fbpixel

Search icon
Search
Αnimal print: Πώς να φορέσετε τη μεγαλύτερη τάση του χειμώνα
STYLING TIPS

Αnimal print: Πώς να φορέσετε τη μεγαλύτερη τάση του χειμώνα

Απογειώστε τις εμφανίσεις σας και μαγνητίστε τα βλέμματα


Ο φετινός χειμώνας φέρνει μαζί του τις πιο εντυπωσιακές και ανατρεπτικές τάσεις. Οι creative directors και τα fashion houses μας έχουν κάνει ξεκάθαρο, πως η μόδα των επόμενων μηνών είναι γεμάτη αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση και ταιριάζει καλύτερα σε όσες γυναίκες δε φοβούνται να τολμήσουν και να πειραματιστούν με την εικόνα τους. Τα animal prints έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις κι έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο, ότι μπορούν να χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα μας. Πολλές από εσάς ίσως δεν έχετε επιχειρήσει να τα εντάξετε στην εικόνα σας, καθώς φαντάζει μια απαιτητική και διαφορετική διαδικασία, αλλά ο φετινός χειμώνας είναι η ευκαιρία σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μερικά απλά και safe μυστικά και... η επιτυχία είναι δεδομένη. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλους τους τρόπους για να φορέσετε τα animal prints και να εντυπωσιάσετε!

Dress 

5a98fd3a0ded83c61c9784cacb846db2.jpg
Image source: @instyle

Ξεκινώντας από τα πιο εύκολα, ένα φόρεμα θα αποτελέσει το key item για ασφαλείς και επιτυχημένες εμφανίσεις. Δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αναδείξετε αυτήν την τάση αλλά και να εντυπωσιάσετε με την εμφάνιση σας. Άλλωστε τα φορέματα ταιριάζουν σε όλες τις εποχές ανεξαρτήτως περίστασης. Δεν είναι ανάγκη να πούμε πολλά πράγματα για την ολοκλήρωση αυτού του look. Βρείτε το μοτίβο που σας αρέσει και ταιριάζει στο στιλ και την προσωπικότητά σας. Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε midi εκδοχές και να τις συνδυάσετε μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες. Έτσι θα έχετε δημιουργήσει ένα all day long outfit. 

One print more colours 

740a84c4041278185a2e31b1e8b8baa5.jpg
Image source: @popsugar

Αν ανήκετε στις τολμηρές και θέλετε να μαγνητίζετε τα βλέμματα με κάθε σας εμφάνιση, τότε είμαστε σίγουρες ότι θα ξετρελαθείτε μ' αυτήν την πρόταση και θα θέλετε να την δημιουργήσετε asap. Το μυστικό; Επιλέξτε το animal print που σας αρέσει και συνδυάστε κομμάτια σε διαφορετικά χρώματα. Η Blaire Eadie μας το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς «πάντρεψε» μοναδικά το zebra μοτίβο σε πολλούς και διαφορετικούς τόνους. Σε περίπτωση που δεν είστε έτοιμες να το δοκιμάσετε head to toe, συνδυάστε δύο ή τρία κομμάτια. Ακόμα κι αυτά αρκούν για να κάνετε τη διαφορά. 

Leopard is the new black 

009cea2f971ffa9cd04f497201385a42.jpg
Image source: @harpersbazaar

Μπορεί τα animal prints να αποτελούν μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν αλλά αυτό που ξεχωρίζει έντονα από αυτήν την κατηγορία, δεν είναι άλλο από το leopard. Οι απανταχού fashionistas μας έχουν χαρίσει μοναδικές ιδέες για να το εντάξουμε στα σύνολά μας. Μπορείτε να δημιουργήσετε looks με seperated κομμάτια αλλά και να συνδυάσετε περισσότερα από ένα. Extra tip: Αν επιλέξτε τη δεύτερη πρόταση διατηρήστε τα υπόλοιπα items σε ουδέτερα σχέδια έτσι ώστε να λειτουργήσουν συμπληρωματικά. Αφήστε το leopard μοτίβο να κλέψει την παράσταση!

One piece makes the difference 

305c94fd278751dd57ffcdb2a299ecdf-FeDJq.jpg
Style du monde

Για όλες εσάς που επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις με πιο διακριτικό τρόπο σας έχουμε τη λύση. Ένα κομμάτι μπορεί να εντυπωσιάσει κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και εποχή, αυτήν την θέση μπορεί να κερδίσει ένα statement coat. Έτσι κι αλλιώς τα παλτό είναι αυτά που κάνουν την πρώτη εντύπωση και καταλαμβάνουν την μεγαλύτερη επιφάνεια, γι' αυτό και η επιλογή τους πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Συνδυάστε το animal print coat σας μαζί μ' ένα τζιν κι ένα sweater και είστε έτοιμες για fashionable εμφανίσεις. 

Print on print 

39d0f9c549fab5b6a741c67df1f5a6ca.jpg
Image source: @thezoereport

Το print on print αποτελεί εδώ και πολύ καιρό μία τάση που επιθυμούν όλες οι γυναίκες να δημιουργήσουν. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας trends και σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα. Για να κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια, επιλέξτε ένα από τα ουδέτερα μοτίβα, όπως είναι τα stripes αλλά και τα polka dots και ταιριάξτε το με animal print σας. Αν θέλετε να ανεβάσετε τον πήχη, επιλέξτε πιο περίπλοκους και απαιτητικούς συνδυασμούς.