fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Αυτά είναι τα οφέλη ενός ενυδατικού σπρέι προσώπου

Ενυδάτωση με ένα μόνο ψέκασμα


Αυτά είναι τα οφέλη ενός ενυδατικού σπρέι προσώπου

Αν περνάτε πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη ενός υπολογιστή, ή εκτίθεστε συνέχεια στην ατμοσφαιρική ρύπανση -κυκλοφορώντας στους δρόμους της πόλης- και μάλιστα φορώντας προστατευτική μάσκα, ένα ενυδατικό σπρέι ή αλλιώς ένα face mist είναι το must-have προϊόν και η πιο μαγική κίνηση για να ενυδατώσετε, τονώσετε, αλλά και προστατεύσετε την επιδερμίδα σας.

Κάθε ενυδατικό σπρέι προσφέρει τόσα και άλλα τόσα φανταστικά, που κάνουν τη χρήση του πια μοναδική και αξεπέραστη!

harper-and-harley-sara-donaldson-skin-beauty-skincare-mist-spray-hydrate-skin-4.jpg


Πιο συγκεκριμένα, είναι πολλά τα οφέλη ενός σπρέι προσώπου. Ενυδατώνει κι ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό της επιδερμίδας, χαρίζει ανακούφιση από ανεπιθύμητους ερεθισμούς, προσφέρει καταπράϋνση από ευαισθησίες, αλλά δίνει κι εξαιρετική σταθεροποίηση του μακιγιάζ. Στη σύνθεσή του μπορεί να βρει κανείς πολύτιμα στοιχεία, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να μάθετε μερικές από τις συνηθέστερες χρήσεις ενός σπρέι ενυδάτωσης. 

Τόνωση έτσι απλά

Δοκιμάστε να ψεκάσετε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα ένα ενυδατικό σπρέι προσώπου, μετά τον καθαρισμό σας και προτού ν’ απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα. Μ’ αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα συγκρατεί ακόμη περισσότερη υγρασία. Το χρησιμοποιείτε δηλαδή και ως τονωτική λοσιόν ή αντί αυτής.

diy-face-mist-thumb.jpg

Ενυδάτωση non stop

Έχοντας πάντα μαζί σας ένα ενυδατικό σπρέι προσώπου δίνετε τη δυνατότητα στην επιδερμίδα σας να ενυδατωθεί σε μια στιγμή στρες ή μετά από πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή.

Προστασία στην πόλη

Όταν κινείστε πολλές ώρες στο κέντρο της πόλης ξέρετε ότι χρειάζεστε ενυδάτωση, αλλά και αντηλιακή προστασία. Υπάρχουν πια ενυδατικά σπρέι, που έχουν αντηλιακό δείκτη κι εξυπηρετούν τις ανάγκες σας μ’ ένα μόνο ψιτ.

1

Με υαλουρονικό οξύ

Mega Mist, Bybi, Sephora Buy me

2

Για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα

Normaderm Phytosolution Mattifying Mist, VICHY, Hondos Center Buy me

3

Με μια κίνηση

Serozinc Μist, La Roche-Posay, Hondos Center Buy me

4

Ιαματικό νερό

Eau Thermale D'Uriage, Uriage, Hondos Center Buy me

Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη ενός ενυδατικού σπρέι προσώπου, αλλά και για άλλα θέματα ομορφιάς στο Beauty Diaries.