσταση μέχρι τα κομψά και πρωτότυπα hairstyles που θα σας χαρίσουν ιδιαίτερο τύπο. Τη νέα χρονιά, αναμένουμε με ανυπομονησία την άφιξη μιας ποικιλίας προτάσεων που θα καλύπτουν κάθε γούστο, ανεξαρτήτως εάν προτιμάτε ένα πιο φυσικό, χαλαρό look ή κάτι πιο τολμηρό και εκκεντρικό. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ατελείωτη έμπνευση που θα σας οδηγήσει σε πειραματισμούς που αξίζει πραγματικά να τολμήσετε. Από την επικρατούσα μόδα των μαλλιών για το 2024, οι πιο εντυπωσιακές τάσεις που ξεχωρίσαμε περικλείουν τη δύναμη του θέλγητρου.

HAIRCUTS

callistafw23-l-418.jpg
Callista, Intervista & Attica – The Department Store


Sleek
buns: Τα γυαλισμένα μαλλιά μαζεμένα πίσω σε στιλ μπαλαρίνας είναι η πιο κομψή πρόταση στη φαρέτρα των hair stylists.

Curly Bob: Πρόκειται για το καρέ με κίνηση και μπούκλες που είναι φυσικές ή δημιουργούνται με ψαλίδι. Αυτό το στιλ αποπνέει φρεσκάδα και δυναμικότητα και ταιριάζει περισσότερο σε σγουρά και κυματιστά μαλλιά.

Wolf Cut: Ένα κοντό καρέ με πολλές μύτες και διαβαθμίσεις στην περιφέρεια του προσώπου. Πολύ μοντέρνο και στιλάτο, είναι ένα από τα πιο εκκεντρικά κουρέματα που έχουμε δει.

Executive Bob: Αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσες επιζητούν ένα επίσημο και επιβλητικό κούρεμα. Με γεωμετρική περίμετρο και ίσιες γραμμές, αυτό το καρέ θα γίνει η αφορμή της απόλυτης έκφρασης της αυτοπεποίθησής σας.

Classic Pixie: Αντιπροσωπεύει το γνήσιο κλασικό pixie που προορίζεται για δυναμικές προσωπικότητες οι οποίες θέλουν ένα αυθεντικό look, με μύτες σε όλο το κεφάλι που το κάνουν να ξεχωρίζει.

HAIRSTYLES

braided-hairstyles-for-short-hair-291539-1612989513955-main700x0c.jpg


R
apunzel Waves: Με τα μακριά κυματιστά μαλλιά να προσφέρουν μια ρομαντική διάθεση και μια όψη που θυμίζει real-life πριγκίπισσα, αυτό το χτένισμα μιλά από μόνο του και αποπνέει θηλυκότητα και μυστήριο.

XL Braids: Οι μεγάλες πλεξούδες με τις ανοιγμένες άκρες έχουν εξελιχθεί σε ένα νεανικό και ταυτόχρονα κλασικό look που όλες αγαπούν.

Προïόν του μήνα

Tο leave-in Conditioner Keratin Silk της Hp (Hyper Therapy), εμπλουτισμένο με κερατίνη, μετάξι και προβιταμίνη Β5, χαρίζει στα μαλλιά ένα λαμπερό φινίρισμα. Παρέχει μια σειρά από οφέλη, ενώ ενισχύει τη φυσική κίνηση των μαλλιών σας,
χωρίς να τα βαραίνει.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023