fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα podcasts που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας
PSYCHOLOGY

Αυτά είναι τα podcasts που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας

Ακούστε τις απόλυτα motivational ομιλίες που θα σας εμπνεύσουν


Η αυτοπεποίθηση δεν προκύπτει φυσικά σε όλους. Επομένως, εάν επιθυμείτε να μετατρέψετε αυτήν την κατάσταση υπέρ σας τότε οφείλετε να εργαστείτε για να το χτίσετε. Η ενίσχυσή της καθώς και τα σωστά βήματα προς κάποιες κατευθύνσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε -τουλάχιστον σε στιγμές- αρκετά κινητοποιημένοι και φυσικά να πετύχετε τους στόχους σας χωρίς αναβολές. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, αυτό μπορείτε να το πετύχετε ακόμη και στην πολυάσχολη ζωή σας, καθώς τα podcasts δεν απαιτούν ούτε ελάχιστο από τον χρόνο σας. Ακούστε εμπνευσμένες ομιλίες όταν περπατάτε, όταν οδηγείτε ή ακόμη και όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού και θα δείτε πως με τον καιρό θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα διαφορετικά. 

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα δικά μας αγαπημένα podcasts!

1. Good Life Project

podcasts-aftopepoithisi.png

Το "Good Life project", που ξεκίνησε από τον Jonathan Fields, είναι μια εμπνευσμένη σειρά από podcasts που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε μια πλήρως αφοσιωμένη, έντονα συνδεδεμένη και προσανατολισμένη ζωή. Κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί ένα νέο επεισόδιο που περιλαμβάνει διακεκριμένα άτομα, όπως την Elizabeth Gilbert, τον Stedman Graham, τον Seth Godin, τη Lisa Genova και πολλά άλλα, που μοιράζονται τις ιστορίες και τις συμβουλές τους για τη ζωή. Με σχεδόν 600 επεισόδια για ακρόαση αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έναν τεράστιο αριθμό tips που θα αυξήσουν τη δυνατότητα δράσης σας και που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να ζήσετε μια καλύτερη ζωή. 

2. The Brain Hacking Academy

podcast-the-brain-hacking-academy.jpg

To ελληνικό podcast της λίστας ακούει στο όνομα "The Brain Hacking Academy" κι έχει χιλιάδες fans που το ακολουθούν πιστά. Η Φύλλις και ο Δημήτρης είναι τα ιδανικά άτομα που θα σας βοηθήσουν να μάθετε όλα τα μυστικά του μυαλού σας και να τα αξιοποιήσετε, ώστε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Εκμεταλλευόμενοι το κρυμμένο δυναμικό σας θα πετύχετε να κατακτήσετε τους στόχους σας όποια και αν είναι η πορεία αλλά και οι επιλογές σας. Οριοθετήστε, αλλάξτε, ενισχύστε και είναι βέβαιο πως θα οδηγηθείτε στην αυτοπεποίθηση. 

3. Leveling Up: Creating Everything From Nothing 

podcasts-autopepoithisi.jpg

Αυτό το podcast, που δημιουργήθηκε από τη Natalie Jill, έχει να κάνει με την ισορροπία και τη δημιουργία των πάντων από το μηδέν. Είναι το τέλειο podcast για ακρόαση εάν η αυτοπεποίθησή σας είναι χαμηλή και χρειάζεται μια δυνατή ώθηση προς τα πάνω. Μάλιστα, πολλά από τα επεισόδια διαθέτουν και κάποιον επισκέπτη και διαρκούν από 30 λεπτά έως 1 ώρα. Το Leveling Up διαθέτει επίσης και «mini επεισόδια» όπως το εξαιρετικό "Others Opinions of You Are None of Your Business" που είναι κάτω από 5 λεπτά, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ένα πολύ γρήγορο boost για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Κατά κύριο λόγο αναφέρεται στον διαλογισμό, στην αυθεντικότητα καθώς και στην εξέλιξή σας. 

4. Your Turn Podcast 

podcast-autopepoithisi-1.png

Η οικοδέσποινα του "Your Turn Podcast", Ashley Stahl, είναι πρώην υπάλληλος της αντιτρομοκρατικής που επέλεξε να γίνει coach καριέρας κι επαγγελματικού προσανατολισμού. Ο στόχος των podcasts της είναι να σας βοηθήσει να υπερπηδήσετε τους φόβους σας, να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας και να επιτύχετε τους στόχους σας, απολαμβάνοντας τη ζωή και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει μια συνέντευξη με έναν επισκέπτη και μια συνεδρία mini-coaching με την Ashley, όπου σας παρέχει συμβουλές για δράση. 

5. Inspire Nation 

podcast-michael-Xo6JI.jpg

Το Inspire Nation του Michael Sandler είναι μια φανταστική σειρά από podcasts που διαθέτει εξαιρετικούς επισκέπτες που μοιράζονται την πολύτιμη σοφία τους. Ο ίδιος, μάλιστα, είναι ένας συγγραφέας με χιλιάδες πωλήσεις κι ένας από τους πιο γνωστούς motivational speakers. Ακούγοντας τις συγκεκριμένες ομιλίες θα καλύψετε διάφορα θέματα όπως η πνευματικότητα, η ευτυχία, η αγάπη και οι σχέσεις, ενώ φυσικά θα λάβετε την κατάλληλη καθοδήγηση ώστε να αποκτήσετε μια πιο θετική νοοτροπία σκέψης.