fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των 5 over 30 celebrities που πρέπει να υιοθετήσετε
BEAUTY PEOPLE

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των 5 over 30 celebrities που πρέπει να υιοθετήσετε

Πρέπει να τα εντάξετε στη beauty routine σας


Τα glam κορίτσια του Hollywood χαίρουν τη βοήθεια ειδικών που τις διδάσκει όλα εκείνα τα do’s & don’ts του μακιγιάζ και της περιποίησης, για εμφανίσεις φρέσκιες και λαμπερές που δε γνωρίζουν ηλικία. Άλλωστε, πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί το πώς καταφέρνουν και διατηρούνται τόσο αψεγάδιαστες οι αγαπημένες σας celebrities; Από off-duty εμφανίσεις σε εντυπωσιακά red carpet looks, οι κυρίες over 30 φαίνεται να έχουν βρει το ελιξίριο της νεότητας και του makeup, που αναδεικνύει άριστα τα χαρακτηριστικά τους.

Εμείς, ανακαλύψαμε όλα τα beauty tips των πιο κομψών celebrities με άρωμα Hollywood, ώστε να τα εντάξετε στην ρουτίνα ομορφιάς σας!

Jennifer Aniston

shutterstock-88535236.jpg


Η αγαπημένη σε όλους Rachel Greene από τα Φιλαράκια, Jennifer Aniston, μοιάζει να μην έχει χάσει την λάμψη των 90s από πάνω της. Η ηθοποιός διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της και μοιάζει πιο healthy & happy από ποτέ. Το σώμα της βρίσκεται στα καλύτερά του –λατρεύει, άλλωστε τη γυμναστική-, ενώ το πρόσωπό της είναι πάντα glowy εκ των έσω. Ποιο είναι το μυστικό της; Η κορυφαία τεχνική της anti-aging βιομηχανίας που ακούει στο όνομα micro-current facial. «Είναι σαν μια άσκηση για το πρόσωπό σου», δηλώνει η Aniston. Ακόμα, δοκιμάζει συχνά διάφορες θεραπείες με laser, για δέρμα απαλό και λείο. Η ομοιόμορφη επιδερμίδα, άλλωστε, είναι βασική προϋπόθεση για ένα άψογο μακιγιάζ –χειμώνα, καλοκαίρι!

Halle Berry

halle.jpg

Για την Halle Berry, την εκπληκτική Αμερικανίδα ηθοποιό και πρώην μοντέλο, η λαμπερή επιδερμίδα είναι η go-to επιλογή σε οποιοδήποτε makeup look. Αν έχει σωστή βάση, νιώθει απόλυτη αυτοπεποίθηση. Επιλέγει dewy foundations, που αρμόζουν στον τύπο δέρματός της και φροντίζει να έχει πάντα μαζί της ροδόνερο! «Πριν ξεκινήσω να βάφομαι, ψεκάζω το πρόσωπό μου με ροδόνερο και το αφήνω να στεγνώσει πλήρως πριν τοποθετήσω makeup. Νιώθω ότι με κάνει να δείχνω πιο νέα και φρέσκια!», εκμυστηρεύεται η Berry.

Chrissy Teigen

chrissy-teigen-beauty-routine.jpg

Η γλυκιά celebrity δεν αφήνει τίποτα στην τύχη της όσον αφορά τους κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί. Η αλήθεια είναι πως δε θα τη δείτε ποτέ απεριποίητη, ακόμα και μέρες που οι υποχρεώσεις της ως μητέρα κι επαγγελματίας την κρατούν απασχολημένη. Για ένα flawless μακιγιάζ ξεκινάει πάντα με ένα face oil, το οποίο ταμπονάρει στο πρόσωπό της πριν την ενυδατική της. Το μυστικό της για άψογο foundation είναι το μιξάρισμα διάφορων αποχρώσεων, ώστε να πετύχει ακριβώς τη δική της! Επενδύστε σε drops που σκουραίνουν το foundation σας και μια lighter απόχρωση για να πειραματιστείτε κι εσείς όπως η Chrissy! Final step για την beauty routine της 33χρονης σταρ είναι ένα face mist που «κλειδώνει» το μακιγιάζ της.

Olivia Wilde

shutterstock-79740193.jpg

Λευκή, αλαβάστρινη επιδερμίδα, σαγηνευτικά γαλανά μάτια και υπέροχη slim φιγούρα. Η ηθοποιός Olivia Wilde ξεχωρίζει τόσο για την υποκριτική της δεινότητα, όσο και για την πανέμορφη όψη της, την οποία φροντίζει επιμελώς. Το μυστικό της βρίσκεται στην βιταμίνη C. Δίνει τεράστια έμφαση στο skin care και επενδύει σε boosters με κύριο συστατικό την vitamin C. Μην το παρακάνετε βέβαια! Αυτού του είδους η περιποίηση χρειάζεται 1-2 φορές την εβδομάδα.

Jessica Alba

jessica.jpg

Η γλυκιά ηθοποιός, μητέρα κι επιχειρηματίας, Jessica Alba, μεριμνά για καθετί που προμηθεύεται, με άξονα τα αγνά συστατικά και τον ηθικό τρόπο παρασκευής του. Έτσι, τα makeup products της είναι όσο το δυνατόν πιο «καθαρά» χωρίς parabens, αλκοόλ και χημικά. Όσον αφορά το skin care κομμάτι της ρουτίνας της, δηλώνει πως το αντηλιακό είναι ο «χρυσός» κανόνας της για αντιγήρανση. Ποια είναι τα beauty secrets της; Ψαλίδι για τις βλεφαρίδες! Ακόμα κι αν δεν βάφεται, φροντίζει να ανορθώνει φυσικά και ανώδυνα τις βλεφαρίδες της για ένα φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα. Ιδανική λύση για τις ημέρες που θέλετε να αποφύγετε τη χρήση mascara!