fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Οι 9 top κρέμες της αγοράς για τις ρυτίδες στα μάτια

Βρείτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες


Οι 9 top κρέμες της αγοράς για τις ρυτίδες στα μάτια

Τα πάντα στη ζωή έχουν να κάνουν με την προοπτική. Έτσι, όπως λένε πως θα πάτε εκεί που κοιτάτε το ίδιο ισχύει και για τις κρέμες ματιών: τα αποτελέσματα που θα δείτε εξαρτώνται απόλυτα από τα προϊόντα που θα επιλέξετε. Αν λοιπόν, σας απασχολούν οι ρυτίδες στην περιοχή των ματιών τότε οι παρακάτω κρέμες θα γίνουν και οι δικές σας αγαπημένες. 

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι το δέρμα εκεί είναι πιο ευαίσθητο και πως με την κατάλληλη φροντίδα θα πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

The products

Anti Fatigue and Restore Eye Cream, Athonites: Διαθέτει δραστική σύνθεση, με 96.7% φυσικά συστατικά, που ενυδατώνει, καταπραΰνει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια βελτιώνοντας την αίσθηση και την εμφάνιση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων. Επιπλέον, λειαίνει τις λεπτές γραμμές, βελτιώνει τον τόνο αλλά και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Eye Cream - Refreshing Lightweight Eye Cream, Dr. Barbara Sturm: Μια κρέμα ματιών που στοχεύει σε σκούρες σκιές, σακούλες και πρήξιμο γύρω από την περιοχή των ματιών. Η γλιστρίδα, η χρυσή ρίζα, το ζαχαρότευτλο και η μαγιά προσφέρουν ένα «αποδιογκωτικό» αποτέλεσμα. Τα ωμέγα λιπίδια βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία για μια νεανική εμφάνιση.

Revitalift Classic, L'Oreal Paris: Eμπλουτισμένη με προ-ρετινόλη και fibrelastyl. Η προ-ρετινόλη είναι ένα ισχυρό δερματολογικά εμπνευσμένο αντιρυτιδικό συστατικό και συμβάλλει στην ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. Το fibrelastyl έχει συσφικτική δράση και συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας για extra-συσφικτική δράση. 

 Fine Lines

Fine Lines

Anti Fatigue and Restore Eye Cream, Athonites

BUY ME
 Refreshing Look

Refreshing Look

Eye Cream - Refreshing Lightweight Eye Cream, Dr. Barbara Sturm, Idolo salon

BUY ME
 Tightening action

Tightening action

Revitalift Classic, L'Oreal Paris, Attica

BUY ME

Retinol Eye Cream, They Inkey List: Περιέχει παράγωγα βιταμίνης A βραδείας απελευθέρωσης. Αυτά τα παράγωγα έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου, και χάρη στην ήπια σύνθεσή τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Absolue Revitalizing Eye Cream enriched with Grand Rose Extracts, Lancôme: Μια πραγματικά υπέροχη σύνθεση, εμπλουτισμένη με Εκχυλίσματα Grand Rose. Μέρα με τη μέρα, τα σημάδια κούρασης, το πρήξιμο και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια μειώνονται. Το περίγραμμα των ματιών αναζωογονείται και αποκτά ξεκούραστη όψη, για πιο φωτεινό, πιο νεανικό βλέμμα γεμάτο εκφραστικότητα.

365 Skin Repair Youth Renewal Eye Cream SPF 15, Lancaster: Μαύροι κύκλοι, έλλειψη ύπνου, οιδήματα: τα μάτια σας χρειάζεται να αμυνθούν. Προστατεύστε και ανανεώστε το βλέμα σας με μια σύνθεση ελαίου σε υδάτινη υφή που χαρίζει άνεση σε ξηρές επιδερμίδες και μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, την κουρασμένη όψη, τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και το οιδημα για ένα πιο νεανικό και φωτεινό βλέμα, κάθε μέρα, 365 μέρες τον χρόνο. 

Ορός για την περιοχή των ματιών, Bionike: Με υφή που απλώνεται όμορφα στο δέρμα και απορροφάται γρήγορα, αυτός ο ορός προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα τάνυσης και ταυτόχρονα δρα ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Διαθέτει το ειδικό σύμπλεγμα Rejuvenate™ σε συνδυασμό με εκχύλισμα πλαγκτόν που συμβάλλουν στη λείανση των ρυτίδων και στη μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. 

Queen Bee Κρέμα Ματιών, Apivita: Η πεμπτουσία της κυψέλης σε μια μοναδική σειρά, που συνδυάζει την αναγεννητική ισχύ του βασιλικού πολτού με τις προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της πρόπολης και του μελιού. Μειώνει τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας», τις σακούλες, το οίδημα και τους μαύρους κύκλους, συσφίγγει και ανορθώνει με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης και 2 θαλάσσια βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά.

The Eye Balm Intense, La Mer: Αυτό το καταπραϋντικό, διεισδυτικό balm για τα μάτια λειαίνει, μειώνει ορατά το πρήξιμο και προσφέρει ξεκούραστη όψη. Βαθιά ενυδατικό, αυτό το εξαιρετικά πολυτελές balm ενυδατώνει, συνθέτει και λειαίνει ορατά τις γραμμές, τις ρυτίδες και άλλα σημάδια κούρασης.

Κεντρική φωτογραφία: @chiaraferragni

 Wrinkles off

Wrinkles off

Retinol Eye Cream, They Inkey List, Sephora

BUY ME
 Good extracts

Good extracts

Absolue Revitalizing Eye Cream enriched with Grand Rose Extracts, Lancôme, Sephora

BUY ME
 Protect me

Protect me

365 Skin Repair Youth Renewal Eye Cream SPF 15 , Lancaster, Attica

BUY ME
 Serum time

Serum time

Ορός για την περιοχή των ματιών, Bionike

BUY ME
 Antiaging & Rejuvenation

Antiaging & Rejuvenation

Queen Bee Κρέμα Ματιών Απόλυτης Αντιγήρανσης & Αναζωογόνησης με Βασιλικό Πολτό Ελεγχόμενης Αποδέσμευσης, Apivita, Hondos Center

BUY ME
 Luxury self

Luxury self

The Eye Balm Intense, La Mer, Hondos Center

BUY ME