fbpixel

Search icon
Search
Best TV Shows: Οι καλύτερες σειρές για το 2023 μέχρι στιγμής
ARTS & CULTURE

Best TV Shows: Οι καλύτερες σειρές για το 2023 μέχρι στιγμής

Επιστροφές, αλλά και νέες αφίξεις προβλέπεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας


Η νέα χρονιά μας έχει καλωσορίσει με πλήθος επιλογών για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στη διαχρονική μαγεία της τηλεόρασης. Η ψυχαγωγία είναι πρωταγωνιστής και μας συντροφεύει σε κάθε πλατφόρμα, από το Netflix μέχρι την HBO. Αρκετές από αυτές είναι επιστροφές πιο παλιών σειρών, μία αποτελεί ενδιαφέρουσα μεταφορά μιας θρυλικής ταινίας και κάποιες είναι νέες πολλά υποσχόμενες προσθήκες.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις πέντε σειρές, οι οποίες αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας! 

Beef

641b41f62300001b00c1eb70.jpg

Το Beef είναι μια επερχόμενη κωμική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Lee Sung Jin για το Netflix. Ένα περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ δύο αγνώστων –ενός αποτυχημένου εργολάβου και μιας επιχειρηματία– πυροδοτεί μια κόντρα που βγάζει τα πιο σκοτεινά τους ένστικτα. Πρωταγωνιστούν: Steven Yeun, Ali Wong, David Choe.

Info: H σειρά "Beef" έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 6 Απριλίου 2023. 

Daisy Jones & The Six

series.jpg

Το Daisy Jones & The Six είναι μια αμερικανική μίνι τηλεοπτική σειρά μουσικού δράματος που αναπτύχθηκε από τους Scott Neustadter και Michael H. Weber, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2019 της Taylor Jenkins Reid.Η σειρά διαδραματίζεται στη μουσική σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και καταγράφει την άνοδο και την πτώση του φανταστικού ομώνυμου ροκ συγκροτήματος μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων σε στυλ ντοκιμαντέρ με τα μέλη και πλάνα από συναυλίες και ηχογραφήσεις, με φωνητικά από τους πρωταγωνιστές της σειράς Riley Keough (ως Daisy) και Sam Claflin (ως Billy, ιδρυτής των The Six). Πρωταγωνιστούν: Riley Keough, Sam Claflin, Camila Morrone, κ,ά. 


Info: Η σειρά Daisy Jones & The Six έκανε πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 3 Μαρτίου 2023. Περιέχει δέκα επεισόδια, τα οποία κυκλοφορούν σε εβδομαδιαίες parts των δύο ή τριών επεισοδίων.

Fatal Attraction

monty-brinton-paramount.webp

Ένα κλασικό ερωτικό θρίλερ μετατρέπεται σε σέξι νομικό δράμα με το Fatal Attraction, την επερχόμενη μεταφορά της ταινίας του 1987 του Adrian Lyne από την Paramount+. Εδώ, η ιστορία του Dan Gallagher - ενός δικηγόρου και οικογενειάρχη της Νέας Υόρκης, ο οποίος γνωρίζει μια γυναίκα, την Alex Forrest, μέσω της δουλειάς του- συναινεί σε μια παθιασμένη σχέση- και στη συνέχεια πρέπει να αποκρούσει τις όλο και πιο αλλοπρόσαλλες (και τελικά βίαιες) προτάσεις της - συνεχίζεται από εκεί που τελείωσε η αρχική. Ενώ, σε ένα χρονοδιάγραμμα, βλέπουμε το επίμαχο ραντεβού να διαδραματίζεται σε μια διαφορετική δεκαετία (τη δεκαετία του 2010), με ανανεωμένο σκηνικό (Καλιφόρνια) και με ένα ικανό νέο καστ (ο Joshua Jackson ως ο ορμητικός Dan- η Lizzy Caplan ως η ανησυχητική Alex), ένα άλλο κομμάτι βρίσκει τον Dan περίπου 10 ή 15 χρόνια αργότερα, αποξενωμένο από την ενήλικη πλέον κόρη του, να ζητά αναστολή για τη δολοφονία της Alex και να θέλει να αποδείξει ότι στην πραγματικότητα δεν το έκανε. Πρωταγωνιστούν: Joshua Jackson, Amanda Peet, Toby Huss, κ,ά.

Info: Η προβολή της σειράς ξεκινά την 1η Μαΐου στην πλατφόρμα Paramount+.

Happy Valley: Season 3

p0dpp7x3.jpg

Μετά από επτά χρόνια, η επιτυχημένη αστυνομική σειρά "Happy Valley" επέστρεψε την Πρωτοχρονιά στο κανάλι του BBC με έναν καινούργιο κύκλο επεισοδίων. Για ακόμη μια φορά η αρχιφύλακας Catherine Cawood βρίσκεται σε ετοιμότητα και έρχεται αντιμέτωπη με την ανακάλυψη ενός πτώματος σε ένα λατομείο και το κουβάρι ξεκινά να ξετυλίγεται, επιφυλάσσοντάς μας πολλές ανατροπές. Πρωταγωνιστούν: Sarah Lancashire, Siobhan Finneran, James Norton, κ,ά. 

Info: Αυτή τη στιγμή μπορείτε να παρακολουθήσετε το Happy Valley στο fuboTV. Διαφορετικά, με ενοικίαση ή αγορά μπορείτε να μπείτε στο iTunes, Amazon Instant Video, Google Play και Vudu.

Succession: Season 4

succession-s3-efcdf08bff0f483a9badd1de0379163e.jpg

Η σειρά Succession, που δημιουργήθηκε από τον Jesse Armstrong, επικεντρώνεται γύρω από την πάμπλουτη οικογένεια Roy, η οποία ελέγχει την αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης Waystar Royco. Από την πρεμιέρα του 2018, το σκοτεινό και συχνά κωμικό δράμα έχει επικεντρωθεί κυρίως στην πάλη για την εξουσία μεταξύ του πατριάρχη Logan και του επίδοξου διαδόχου γιου του, Kendall. Μπαίνοντας στην τέταρτη σεζόν, αυτή η τριετής μάχη φαίνεται να βρίσκεται στο παρελθόν και το κοινό αναρωτιέται τι θα κάνει στη συνέχεια αυτό το απολαυστικά δυσλειτουργικό σύνολο.

Info: Το HBO επιβεβαίωσε επίσημα ότι η τέταρτη σεζόν της σειράς Succession θα επιστρέψει στις 26 Μαρτίου 2023.

Κεντρική φωτογραφία: Από την επερχόμενη σειρά Daisy Jones & The Six