fbpixel

Search icon
Search
Αυτά τα European nail trends εμπνέουν την πιο chic & elegant πλευρά μας
HAIR & NAILS

Αυτά τα European nail trends εμπνέουν την πιο chic & elegant πλευρά μας

Από το Λονδίνο έως την Κοπεγχάγη αυτές είναι οι αποχρώσεις νυχιών που όλοι ζητούν


Όπως κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα έχει την κουζίνα που την χαρακτηρίζει, το ίδιο ισχύει και για τις τάσεις ομορφιάς. Ενώ οι Γάλλοι είναι γνωστοί για το συνδυασμό του γυμνού δέρματος με ένα τολμηρό κόκκινο χείλος, στην Κοπεγχάγη μας εμπνέουν με τα αβίαστα αλλά κομψά σκανδιναβικά τους χτενίσματα. Τα fresh κορίτσια στην Ιταλία, εν τω μεταξύ, θρέφουν το δέρμα τους από μέσα για να πετύχουν τη λάμψη της "dolce vita".

Αυτό με έκανε να σκεφτώ, ποιες είναι οι βασικές τάσεις στα νύχια από κάθε μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας; Ενώ είμαστε καλά εξοικειωμένες με τις διεθνείς τάσεις στα νύχια, ήθελα να μάθω τι ζητούν οι Ευρωπαίοι γείτονές μας όταν επισκέπτονται το nail salon. Για να το μάθω, μελέτησα ενδελεχώς σχετικά με τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια. 

Παρακάτω θα βρείτε άφθονη έμπνευση για το επόμενο nail appointment σας από τις πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκές τάσεις στα νύχια!

Paris

befunky-collage-12.jpg

Οι Παριζιάνοι, είναι πολύ κλασικοί στο χρώμα. Τους αρέσουν τα ουδέτερα και τα κόκκινα, πάντα οι διαχρονικές αποχρώσεις. Προτιμούν τα φυσικά βερνίκια σε σχέση με τα τζελ και τα συμπαγή χρώματα κυριαρχούν έναντι του nail art. Για την ημέρα, υπάρχει μια μεγάλη τάση για ένα πολύ φρέσκο και διάφανο nude, μια απλή καθαρή και υγιή απόχρωση. Για τη νύχτα, όλοι ζητούν ένα κομψό κόκκινο χρώμα ή μια σκούρα κόκκινη απόχρωση με μια πινελιά μαύρου.

London

befunky-collage-13.jpg

Στο Λονδίνο, αγκαλιάζουν αυτούς τους βαθύτερους τόνους. Βλέπουμε την άνοδο της δημοτικότητας του πράσινου - από τις πιο παλ αποχρώσεις της ελιάς μέχρι τις πιο σκούρες αποχρώσεις. Τα καφέ σοκολατί χρώματα αποδεικνύονται επίσης δημοφιλή. Όσον αφορά το Nail Art, περιμένετε να δείτε πινελιές και σχέδια σε μεταλλικό ασήμι και χρώμιο σε όλες τις εκδοχές του.

Η τάση του "καθαρού κοριτσιού"
για τα γαλακτώδη νύχια παραμένει τεράστια στο Λονδίνο. Επιλέξτε ένα φυσικό χρώμα νυχιών είτε σε γαλακτώδη λευκή απόχρωση είτε σε φυσικό ροζ που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος για ένα φρέσκο και καθαρό φινίρισμα. Τα νύχια με gel κάνουν την επιστροφή τους. Οι κλασικές αποχρώσεις, όπως το pillar box red, δεν είναι πλέον αδιαφανείς, αλλά διάφανες και σαν ζελέ. Επιπλέον, από το λαδί μέχρι το βαθύ κροκό, όλες οι αποχρώσεις του πράσινου αποδεικνύονται δημοφιλείς στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή.

Copenhagen

befunky-collage-14.jpg

Οι γυναίκες στην Κοπεγχάγη προτιμούν τα chrome φινιρίσματα για το μανικιούρ τους και πειραματίζονται με τη διαστρωμάτωση διαφορετικών βερνικιών και χρωμάτων για απροσδόκητα φινιρίσματα. Οι φρέσκιες εκδοχές των chrome nails έχουν αυξηθεί- παίζουν με τις λεπτές διαφορές των μεταλλικών και αλουμινένιων φινιρισμάτων μέσω της διαστρωμάτωσης των βερνικιών και της προσθήκης απροσδόκητων χρωμάτων.

Ο καθαρός μινιμαλισμός είναι ένα βασικό στοιχείο της αισθητικής των Σκανδιναβών και αυτή η αγορά γνωρίζει ακριβώς τον τρόπο για να προσθέσει κανείς διακριτικές λεπτομέρειες ώστε να διατηρεί πάντα το look φρέσκο και όχι βαρετό. Για τα νύχια, αυτή η τάση παίρνει μορφή με το "barely-there" βερνίκι - διατηρώντας τη γυαλάδα εξαιρετικά υψηλή με ένα διαφανές top coat που τοποθετείται πάνω από τα nude χρώματα βερνικιού με καθαρή κάλυψη.

Το γαλλικό tip επιστρέφει στη σκηνή των νυχιών Scandi, αλλά με πολύ πιο διακριτικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας βερνίκια με διάφανη κάλυψη, όπως ένα ροζ βερνίκι βάσης και ένα γαλακτώδες βερνίκι για την άκρη, το αποτέλεσμα είναι ένα elevated και διακριτικό μανικιούρ που επαναπροσδιορίζει αυτό το κλασικό look.