fbpixel

Search icon
Search
Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις του 2023 σύμφωνα με τις Λονδρέζες
TRENDS & CATWALKS

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις του 2023 σύμφωνα με τις Λονδρέζες

Εντάξτε τες στις εμφανίσεις σας ΄λίγο πριν υποδεχθούμε το καινούριο έτος


Αν υπάρχουν γυναίκες που γνωρίζουν από στιλ τον χειμώνα, τότε αυτές είναι σίγουρα οι Λονδρέζες. Τα κορίτσια από την πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι εκείνα τα κομμάτια, που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο, την άνεση, τη ζεστασιά και φυσικά τα fashion trends. Λίγο πριν υποδεχθούμε τη νέα χρόνια, όλες οι fashion lovers έχουμε την ανάγκη να ενημερωθούμε για όλες τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες και θα μας βοηθήσουν να απογειώσουμε τις day to night εμφανίσεις μας.

Από τα all time classic coats & jeans μέχρι τα σχέδια στις φούστες και στα παπούτσια, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα κομμάτια που είναι hot τη νέα χρονιά σύμφωνα με τα London girls. Ανακαλύψτε τα και φορέστε τα από σήμερα κιόλας!

Grey Coat

london-fashion-trends-2023-304445-1670868279618-image500x0c.jpg
Image source: @symphonyofsilk

Οι Londoners είναι epxerts στο να παίρνουν basic κομμάτια, να τα συνδυάζουν μεταξύ τους και να τα κάνουν να φαίνονται φρέσκα και απόλυτα μοντέρνα. Όπως όλα δείχνουν αυτή την στιγμή έχουν στρέψει την προσοχή τους στα γκρι παλτό, τα οποία τα συνδυάζουν με όλα τα ήδη υπάρχοντα pieces της γκαρνταρόμπας τους, χαρίζοντας τους ένα φρέσκο αέρα. Για cool looks που μπορούν να σας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ συνδυάστε το τζιν με ένα cozy knitwear και sneakers και ολοκληρώστε με το grey coat σας.

Hot fleeces

london-fashion-trends-2023-304445-1670868278762-image500x0c.jpg
Image source: @emmarosestyle

Τα κορίτσια του Λονδίνου  συνηθίσει να ντύνονται για τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες και αισθάνονται απόλυτα οικεία με έντονα πλεκτά και πουλόβερ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα  εμπριμέ πουλόβερ που βρίσκονται παντού αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, την περίοδο που διανύουμε θα βρείτε πολλές παραλλαγές με παιχνιδιάρικα festive prints και σε υπέροχες έντονες αποχρώσεις που θα σας βάλουν αμέσως στο κλίμα των εορτών!

Dark-wash jeans

london-fashion-trends-2023-304445-1670868278027-image500x0c.jpg
Image source: @theindiaedit

Παρόλο που τα ξεθωριασμένα blue jeans δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion και θα είναι πάντοτε hot item στους δρόμους του Λονδίου, για τη νέα χρόνια τα fashion girls θέτουν στο επίκεντρο πιο σκούρες εκδοχές, και κυρίως τις μαύρες αποχρώσεις, οι οποίες κρύβουν μέσα τους μία πιο tailored αισθητική και μπορούν να σταθούν σε περισσότερες περιστάσεις. Επιλέξτε τα wide leg designs που κολακεύουν και ψηλώνουν τη σιλουέτα και συνδυάστε τα μ' ένα ζευγάρι cowboy boots που θα απογειώσουν την εικόνα σας.

Checked minis

london-fashion-trends-2023-304445-1670868280263-image500x0c-1.jpg
Image source: @lucywilliams02

Το preppy style κυριάρχησε στην πασαρέλα, ωστόσο πρόκειται για ένα στιλ, που τα κορίτσια από το Λονδίνο έχουν υιοθετήσει εδώ και αρκετές σεζόν, οπότε το γνωρίζουν πολύ καλά. Αντί για τα κλασικά πλισέ mini designs που αποτελούν top choice αυτή τη στιγμή, οι συγκεκριμένες fashionistas τείνουν να παίρνουν την preppy «δόση» τους μέσω των checked skirts. Ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα basic cardigan και ένα ζευγάρι μπότες.

Over-the-Knee Boots

london-fashion-trends-2023-304445-1670868281727-image500x0c.jpg
Image source: @_jessicaskye

Αν έχετε παρακολουθήσει για τις τάσεις στις μπότες για το 2023, τότε θα γνωρίζετε ήδη ότι τα σχέδια που φτάνουν μέχρι πάνω από το γόνατο θα είναι αυτές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας για τη νέα χρονιά. Τα κορίτσια του Λονδίνου το έχουν ήδη αντιληφθεί και επειδή θέλουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, τις έχουν προσθέσει ήδη στις εμφανίσεις τους για cozy & trendy winter looks.