fbpixel

Search icon
Search
Beach look: Πώς να τελειοποιήσετε την εμφάνισή σας στην παραλία "like a pro"
FACE & BODY

Beach look: Πώς να τελειοποιήσετε την εμφάνισή σας στην παραλία "like a pro"

Η πραγματικότητα της χαλάρωσης στην παραλία δεν αντικατοπτρίζει συχνά την αίγλη που συνδέεται με αυτήν


Κάθε beauty lover διοχετεύει την αγάπη της για την περιποίηση και στα looks της παραλίας. Η υγρασία, η ζέστη το θαλασσινό νερό, αποτελούν στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν την εμφάνισή σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η πραγματικότητα της χαλάρωσης στην παραλία δεν αντικατοπτρίζει συχνά την αίγλη και την ευεξία που συνδέεται με αυτήν. Για να εξασφαλίσετε ότι θα νιώθετε αυτοπεποίθηση (και όχι υγρασία), μοιραζόμαστε τα μυστικά για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που θα αντέξουν την άμμο, τη ζέστη και την υγρασία με αυτοπεποίθηση

Ανακαλύψτε τα μυστικά για να τελειοποιήσετε την εμφάνισή σας στην παραλία "like a pro"!

Επιλέξτε ένα αντικολλητικό, ανθεκτικό στην άμμο SPF

Ακόμη και τα πιο βασικά αντηλιακά προστατεύουν το δέρμα σας από τις βλάβες του ήλιου και διασφαλίζουν ότι δεν θα καείτε, αλλά η εύρεση της σωστής υφής μπορεί να είναι πρόκληση. Θέλετε μια φόρμουλα που να γλιστράει σαν όνειρο, να εφαρμόζει άψογα κάτω από το μακιγιάζ και να λειτουργεί για όλους τους τύπους δέρματος. Για το σώμα, οι διαφανείς και oil-free φόρμουλες είναι ιδανικές για να αποφύγετε τις κηλίδες του αντηλιακού με άμμο.

Ανανεώστε συχνά το δέρμα σας

snapinstaapp-451112212-926042956229740-3111276767216557971-n-1080.jpg

Ακόμα και όταν επαναλαμβάνετε τακτικά την εφαρμογή ενός ποιοτικού SPF, το δέρμα αναπόφευκτα έχει την αίσθηση ότι είναι κολλώδες. Μπορείτε να αποτρέψετε κάθε υπολειπόμενη κολλώδη αίσθηση με ένα refresh του δέρματος μεταξύ των εφαρμογών. Ένας ψεκασμός του προσώπου με ένα face mist λειτουργεί ως εξισορροπητικό τονωτικό, ενυδατικό και γρήγορο pick-me-up για όλους τους τύπους δέρματος. Μετά το ψεκασμό, χρησιμοποιήστε ένα cotton pad για να επαναφέρετε την επιδερμίδα σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε έναν ορό υαλουρονικού οξέος πάνω στο δέρμα για να ενυδατωθεί πριν εφαρμόσετε ξανά το SPF σας. Θυμηθείτε, δεν είναι η ώρα για δραστικές ουσίες: οι ψυκτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές φόρμουλες είναι απαραίτητες εδώ!

Προτιμήστε ελάχιστο μακιγιάζ σε ελαφριές υφές

Μια επιτυχημένη εμφάνιση στην παραλία σημαίνει να αισθάνεστε ότι είστε προσεγμένες, και μια διακριτική, fluttery βλεφαρίδα κάνει θαύματα για να προσθέσει έναν υπαινιγμό στιλπνότητας. Χρησιμοποιήστε μια φόρμουλα μακράς διάρκειας που επιμηκύνει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες για άμεσο ορισμό. Αν οι βλεφαρίδες σας είναι ήδη σκούρες, δοκιμάστε μια μάσκαρα σε καφέ απόχρωση. Εν τω μεταξύ, για να προσθέσετε ένα "pop of colour" στην ξηρή επιδερμίδα, απλώστε ένα balm, τόσο στα μάγουλα όσο και στα χείλη για ένα λαμπερό φινίρισμα.

Δοκιμάστε κομψά, τραβηγμένα πίσω χτενίσματα

snapinstaapp-443875922-826920212817186-6745960975344086445-n-1080.jpg

Για να κρατήσετε τον ιδρώτα και την υγρασία μακριά από τα μαλλιά σας, χρειάζεστε ενυδατωμένα μαλλιά - ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι πολύ σγουρά ή ατίθασα. Εφαρμόστε στα μαλλιά σας ένα πλούσιο leave in conditioner. Στη συνέχεια, πλέξτε δύο τμήματα εκατέρωθεν μιας κεντρικής χωρίστρας και αφήστε τις πλεξούδες έξω όταν στερεώνετε μια ψηλή αλογοουρά. Στη συνέχεια, ενώστε τις πλεξούδες στην αλογοουρά μου με ένα λαστιχάκι. Έτσι δημιουργείτε ένα απλό στυλ κάνοντάς το ενδιαφέρον και updated. Είτε επιλέξετε ένα κομψό look είτε προτιμάτε να κρατάτε τα μαλλιά σας στεγνά, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα προστατευτικό αντηλιακό σπρέι. Απλώστε το σε όλη την επιφάνεια, ειδικά κατά μήκος της χωρίστρας σας, καθώς αυτή είναι η περιοχή που μπορεί να καεί και να κοκκινίσει εμφανώς.

Προετοιμαστείτε για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας

Λίγη προετοιμασία πριν από την παραλία αξίζει τον κόπο, αφού ένα καλά εφαρμοσμένο self tanner μπορεί να καλύψει εξάρσεις και εξογκώματα, καθώς και ευρυαγγείες και ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος. Όλοι φαίνονται πιο υγιείς και λαμπεροί όταν είναι μαυρισμένοι από τον ήλιο. Όποια φόρμουλα αυτομαυρίσματος και αν προτιμάτε, θα πρέπει να έχετε κάνει πρώτα απολέπιση και ενυδάτωση στο δέρμα σας για τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς γραμμές. Αν και συχνά περνούν απαρατήρητες, οι ραγισμένες και με κάλους φτέρνες απορροφούν το χρώμα, ενώ το αλάτι της θάλασσας μπορεί επίσης να αποπροσανατολίσει το παιχνίδι ομορφιάς στην παραλία. Χρησιμοποιήστε καθημερινά ένα εξαιρετικά ενυδατικό βάλσαμο ή λάδι πάνω σε αυτές τις περιοχές-κλειδιά, πριν καθίσετε στην ξαπλώστρα για ορατά πιο λείο δέρμα από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών.