fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Αυτός είναι ο πιο ενημερωμένος online προορισμός για τους design lovers

Στο areadomus.gr θα ανακαλύψετε τις finest προτάσεις διακόσμησης


Αυτός είναι ο πιο ενημερωμένος online προορισμός για τους design lovers

Για τους λάτρεις του σύγχρονου design, τα περισσότερα από τα 700 είδη στο e-shop τoυ Αrea Domus, που θεωρείται από τα ισχυρότερα στον τομέα των interiors, αποτελούν αληθινό πειρασμό, συνθέτοντας ένα παζλ από καθίσματα, μικροέπιπλα, καθρέφτες, αξεσουάρ, tableware και φωτιστικά, με την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού. Με online παρουσία από το 2004 και offline από το 1978, διαθέτει αδιαμφισβήτητα μεγάλη δυναμική κι ένα brand name ταυτόσημο με τις home επιλογές μας.

Top picks

Μπορεί η πλειοψηφία των καταναλωτών, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, Αλέξανδρο Χριστοδούλου, να εμπιστεύονται στο online shopping κυρίως τα μικρότερα έπιπλα και τα αξεσουάρ σπιτιού και φωτισμού –αν και η αγορά καναπέδων και προϊόντων soft seating αρχίζει να παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση-, στο www.areadomus.gr, όμως, λόγω των αναγνωρίσιμων brands και συνεργασιών του, αισθάνονται σιγουριά για κάθε επιλογή τους.

mk172-071-gogan-xxx-300.jpg

Connected made easy

Η ξεκάθαρη εικόνα των προϊόντων και οι γρήγορες παραδόσεις είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του e-shop. Η καθημερινή χρήση video calls βοηθάει, επίσης, στην καλύτερη εξυπηρέτηση: το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να συναντηθεί ψηφιακά με τους πελάτες και να πραγματοποιήσουν ένα ραντεβού, όπως στο φυσικό κατάστημα, για την απαραίτητη συμβουλευτική υποστήριξη. Και καθώς οι διαδικασίες του online shopping έχουν πλέον απλοποιηθεί, το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε με τρεις κινήσεις να προχωράει κάποιος στην αγορά. Ακόμη και όσοι δε διαθέτουν γνώσεις τεχνολογίας μπορούν να περιηγηθούν, να επιλέξουν και στη συνέχεια, τηλεφωνικά, να κάνουν την παραγγελία τους στο κατάστημα.

Next level

«Το feedback που εισπράττουμε μας βοηθάει να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε. Ακούμε ενθαρρυντικά σχόλια για την online παρουσία μας. Αυτό, όμως, δε μας εφησυχάζει, καθώς πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μέσα στο 2021, στοχεύουμε να επανασχεδιάσουμε το site στα σημεία που χρήζουν ανανέωση», υπογραμμίζει ο κ. Χριστοδούλου. Οι διαδικτυακές αγορές, άλλωστε, είναι το μέλλον και οι χρήστες εμπιστεύονται ένα e-shop που έχει ξεκάθαρη εικόνα και μεγάλη ποικιλία, αλλά κυρίως παρουσία και υποστήριξη, από ένα φυσικό κατάστημα.

976ec00e-148a-4a50-b2e6-5b684339030b.jpg

Highlights

• Οι most wanted κωδικοί του eshop είναι οι καρέκλες, τα μικροέπιπλα, τα φωτιστικά και τα ρολόγια, με κορυφαίους το Componibili και τη λάμπα Bourgie της Kartell.

• Οι γρήγορες παραδόσεις και τα δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές πάνω από 100€.

• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση και δυνατότητα video calls για άμεση επικοινωνία.

1

Side table

Tipi, www.areadomus.gr BUY HERE

2

Eπιτραπέζιο φωτιστικό

Toy της Kartell, www.areadomus.gr BUY HERE

3

Ρολόι τοίχου

Nomon, www.areadomus.gr BUY HERE

4

Φρουτιέρα

Κartell, www.areadomus.gr BUY HERE

5

Key-Items

Αντικείμενα και έπιπλα της Kartell, www.areadomus.gr SEE MORE

Info: Tηλ. 2310 428330 Αrea Domus, www.areadomus.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021