fbpixel

Search icon
Search
New Year, Better Hair: Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2022
MAGAZINE

New Year, Better Hair: Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2022

Aνακαλύψτε όλα τα new hair trends


2022 και η καινούρια χρονιά γίνεται η αφορμή για μια ανανεωμένη εμφάνιση στα μαλλιά σας, όπως ορίζουν οι σύγχρονες τάσεις που μόλις έκαναν την εμφάνισή τους! Όσο οι θερμοκρασίες πέφτουν τόσο οι τόνοι ξεθωριάζουν, γι’ αυτό και προκύπτει ολοένα η ανάγκη για έξτρα δόσεις χρώματος.

Τον χειμώνα, με το δέρμα να γίνεται πιο ανοιχτό, η φροντίδα της απόχρωσης των μαλλιών θα «γλυκάνει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Χρώματα του 2022

Ζεστά καστανά αλλά και σε ψυχρούς τόνους, όπως και πλούσια, γεμάτα κόκκινα αποτελούν τις βάσεις που θα δούμε να κυριαρχούν το νέο έτος. Αντίστοιχα, οι ανταύγειες γίνονται μελί, θερμές, pumpkin spice, peanut butter και ice cold, ή αλλιώς «πλατινέ».

shutterstock-1395930923.jpg

Σχήματα & Κουρέματα της καινούριας χρονιάς

Ένα φρέσκο κούρεμα μπορεί να βοηθάει στο να «σπάσει» -σε ψυχολογικό επίπεδο- η μονοτονία της εποχής, καθώς -όπως καλά ξέρουμε- χαρίζει αυτοπεποίθηση, όμως «καθαρίζει» και τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ειδικά αν παραλείψατε να επισκεφθείτε το κομμωτήριο μετά το καλοκαίρι. Τα ίσια, καθαρά κουρέματα τύπου blunt έχουν την τιμητική τους για τη νέα χρονιά. Μακριά με υφή, κοντά σε mood “Lady Diana” ή στιλιζαρισμένα με βαριές φράντζες είναι ό,τι πιο καινούριο επικρατεί στις κουπ, ενώ τα καρέ γίνονται πιο αυστηρά κι αποκτούν περισσότερες γωνίες και κίνηση.

Το Στιλιστικό Μυστικό του νέου έτους 

Επιστροφή στην ποιότητα και στη λάμψη των μαλλιών! Αυτή είναι η τάση που επιδιώκουν οι hair stylists για τον χειμώνα. Επιλέξτε προσεκτικά ν’ ακολουθήσετε μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική, που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Οι θεραπείες spa, κεράτινης ή με τη χρήση ελαίων και φυτικών λαδιών βρίσκονται ανάμεσα στα όπλα σας για υγιή μαλλιά. Αλλάξτε το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα σας στο σπίτι με προϊόντα που διαθέτουν πιο ενυδατικά συστατικά και το 2022… χαρείτε τα νέα σας, λαμπερά μαλλιά!

xatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021