fbpixel

Search icon
Search
Knitwear Rules: Πώς θα φοράμε τα πλεκτά μας φέτος το χειμώνα
THE LOOK

Knitwear Rules: Πώς θα φοράμε τα πλεκτά μας φέτος το χειμώνα

Όλοι οι τρόποι για να τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας


Η θερμοκρασία έχει αρχίσει σταδιακά να μειώνεται και τα πιο ζεστά κομμάτια παίρνουν τη βασική θέση στα καθημερινά μας σύνολα. Τα knit items είναι must haves για ακόμα μία χρονιά κι εμείς θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να παρουσιάσουμε τις πιο ανανεωμένες και μοντέρνες εμφανίσεις. Τα σχέδια τους πολλά, πιο φρέσκα από ποτέ, ακολουθούν τις τάσεις με τον καλύτερο τρόπο κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τα εντάξουμε στην εικόνα μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα τα knitwears που δε πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας τον φετινό χειμώνα αλλά και όλους τους τρόπους για να τα φορέσετε σαν μία πραγματική fashionista.

1. Sweater 

Image source: @modedamour

Το πιο κλασικό και αγαπημένο item της χειμερινής περιόδου δεν είναι άλλο από το πλεκτό πουλόβερ. Κάθε γυναίκα που επιθυμεί άνεση και στιλ στις εμφανίσεις έχει μεγάλη ποικιλία στη γκαρνταρόμπα της. Οι εκδοχές τους είναι πολλές για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιητικών αλλά φέτος είναι ξεκάθαρο ότι τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Επιλέξτε φωτεινούς τόνους, όπως το πράσινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί και συνδυάστε το με το τζιν παντελόνι σας για πιο casual looks αλλά και με loose pants για tailored εικόνες. 

2. Co-ords 

Image source: @laura_eguizabal

Τα co-ords τα γνωρίσαμε ακόμα καλύτερα και τα τοποθετήσαμε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων μας, τον τελευταίο χρόνο. Η άνεση και η ευελιξία που χαρίζουν είναι μοναδική, ενώ ταυτόχρονα μας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε stylish σύνολα μέσα σε λίγο χρόνο, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει κι αναδεικνύει τη σιλουέτα σας και είμαστε σίγουρες πως δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. Τα «παιχνιδιάρικα» μοτίβα θα σας χαρίσουν τη fresh διάθεση που όλες επιθυμούμε.

3. Knit dress 

Image source: @leoniehanne

Οι απανταχού fashion lovers δε μπορούν να τα αποχωριστούν κι εμείς αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά το γιατί. Αποτελούν το κομμάτι εκείνο, το οποίο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να παραμένετε απολύτως fashionable. Για να το απογειώσετε; Προτιμήστε ένα mini knit dress και συνδυάστε το με knee high boots και statement accessories. Ετοιμαστείτε να μαγνητίσετε τα βλέμματα!

4. Cardigan 

Image source: @chiaraferragni

Το γνωστό σε όλες μας ζακετάκι και το απόλυτο σχέδιο, στο οποίο δεν αντιστέκονται οι Γαλλίδες εδώ και πολλές σεζόν, έχει κερδίσει επάξια μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στη ντουλάπα μας. Τα cardigans ήρθαν για να μείνουν, γι' αυτό κι εσείς καλείστε να δημιουργήσετε μία πλήρως updated collection. Από cropped μέχρι oversized κι από neutrals μέχρι εκκεντρικά χρώματα, ταιριάζουν μοναδικά με ό,τι κι αν επιλέξετε να τα συνδυάσετε. Αν δεν έχετε ένα στην κατοχή σας ο φετινός χειμώνας είναι ευκαιρία ενώ αν είστε λάτρεις μεγαλώστε τη συλλογή σας. 

5. Vest 

Image source: @venswifestyle

Μπορεί να μην έχουν καταφέρει να «πείσουν» όλες τις γυναίκες αλλά τα πλεκτά γιλέκα είναι από τα πιο μοντέρνα κομμάτια που μπορείτε να προσθέσετε στην εμφάνιση σας. Θα σας βοηθήσουν να πετύχετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που δεν είναι άλλη από το κολλεγιακό στιλ. Επιλέξτε oversized γραμμές και ταιριάξτε τες με πουκάμισα ή με polo shirts. Οι βερμούδες αλλά και τα tailored pants τους ταιριάζουν εξίσου. 

6. Knit skirt

Image source: @whowhatwear

Εδώ και μερικές σεζόν οι φούστες ανήκουν στα basics. Τη συναντάμε σε διάφορες μορφές και μία από αυτές είναι και η πλεκτή. Μπορείτε να τις φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο με φίλους. Σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθήστε τις τάσεις του street style επιλέξτε τις midi και συνδυάστε τες μ' ένα t-shirt κι ένα ζευγάρι μπότες, chunky boots ή loafers