fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Beauty Sleep: Οι 10 αντιγηραντικές κρέμες νυκτός που θα σας χαρίσουν νεανικό δέρμα

Μια σημαντική προσθήκη στην καθημερινή σας ρουτίνα


Beauty Sleep: Οι 10 αντιγηραντικές κρέμες νυκτός που θα σας χαρίσουν νεανικό δέρμα

Ο ύπνος ομορφιάς δεν είναι μύθος! Όσο εσείς κοιμάστε και ξεκουράζεστε, το δέρμα σας συνεχίζει να εκτελεί πολύτιμες διεργασίες, ώστε να ξυπνήσετε πιο φρέσκιες και λαμπερές από ποτέ. Αν βέβαια του δώσετε ένα επιπλέον boost, τότε τα αποτελέσματα το επόμενο πρωί θα είναι ακόμη πιο εμφανή. Αυτή η ώθηση δεν είναι άλλη από μία κρέμα νυχτός. Αντιγηραντική, super ενυδατική, συσφικτική ή ανορθωτική, είναι ό,τι ακριβώς ζητάει η επιδερμίδα σας σε ένα βαζάκι. Μ' αυτό κατά νου, δείτε τις 9 αγαπημένες μας, βρείτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και κρατήστε τη μόνιμα στο κομοδίνο σας, για να μην την παραλείψετε κανένα βράδυ.

overnight-beauty-products2.jpg

The night creams

Bioactive EE Cream, Tzimas Cosmetics: Βελτιώνει αποτελεσματικά το μικροανάγλυφο και την υφή του δέρματος, επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του, ενώ συγχρόνως το ενυδατώνει και αποκαθιστά τη φυσική του λάμψη.

Detox Night Cream: Peptide-3, Echinacea, Reishi Extract, Grown Alchemist: Προηγμένης σύνθεσης κρέμα νύχτας. Περιέχει Πεπτίδια, Βιταμίνες, Υαλουρονικό οξύ και Ωμέγα Λιπαρά οξέα. Αποτοξινώνει την επιδερμίδα και μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Ceramidin Cream, Dr.Jart: Μια μάσκα νυκτός που καταπραΰνει την ερυθρότητα και αναδομεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Τα κορυφαία συστατικά της  συμβάλλουν στην ισορροπία του μικροβιώματος της επιδερμίδας, καταπραΰνουν άμεσα και επιδιορθώνουν τις βλάβες του δέρματος. Τέλος, το διήθημα της ζύμωσης fusidium coccineum και το ξύδι από μπαμπού ενισχύουν τον δερματικό φραγμό και την ενυδάτωση βελτιώνοντας τη ζωντάνια της επιδερμίδας.

miu-miu-thylane-blondeau-10-1409x940-date-night-hair-ideas-homepage-1-1280x720.jpg

Anti-Ageing Night Cream, SkinLabo: Ένα ισχυρό προϊόν για την αποτοξίνωση και τη μακροζωία των κυττάρων του δέρματος. Είναι μια κεκαθαρμένη, μοναδική και απαραίτητη ενεργή α-γλυκάνη που διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων. Αποτοξινώνει τα κύτταρα απομακρύνοντας τα αλλοιωμένα κυτταρικά συστατικά κορεσμού τους. Διασφαλίζει τη μακροζωία των κυττάρων και των ιστών και εμποδίζει τη συσσώρευση λιποφουσκινικών συμπλεγμάτων, που αποτελούν πραγματικό δείκτη γήρανσης.

24h Face Cream Rich Texture, M Cosmetics: 24ωρη κρέμα, με πλούσια υφή, για ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση. Mε υψηλή περιεκτικότητα σε βιομιμητικά συστατικά, που προσφέρουν ορατό και άμεσο αποτέλεσμα lifting και λείανση της επιδερμίδας. Οι βιταμίνες Ε και C δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες (αντιοξειδωτική δράση) προστατεύοντας το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση.

Night Protection Face Oil, Kyklos Cosmetics: Ελαιόλαδο με ενεργό οξυγόνο, σησαμέλαιο, κολοκυθέλαιο και αμυγδαλέλαιο που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Έχει επανορθωτική δράση στις ρυτίδες του προσώπου και παράλληλα συμβάλλει στην ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και τις δυσχρωμίες.

 Restores elasticity

Restores elasticity

Bioactive EE Cream, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Fine lines

Fine lines

Detox Night Cream: Peptide-3, Echinacea, Reishi Extract, Grown Alchemist, Hondos Center

BUY ME
 Soothes redness

Soothes redness

Ceramidin Cream, Dr.Jart, Sephora

BUY ME
 Mixture of substances

Mixture of substances

Anti-Ageing Night Cream, SkinLabo

BUY ME
 Firming action

Firming action

24h Face Cream Rich Texture, M Cosmetics

SEE MORE
 Oil composition

Oil composition

Night Protection Face Oil, Kyklos Cosmetics

BUY ME

Culture Night Recov Water Cream, Antipodes: Μια κρέμα νυκτός μοναδικής υφής, με σύνθεση που περιέχει υαλουρονικό οξύ φυτικής βάσης και καλά βακτήρια για υγιή επιδερμίδα. Το Kalibiome AGE Probiotic είναι ένα φυσικό βακτήριο που θωρακίζει τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την απώλεια υγρασίας και προστατεύοντάς την από εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες. Τα επίπεδα υγρασίας ενισχύονται με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος φυτικής βάσης και τη μαύρη φτέρη mamaku από τη Νέα Ζηλανδία.

Liftactiv Nuit Night Cream, Vichy: Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας και συσφικτική φροντίδα. Ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική φροντίδα για τη νύχτα. Για γυναίκες μετά τα 40, με κανονική προς μικτή επιδερμίδα, που θέλουν ολοκληρωμένη δράση ενάντια στις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές, την απώλεια σφριγηλότητας και την αλλοίωση της υφής της επιδερμίδας.

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask, La Prairie: Με μια μοναδική δύναμη θρέψης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας μέσω του χαβιάρι, η κρέμα αυτή υπόσχεται θαύματα. Η La Prairie επαναπροσδιορίζει με την παρουσίαση του Caviar Premier με τη νέα αυτή ενσάρκωση του χαβιαριού, η ανανεωμένη Skin Caviar Luxe Sleep Mask δίνει νέο νόημα στον όρο «ύπνος ομορφιάς». Μια απολαυστική σύνθεση, με εξαιρετικά αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream, Shiseido: Στοχεύοντας στις αιτίες που προκαλούν έλλειψη της ελαστικότητας και της εμφάνιση των ρυτίδων λόγω της έλλειψης ύπνου, η νέα αυτή κρέμα νύχτας έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο ενυδατωμένο και λαμπερό. Ενσωματώνει ένα υπέροχο άρωμα λουλουδιών που ηρεμεί και προσφέρει μια πραγματική αισθησιακή εμπειρία.

1

Connect with nature

Culture Night Recov Water Cream, Antipodes, Sephora BUY ME

2

Lifting effect

Liftactiv Nuit Night Cream, Vichy SEE MORE

3

Luxury lover

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask, La Prairie, Sephora BUY ME

4

Elasticity booster

Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream, Shiseido SEE MORE