fbpixel

Search icon
Search
August Horoscope: Τα 3 τυχερά ζώδια που πρόκειται να περάσουν τέλεια τον ερχόμενο μήνα
LIFE & CAREER

August Horoscope: Τα 3 τυχερά ζώδια που πρόκειται να περάσουν τέλεια τον ερχόμενο μήνα

Ανακαλύψτε αν ανήκετε σε αυτά!


Καθώς τα κύματα του Ιουλίου απομακρύνονται, επιστρέφουμε στην παραλία και αγκαλιάζουμε τις ηλιόλουστες ακτίνες του Αυγούστου - και όλα τα μαθήματα που έχει να προσφέρει. Αυτός ο μήνας επιφυλάσσει μερικές πολύ καίριες στιγμές που μπορεί να σας φέρουν άγχος τώρα, αλλά στην άλλη πλευρά του, θα έχετε μια πολύ καλύτερη κατανόηση του τι χρειάζεται για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Η αρχή του μήνα ξεκινά με αρκετές δυναμικές διελεύσεις στις 4 Αυγούστου. Κύρια αυτών αποτελεί η φοβερή ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου.  Με αυτόν τον ανάδρομο Ερμή, έχουμε δύο ζώδια να μας επηρεάζουν, με τον Ερμή να χορεύει ανάμεσα στην Παρθένο και τον Λέοντα.Οι τάσεις που σχετίζονται με την υγεία μας, τον προγραμματισμό και την οργάνωσή μας, το ποιοι είμαστε, πώς μοιραζόμαστε την ιστορία μας και την αυτο-ομιλία μας θα είναι στο επίκεντρο αυτής της ανάδρομης πορείας. Μπορείτε να περιμένετε σύντομα ένα πιο λεπτομερές ωροσκόπιο για το πώς θα σας επηρεάσει αυτός ο ανάδρομος Ερμής, οπότε μείνετε σε επιφυλακή γι' αυτό.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα 3 ζώδια που αναμένονται να περάσουν μοναδικά τον Αύγουστο...

The Lucky Ones

Κριός

shutterstock-2401049377.jpg

Αυτό το διάστημα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μεγάλα βήματα προς ένα νέο και πιο ασφαλές οικονομικό μέλλον. Άλλωστε, η τριπλή σύνοδος του Άρη, του Ουρανού και του βόρειου κόμβου πυροδοτεί τον δεύτερο οίκο σας των προσωπικών πόρων και των χρημάτων. Για να δείτε πραγματική ανάπτυξη, ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να κάνετε ένα self-reflection. Από εκεί και πέρα, σκεφτείτε ότι η βελτιστοποίηση της εισοδηματικής σας δύναμης ξεκινά με την περαιτέρω ανάπτυξη των μοναδικών σας δεξιοτήτων και ταλέντων και την επένδυση στον εαυτό σας. Με τη δύναμη της τριπλής σύζευξης πίσω σας, θα ενθαρρυνθείτε να δοκιμάσετε αυτή τη στρατηγική.


Εκτός αυτού, ο ερχόμενος μήνας θα φέρει σχέσεις (κυρίως ρομαντικές) που θα σας βοηθήσουν να μάθετε την υγιή εξάρτηση. Εξάλλου, δεν είναι αδύνατο να χτίσετε μια σχέση με έναν σύντροφο και να μάθετε την αξία της υγιούς αλληλεξάρτησης.

Δίδυμος

shutterstock-2337409931.jpg

Στις 20 Αυγούστου, καθώς ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης μετακινείται στο ζώδιό σας για την επτάμηνη αποχή του, μπορεί να βρεθείτε με μια επιπλέον δόση ενέργειας. Και για τον υπόλοιπο Αύγουστο, περιμένετε να νιώσετε σαν την ουσία της ζωντάνιας, του σθένους και της ζωτικότητας. Μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας με μεγαλύτερο επίπεδο θέλησης, πάθους και αποφασιστικότητας για να κυνηγήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Σκορπιός

shutterstock-613335542.jpg
Ο τομέας των σχέσεών σας είναι έτοιμος για επανεφεύρεση αυτό το μήνα. Καθώς προχωράει ο μήνας, θα μπορούσατε να νιώσετε ακόμα πιο δυνατοί για να κάνετε αλλαγές στο μέτωπο των σχέσεων. Όταν ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους στις 20 Αυγούστου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο της οικειότητας, ωθώντας σας να ανακαλύψετε τρόπους για να συνδεθείτε πιο έντονα με τους άλλους και να μοιραστείτε τον πλούτο αυτού που είστε και αυτού που κάνετε. Τα πάθος σας μπορεί να αναζωπυρωθεί και ο αισθησιασμός να γίνει πιο προσιτός. Αυτός ο τομέας της ζωής σας κρύβει μεγάλους θησαυρούς, πολλούς από τους οποίους μπορείτε να περιμένετε να ανακαλύψετε μέχρι τα μέσα Μαρτίου.