fbpixel

Search icon
Search
Αστρολογία 2023: Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά φέτος
LIFE & CAREER

Αστρολογία 2023: Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά φέτος

Όσους θα ευνοήσει η τύχη τη νέα σεζόν


Για την πλειονότητα, το νέο έτος θα είναι γλυκόπικρο - θα υπάρξουν χαρούμενες, λυπηρές και δύσκολες φάσεις για κάθε ζώδιο. Ορισμένα, ωστόσο, πρόκειται να έχουν μεγαλύτερη τύχη - Ζυγοί, Σκορπιοί, Λέοντες, Δίδυμοι και Ταύροι, ενώ υπάρχει ένας μήνας συγκεκριμένα, όπου η εύνοιά τους είναι αυξημένη. Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις. 

Ζυγός

Ο πιο τυχερός μήνας του 2023: Οκτώβριος

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού οι προβλέψεις λένε ότι θα έχετε τις καλύτερες πιθανότητες σε ό,τι αφορά την αγάπη, την τύχη και την επιτυχία το 2023. Να περιμένετε ολοκαίνουριες δυνατότητες και σημαντικές ανακαλύψεις σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ως επί το πλείστον, οι όποιοι στόχοι θα επιτευχθούν και θα νιώσετε δυνατοί να αναλάβετε νέες δράσεις. Αναμένετε επίσης σημαντικές αναπροσαρμογές στη ζωή σας, αλλά αυτές είναι που θα σας δώσουν την κινητήριο δύναμη για να προχωρήσετε παρακάτω. Οι αστρολόγοι είναι επίσης βέβαιοι ότι οι Ζυγοί φέτος θα κερδίσουν σημαντικά, τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

nastya-dulhiier-dfrlrylhcoq-unsplash.jpg

Σκορπιός

Ο πιο τυχερός μήνας του 2023: Δεκέμβριος

Το ετήσιο ωροσκόπιο για τον Σκορπιό προτείνει μια φανταστική χρονιά! Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι Σκορπιοί δεν θα αντιμετωπίσουν καμία έλλειψη, επειδή υπάρχουν πολλοί καλά τοποθετημένοι πλανήτες. Να περιμένετε οικονομικά κέρδη και νέες ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας σας κατά τους επόμενους 12 μήνες.

Λέων 

Ο πιο τυχερός μήνας του 2023: Μάρτιος

Όποιος είναι Λέων μπορεί να περιμένει τα καλύτερα φέτος, αλλά για να στεφθεί κάθε εγχείρημά του από επιτυχία, πρέπει να αδράξει την κάθε μέρα. Το 2023 λέγεται ότι θα είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια και ταραχώδης χρονιά, αλλά πρέπει να προσέξετε να μη θυσιάσετε την ποιότητα στη δουλειά σας απλά και μόνο επειδή το ζώδιό σας θα σταθεί τυχερό. Αντίθετα, εργαστείτε σκληρά για να επιτύχετε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Οι επόμενοι 12 μήνες θα είναι ιδανικοί, ενώ όσον αφορά τον έρωτα, οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι οι Λέοντες θα γνωρίσουν κάποιον και θα ερωτευτούν τρελά! 

farzad-mohsenvand-tbuescuqmja-unsplash.jpg

Δίδυμοι

Ο πιο τυχερός μήνας του 2023: Αύγουστος

Το 2023 είναι για τους Διδύμους η χρονιά των μεταμορφώσεων και των αλλαγών, καθώς οι αστρολόγοι προβλέπουν ένα λαμπρό μέλλον με πλανητικές διελεύσεις υπέρ σας. Η νέα χρονιά είναι επίσης μια ευκαιρία για όσους ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο να πραγματοποιήσουν όλους τους στόχους τους! Όσον αφορά τον έρωτα, θα υπάρξει μεγάλη αρμονία και οι τέσσερις πρώτοι μήνες του έτους θα είναι σπουδαίοι για τις σχέσεις. Στα οικονομικά, το ωροσκόπιο λέει ότι το 2023 θα φέρει κέρδη και πολλές νέες κερδοφόρες ευκαιρίες!

Ταύρος

Ο πιο τυχερός μήνας του 2023: Απρίλιος

Όποιος ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου πρόκειται να έχει ένα καταπληκτικό ξεκίνημα για το 2023, γι' αυτό καλό θα ήταν να οργανώσετε από σήμερα κιόλας το μακροπρόθεσμο πρόγραμμά σας. Μάλιστα, θα χρειαστεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το επόμενο έτος στην αρχή αυτού. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, αυτά δεν θα ευνοηθούν ιδιαίτερα, ωστόσο η ερωτική ζωή σας πρόκειται να είναι εκπληκτική! Αν κάνετε αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις, θα δείτε εύνοια σε κάθε τομέα που σας απασχολεί!