fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Αυτή είναι η απόχρωση με την οποία ταιριάζει τέλεια το μπεζ

Το baby blue αναδεικνύεται στο χρώμα του φετινού καλοκαιριού


Αυτή είναι η απόχρωση με την οποία ταιριάζει τέλεια το μπεζ

Τα ουδέτερα χρώματα έχουν κατακτήσει μία ιδιαίτερη θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτως στιλ. Από αυτά, το μπεζ είναι το καταλληλότερο για κομψές εμφανίσεις. Μάλιστα, τη νέα σεζόν συνδυάζεται ιδανικά με το baby blue.

THE TREND

Πρόκειται για τον «βασιλιά» των neutrals, μια all time classic επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις εποχές και μπορεί να αναδείξει κάθε εμφάνιση. Καθώς η νέα σεζόν μάς ζητά να πούμε «αντίο» στις σκούρες αποχρώσεις, δίνουμε προβάδισμα σε πιο φυσικές παλέτες, με απόλυτο κυρίαρχο το μπεζ. Όπως είδαμε και στα shows των Bottega Veneta, Dior και Max Mara, οι γήινοι τόνοι επανέρχονται δυναμικά, κι ένας από τους λόγους είναι γιατί, εκτός από το στιλ, έχουν τη μαγική ικανότητα να αναδεικνύουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

backstage-at-dior-rtw-ss2023-paris0006.jpg


THE NEW ERA

Πριν από λίγα χρόνια, το “greige” -γκριζωπό μπεζ, όπως προκύπτει και από το όνομά του- υπήρξε ένα από τα πιο hot ανοιξιάτικα trends. Τώρα, δίνει τη θέση του στο “creige”, ένα mix κρεμ με μπεζ, μια τέλεια βάση, έναν ουδέτερο καμβά σε πιο ζεστό τόνο, που γίνεται η ιδανική επιλογή. Είναι η παραλλαγή που ταιριάζει τέλεια με όλα τα flashy χρώματα και γίνεται passe-partout για όλους όσοι δεν είστε σίγουροι πώς να φορέσετε τα έντονα. Για μια πραγματικά διαχρονική εμφάνιση, συνδυάστε το με άλλες ουδέτερες αποχρώσεις, αντλώντας έμπνευση από τις πασαρέλες των Miu Miu και Acne Studios, που για φέτος πρότειναν μια απόλυτα μινιμαλιστική γκαρνταρόμπα.

STYLING TIPS

Δημιουργήστε total neutral looks ή επιλέξτε μπεζ items ως συνδετικούς κρίκους σε πιο απαιτητικούς συνδυασμούς. Η κλασική καμπαρντίνα είναι και πάλι ένα από τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα, ενώ ένα cargo beige παντελόνι θα γίνει το it item της σεζόν, αναδεικνύοντάς σας σε trendsetter.

marella-edito-media-type-2-944x1214-1-at-2x.jpg


THE PERFECT COMBO

Αν θα έπρεπε να διαλέξουμε μια απόχρωση που συνδυάζεται ιδανικά με τη συγκεκριμένη παλέτα, αυτή θα ήταν η baby blue. Tα έντονα χρώματα των προηγούμενων σεζόν δίνουν τη σκυτάλη στο απαλό γαλάζιο, για ένα πιο αθώο, ήσυχο και στιλάτο αποτέλεσμα. Τις πιο ωραίες εκδοχές του για τη σεζόν τις είδαμε στα shows των Prada, Burberry και Emporio Armani.

zara-spring-summer-2023-campaign15.jpg


HOME SWEET HOME

To μπεζ είναι η τάση που έχει ξεχωρίσει και από τους ειδικούς του interior design. Διατηρεί την ισορροπία, είναι διαχρονικό, αποτελεί την ιδανική επιλογή ως βάση, αναδεικνύει την ιδιαιτερότητα των επίπλων και προσδίδει φως. Την ίδια στιγμή, μπορεί να μεταμορφωθεί και να μεταμορφώσει το στιλ κάθε χώρου από minimal σε maximal και να ανταποκριθεί εξίσου καλά και στα δύο.

1

Κρουαζέ φόρεμα Max Mara, Max Mara Boutique

2

Κοκάλινα γυαλιά ηλίου, The Glass of Brixton

3

Σκουλαρίκια σε 18K επιχρυσωμένο ασήμι, Antonia Karra

4

Ψάθινη τσάντα με δερμάτινες λεπτομέρειες Callista Crafts, Attica – The Department Store

5

Slides με δερμάτινες λεπτομέρειες Malone Souliers, Kalogirou

6

Το λεύκωμα “Burberry” από εκδόσεις Assouline

7

Βαμβακερή μπλούζα, PCP

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023