fbpixel

Search icon
Search
Back to normal: Τα πιο trendy σύνολα για τις ημέρες μετά την καραντίνα
THE LOOK

Back to normal: Τα πιο trendy σύνολα για τις ημέρες μετά την καραντίνα

Η περίοδος της επιστροφής στην κανονικότητα πλησιάζει κι εμείς πρέπει να είμαστε fashionable


It’s time! Η στιγμή που θα επιστρέψουμε και πάλι –σε μεγάλο βαθμό- στην κανονικότητα μας είναι γεγονός. Μόλις λίγες μέρες έχουν απομείνει από την ώρα που θα μπορούμε να πάμε να πιούμε τον καφέ μας ή να φάμε σ’ ένα εστιατόριο, πάντοτε τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ας μη χάνουμε άλλο χρόνο λοιπόν και ας ετοιμάσουμε από τώρα τα σύνολα, τα οποία θα μας βοηθήσουν να είμαστε fashionable & trendy στις πρώτες αυτές πολυαναμενόμενες εξόδους μας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε τα all day long outfits που σας προτείνουμε έτσι ώστε να παρουσιάσετε εικόνες που θα μοιάζουν βγαλμένες από σελίδες περιοδικού.

Slip dress & Blazer

8fb62fb8d7f7606aa838f53455f703e7.jpeg

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συνδυάζουμε δύο και περισσότερα κομμάτια, τα οποία ανήκουν στη λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Αυτό συμβαίνει με τα slip dresses και τα blazers. Είναι υπέροχα ακόμα κι αν επιλέξετε να τα φορέσετε ξεχωριστά αλλά μαζί είναι το κάτι άλλο. Μη χάσετε την ευκαιρία λοιπόν, δοκιμάστε τα και είμαστε σίγουρες πως θα τα λατρέψετε. Σας προτείνουμε να επιλέξετε γήινες αποχρώσεις για πιο minimal looks, όπως είναι το λευκό με το μαύρο. Ολοκληρώστε με λευκά αθλητικά υποδήματα.

Oversized shirt & denim pants

66ccac9d49b9b7da23b931805c8cf666.jpeg
Image source: @stealthelook

Το σύνολο που αποτελείται από ένα πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι είναι κλασικό, διαχρονικό και αδιαμφησβήτητα chic. Έχετε την ευκαιρία να του χαρίσετε μία πιο trendy πινελιά, επιλέγοντας oversized shirt και fashionable denim pants, όπως είναι τα flared, wide leg ή τα patchwork. Αποτελεί μία ασφαλή λύση για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, μία τσάντα σε έντονες αποχρώσεις θα χαρίσει περισσότερη δυναμική στην εικόνα σας.

Bermuda suit

ac1f9f6eba1fd543b60a9d61b58782e4.jpeg
Image source: @stealthelook

Φυσικά και τα κοστούμια, τα οποία έχουν γίνει απαραίτητα για τη γκαρνταρόμπα κάθε fashionistas, δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτές τις προτάσεις. Καθώς η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά, καλό θα ήταν να αφήσετε στην άκρη τα κλασικά μακριά παντελόνια και να διαλέξετε μία πιο κοντή εκδοχή, όπως είναι τα Bermuda shorts. Οι παστέλ αποχρώσεις όπως είναι το ροζ, το γαλάζιο αλλά και το πράσινο της μέντας, τους ταιριάζουν υπέροχα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα υποδήματα καθώς μπορείτε να επιλέξετε από loafers μέχρι strappy sandals, ανάλογα με το στιλ σας.

Dress & trousers

d6d1c86f022326b582afb8671e2368e7.jpeg
Image source: @popsugar

Μία από τις τάσεις της τελευταίας στιγμής που όλες πρέπει να δοκιμάσετε με «κλειστά μάτια» είναι ο συνδυασμός ενός φορέματος με το παντελόνι σας. Οι pants επιλογές μπορούν να είναι τόσο ένα τζιν όσο κι ένα cigarette, σε πιο στενή αλλά και σε φαρδιά γραμμή ανάλογα με το γούστο αλλά και τον σωματότυπό σας. Όσον αφορά το φόρεμα σας, εμείς προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη τη floral εκδοχή, καθώς όχι μόνο ανήκουν στα hot trends αλλά ταιριάζουν υπέροχα και με την εποχή.

Colour blocking

f0b763b0f9b24369a13b65b86c275846.jpeg

Τον τελευταίο καιρό γίνονται πάρα πολλές συζητήσεις γύρω από τα χρώματα και τη σημασία που έχουν στην ολοκλήρωση και τη δυναμική ενός συνόλου. Μάλιστα, πάρα πολύ διάσημοι σχεδιαστές βασίζουν τις νέες τους δημιουργίες πάνω στις έντονες και φωτεινές αποχρώσεις. Ακριβώς αυτή την τακτική να ακολουθήσετε κι εσείς. Απογειώστε τόσο την εικόνα σας όσο και την ψυχολογία σας, επιλέγοντας bold tones και δημιουργώντας το απόλυτο colour blocking. Μία midi skirt, ένα top και statement shoes θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε.