fbpixel

Search icon
Search
Απευθείας από Μιλάνο: Αυτό είναι το νέας γενιάς lifting προσώπου
MAGAZINE

Απευθείας από Μιλάνο: Αυτό είναι το νέας γενιάς lifting προσώπου

Η νέα μη επεμβατική τεχνική για lifting προσώπου που μας προτείνει η Dr Γιολάντα Πεπέ


Η Dr Γιολάντα Πεπέ μετά την πρόσφατη συμμετοχή της στο Global Expert Meeting στο Μιλάνο, έρχεται απευθείας από την ιταλική μητρόπολη ως η απόλυτα πρωτοποριακή πρόταση αισθητικής που κατακτά τον κόσμο της ομορφιάς.

Απόλυτη καινοτομία

Το lifting με νήματα COG είναι μια καινοτόμος κι ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου, χωρίς επέμβαση. Τα COG Lifting Threads είναι 100% βιοαπορροφήσιμα νήματα από πολυπροπυλένιο, εφοδιασμένα με ειδικά άγκιστρα, τα οποία σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting, αλλά αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια, ή ακόμη και σημαντική, χαλάρωση, αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργείο.

shutterstock-755246356.jpg

Μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα

Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία, με εφαρμογή δηλαδή αναισθητικής κρέμας, ή στελεχιαία αναισθησία, με ενέσιμη ξυλοκαΐνη, και διαρκεί από 30΄-45΄. Η βιοδιάσπαση των νημάτων γίνεται εντός 6 μηνών, οπότε και απορροφώνται πλήρως. Όμως, σε αυτό το διάστημα, ο οργανισμός έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα από κολλαγόνες κι ελαστικές ίνες γύρω από τα νήματα που τοποθετούνται (το λεγόμενο “foreign body reaction”) και για τον λόγο αυτόν τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν από 12 έως 16 μήνες.

Ενισχυτικές μέθοδοι

Σε συνδυασμό με ενέσιμες θεραπείες προσώπου botolinum toxin και υαλουρονικό οξύ, επιτυγχάνουμε ν’ ανασηκωθεί το σχήμα του προσώπου, να εξαλειφθεί η χαλάρωση και να σβήσουν οι ρυτίδες. Το υαλουρανικό οξύ, στα σημεία που κρίνεται αναγκαίο να τοποθετηθεί, χαρίζει αύξηση στα ζυγωματικά και στο περίγραμμα του προσώπου. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, καθώς το πρόσωπο αποκτά νεανική όψη και το δέρμα πλούσιο όγκο. Η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο για τη συντήρηση του αποτελέσματος. Η πλήρης απορρόφηση των νημάτων διασφαλίζει ότι δε θα δημιουργηθούν κοκκιώματα κι άλλες αντιδράσεις στον ιστό της επιδερμίδας, όπως έχει παρατηρηθεί με παλαιότερης τεχνολογίας μη-απορροφήσιμα νήματα.

Eπιπλέον λύσεις

shutterstock-1409269139.jpg

Μια άλλη μέθοδος ενίσχυσης του αποτελέσματος είναι το Sculptra. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούν επιδερμικά υλικά πληρώσεως (fillers) για την προσωρινή διόρθωση των ατελειών του δέρματος, το Sculptra θεωρείται ότι διεγείρει με φυσικό τρόπο τον οργανισμό να παράγει δικό του κολλαγόνo, με αποτέλεσμα μια πιο φυσική, νεανική όψη που διαρκεί έως και 2 έτη. Το Sculptra εγχέεται στο χόριο της επιδερμίδας σε περιοχές όπου έχει χαθεί λίπος και όγκος. Διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, ανορθώνει, εξομαλύνει και συσφίγγει το δέρμα προοδευτικά. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται φυσικά και σταδιακά ύστερα από κάθε εφαρμογή. Χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την όψη του προσώπου, συσφίγγοντας την επιδερμίδα στα σημεία της θεραπείας.

Η εφαρμογή lifting με νήματα COG είναι η νέα απόλυτη μη χειρουργική λύση για όσες αναζητάτε ένα φυσικό, νεανικό, φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο. Σε συνδυασμό με ενέσιμες μεθόδους και την εφαρμογή τους από ειδικό γιατρό, μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της και να χαρίσει στο πρόσωπο μια υπέροχα ανανεωμένη όψη. Η αισθητική ιατρική του μέλλοντος είναι εδώ!

Ευχαριστούμε την Πλαστικό Χειρουργό Dr Γιολάντα Πεπέ, πτυχιούχο και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., με εξειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και την Επανορθωτική Χειρουργική, για τις πληροφορίες.

epilogi-17a6070.jpg

Info: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 287800, 2310 275050, Ίωνος Δραγούμη 4 & Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 287100, www.giolantapepe.gr