fbpixel

Search icon
Search
Απολαύστε αυτές τις γιορτές σ’ έναν χώρο εμπνευσμένο από την πλούσια ιστορία και τη σύγχρονη ταυτότητα της πόλης
CITY VIBES

Απολαύστε αυτές τις γιορτές σ’ έναν χώρο εμπνευσμένο από την πλούσια ιστορία και τη σύγχρονη ταυτότητα της πόλης

Ανεπιτήδευτη κομψότητα και μοναδικές γεύσεις στο MonAsty, Autograph Collection


Η γαστρονομία στο MonAsty, Autograph Collection, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι μια σχέση λατρείας, είτε μιλάμε για το πλούσιο πρωινό που σερβίρεται στο all day Samite Gastro Bar, είτε για το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο στο high-end εστιατόριο Botargo που χαρακτηρίζεται από τη δημιουργική ματιά του στη μοναστική γαστρονομική κληρονομιά. Ειδικά για τις ημέρες των γιορτών, ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομικής απόλαυσης με νέες προτάσεις. Τα δύο εορταστικά μενού υπογράφουν ο βραβευμένος chef Γιώργος Στυλιανουδάκης και ο executive chef  Κώστας Μποβιάτσης και υπόσχονται να συναρπάσουν τον ουρανίσκο μας, όσο η ζωντανή μουσική θα γεμίζει την ατμόσφαιρα με υπέροχες μελωδίες.

Το Botargo παρουσιάζει μια γαστρονομική μείξη ελληνικών παραδοσιακών συνταγών με σύγχρονες πινελιές. Απολαύστε high-end comfort πιάτα με επιλεγμένα φρέσκα εποχιακά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

image00001.jpg


24/12 Christmas Eve Dinner στο Botargo

Γιορτάστε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Monasty με ένα αξέχαστο γευστικό δείπνο, συνοδεία ζωντανής μουσικής (Σωτηρία Κόλλια + τρομπέτα), στη θελκτική ατμόσφαιρα του Botargo. Δοκιμάστε τον αστακό με κρέμα κολοκύθας και σάλτσα hollandaise και τη γαλοπούλα με αποξηραμένα φρούτα και πατατούλες.

31/12 New Year’s Eve Dinner στο Botargo

Στο δείπνο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε -ανάμεσα σε άλλα πιάτα- καραβίδες με μανιτάρια κανθαρέλλες και σάλτσα κρόκου Κοζάνης, φιλέτο wagyu Wellington με σάλτσα φρέσκιας τρούφας, ενώ τη βραδιά θα συνοδεύσει με τη φωνή και την κιθάρα της η Ραχήλ Τσελεπίδου.

Highlights των μενού των ρεβεγιόν:

Ένα γαστρονομικό μενού υψηλών προδιαγραφών που «πατάει» όμως σταθερά στη γευστική παράδοση. Επιλέξτε το φιλέτο σε σφολιάτα (Wellington) με φουά γκρα μανιταριών και τη γαλοπούλα ελευθέρας βοσκής που σερβίρεται με ξερά φρούτα,
και θα μας θυμηθείτε.

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΝΟΥ ΕΔΩ.


Info: Βασιλέως Ηρακλείου 45, κρατήσεις στο τηλ. 2314400040, IG: @botargo.restaurant, @monastyhotel