fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Atelier Vasiliki: To ελληνικό fashion brand που ακτινοβολεί σε παγκόσμια εμβέλεια

Τα μοναδικά κομψοτεχνήματα του είναι one piece only


Atelier Vasiliki: To ελληνικό fashion brand που ακτινοβολεί σε παγκόσμια εμβέλεια

Τα μοναδικά κομψοτεχνήματα του brand είναι one piece only, μιας και κατασκευάζονται όλα στο χέρι με επιδεξιότητα, αναδεικνύοντας το πλεκτό σε διαχρονική και απόλυτα stylish επιλογή. Nέα προσθήκη αποτελούν οι μαντίλες από πολυτελές ελληνικό μετάξι, που δημιουργήθηκαν για να εξυμνούν την παράδοση.

Η υπέροχη ιστορία του label ξεκίνησε από την αγάπη για το πλέξιμο που εμφύσησε στη σχεδιάστρια Βασιλική Ορνιθοπούλου από μικρή ηλικία η γιαγιά της, όπως και από το πάθος για το στιλ. Το Atelier Vasiliki αναδύθηκε στον κόσμο της μόδας, αποδεικνύοντας πως η τέχνη του χειροποίητου έχει δυναμική και μπορεί να εμπνεύσει κομμάτια που αντέχουν και παραμένουν κομψά στον χρόνο, ενώ τα μοναδικά σχέδιά της δεν άργησαν να αναγνωριστούν από τα μεγαλύτερα fashion περιοδικά του κόσμου. 

Το brand κατόρθωσε να ακτινοβολεί σε παγκόσμια εμβέλεια, με τις collection του ν’ αποτελούνται από μοναδικά κομμάτια, χειροποίητες πλέκτες τσάντες και ρούχα - όλα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά στο χέρι, χωρίς να υπάρχει δεύτερο όμοιό τους. Στη νέα συλλογή προστίθενται και 100% μεταξωτές μαντίλες ελληνικής προέλευσης, οι οποίες αποτυπώνουν εκλεπτυσμένα γλυπτά της αρχαίας Ελλάδας σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς και διάφορα μεγέθη. Tα κομμάτια του Atelier Vasiliki διατίθενται τόσο στο showroom και το website του, όπως και σε επιλεγμένες boutique σε Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη και Νάξο.


1

Μεταξωτή μαντίλα

BUY HERE

2

Πλεκτή τσάντα πουγκί

BUY HERE

3

Πλεκτή τσάντα με patchwork

BUY HERE

4

Πλεκτή τσάντα με πρόσθετα στοιχεία

BUY HERE

Info: Τσιμισκή 99, 1ος όροφος, ateliervasiliki.com | Instagram: @atelier_vasiliki