fbpixel

Search icon
Search
Sweat-proof eyeshadow: Τα έξυπνα βήματα για να διατηρήσουμε σταθερές τις σκιές ματιών μας το καλοκαίρι
BEAUTY

Sweat-proof eyeshadow: Τα έξυπνα βήματα για να διατηρήσουμε σταθερές τις σκιές ματιών μας το καλοκαίρι

Χωρίς να αφήσουμε την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη


Διανύουμε την πιο θερμή εποχή του χρόνου και οι ανάγκες του δέρματός μας για θρέψη, προστασία και ενυδάτωση συνεχίζουν να είναι επιτακτικές. Παρόλα αυτά, πάντα κινούμαστε προς ένα μακιγιάζ, το οποίο διακρίνεται για τις απαλές υφές και τα ζεστά χρώματα, έχοντας ως στόχο μια ανεπιτήδευτα κομψή εικόνα. Ένας βασικός παράγοντας, ο οποίος εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό τη σταθερή παρουσία του summer makeup μας είναι η συνεχής άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει την αλλοίωσή του, ειδικά όσον αφορά τη σταθεροποίηση των σκιών των ματιών μας. Είναι σημαντικό να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις, χάρη στις οποίες θα διατηρήσουμε άψογο το μακιγιάζ στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου μας, εστιάζοντας σε ένα αποτέλεσμα, απαλλαγμένο από ίχνη ιδρώτα και αφυδάτωση. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 4 κορυφαία βήματα, μέσα από τα οποία θα καταφέρετε να διατηρήσετε σταθερές τις σκιές των ματιών σας το καλοκαίρι, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε μια fresh εικόνα...

Εφαρμόζουμε setting spray

shutterstock-2321505017.jpg

Είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να διατηρήσουμε σταθερό και φρέσκο το μακιγιάζ μας κατά τη διάρκεια των καυτών ημερών που διανύουμε. Εάν το makeup μας και ειδικά οι σκιές ματιών μας τείνουν να ξεθωριάζουν πιο γρήγορα τις καλοκαιρινές μέρες, είναι καλό να μεταφέρουμε ένα από αυτά τα μικροσκοπικά σπρέι στην τσάντα μας, θα μας ανταμείψει με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να διατηρήσουμε την εικόνα μας με τον πιο ομαλό τρόπο.

Δεν ξεχνάμε τα primers

shutterstock-1673112550.jpg

Τα primers έχουν αποδειχθεί ως ο πλέον κατάλληλο σύμμαχος της επιδερμίδας μας, ειδικά στην περίπτωση που επιθυμούμε μια μακρά διάρκεια του μακιγιάζ του προσώπου μας, πόσο μάλλον των ματιών μας. Για την ευαίσθητη περιοχή των βλεφάρων μας έχουν σχεδιαστεί, με στόχο να κάνουν το δέρμα μας τον κατάλληλο καμβά, ο οποίος θα εξασφαλίσει τη σταθερότητα που επιθυμούμε.

Αδιάβροχη μάσκαρα

shutterstock-1849645336.jpg

Είναι απαραίτητο να διαθέτουμε πάντα στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μας μια αδιάβροχη μάσκαρα. Καθώς, λοιπόν, περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας στη θάλασσα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ακουμπήσουν τα βλέφαρά μας στα νερά της. Γι' αυτό, λοιπόν, εφαρμόζουμε το διαχρονικό αυτό makeup tool και θα βγούμε από το θαλασσινό μας μπάνιο με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Προνοούμε πάντα με τον καθαρισμό 

shutterstock-1562062879-1.jpg

Το κινητό μας βλέφαρο διακρίνεται, ειδικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, από λιπαρότητα, αλλά και ξηρότητα. Γι' αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίζουμε a priori τη συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου μας μέσα από τις πιο προσεγμένες μεθόδους. Χαρακτηριστική κίνηση είναι να ακολουθήσουμε πιστά τον καθαρισμό του προσώπου μας στην πρωινή ή και βραδινή ρουτίνα αυτοφροντίδας, ώστε να εξοπλίσουμε με τα κατάλληλα στοιχεία ενυδάτωσης το σημείο αυτό, ώστε να είναι έτοιμο να δεχθεί το μακιγιάζ μας. 

Keep your summer makeup fresh and sweat -proof!