fbpixel

Search icon
Search
Hello November: Τα statement κομμάτια για την πιο updated χειμερινή συλλογή
THE LOOK

Hello November: Τα statement κομμάτια για την πιο updated χειμερινή συλλογή

Υποδεχθείτε τον καινούριο μήνα με πολύ στιλ


Βρίσκομαστε και επίσημα μία ανάσα πριν από το χειμώνα. Η μεταβατική εποχή φτάνει σιγά σιγα στο τέλος της κι εμείς καλούμαστε να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε την απόλυτη συλλογή για την πιο κρύα εποχή του χρόνου. Η παρουσίαση καθημερινών συνόλων κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορεί να αποτελεί για πολλές από εσάς μία απαιτητική διαδικασία, καθώς καλούμαστε να συνδυάσουμε περισσότερα ρούχα για να διατηρήσουμε την κατάλληλη θερμοκρσία. Σ' αυτό το σημείο θέλουμε να σας πούμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο πιστεύετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επενδύσετε σε πρακτικά, stylish και ευέλικτα κομμάτια, τα οποία θα μπορείτε να τα συνδυάσετε με περισσότερους από έναν τρόπους, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Ο νέος μήνας μπορεί να φέρει μαζί του και την ανανέωση, η οποία έχει πολύ σημαντική επιρροή και στην ψυχολογία αλλά και στη διάθεση μας. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα fashionable items που πρέπει να αποκτήσετε asap!

1. Boots 

Image source: @leiasfez

Οι μπότες αποτελούν βασικό στοιχείο της χειμερινής συλλογής. Είναι η ιδανική επιλογή για τις ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα κομμάτια της συλλογής μας, από παντελόνια και κολάν μέχρι φούστες και φορέματα. Εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σ' ένα ζευγάρι flat boots, τις οποίες θα μπορείτε να τις φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να είστε άνετες. Plus, οι διάσημες πλέον Wellinghton boots είναι μία εξίσου επιτυχημένη επιλογή. 

2. Oversized blazer 

Image source: @laura_eguizabal

Όπως έχουμε αντιληφθεί τα σακάκια ανήκουν σε όλες τις εποχές. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου χαρίζουν υπέροχη ευελιξία αλλά και έξτρα θερμότητα. Μπορούν να πάρουν τον χαρακτήρα που θέλετε να του δώσετε ανάλογα με την περίσταση και στο στιλ σας. Ιδανικά για office looks αλλά για πιο casual outfits. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις κατά γράμμα, δεν έχετε παρά να κινηθείτε σε oversized εκδοχές που χαρίζουν και περισσότερη πρακτικότητα. Όποιο κι αν είναι το signature style σας, ένα σακάκι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. 

3. Coat 

Image source: @handinfire

Ίσως το πιο απαραίτητο κομμάτι αυτής της περιόδου. Τα παλτό είναι must haves. Πρόκειται για το item εκείνο που κάνει την πρώτη εντύπωση και καταλαμβάνει τη μεγαλύτερη επιφάνεια στην εικόνα μας. Τολμήστε και δοκιμάστε νέα πράγματα. Επενδύστε σε έντονες αποχρώσεις, δημιουργήστε ανατρεπτικούς συνδυασμούς και ετοιμαστείτε να μαγνητίσετε τα βλέμματα. 

4. Leather items

Image source: @carodaur

Οι απανταχού fashionistas έχουν αποφασίσει πως τα δερμάτινα κομμάτια έχουν θέση σε όλες τις συλλογές ανεξαρτήτως εποχής. Παρόλα αυτά ο χειμώνας τους ανήκει δικαιωματικά, καθώς είναι κατάλληλα για τις χαμηλές θερμοκρασίες. Οι τρόποι για να τα φορέσετε πολύ, από seperates items, όπως ένα παντελόνι ή ένα leather dress μέχρι total leather looks που θα προσθέσουν πόντους στην εικόνα σας. Ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο και κινηθείτε σ' ένα hot trend, το choco brown.

5. Sweater 

Image source: @emmahill

Φυσικά και τα πουλόβερ δε θα μπορούσαν να λείπουν από τα must haves του χειμώνα. Τα σχέδια και τα χρώματα τους πολλά για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Μας δίνουν τη δυνατότητα να τα φορέσουμε όπως θέλουμε, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν και φροντίστε να έχετε ποικιλία. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε με loose pants και sneakers

6. Statement accessories 

Image source: @streetstylestars

Έχουμε τονίσει πολλές φορές τη σημαντικότητα που έχουν τα αξεσουάρ στη δυναμική ενός συνόλου. Μπορούν να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση, μετατρέποντας την σε stylish. Ο χειμώνας μας προσφέρει πολλές επιλογές. Εκτός από τις it bags, οι οποίες είναι η αδυναμίες μας, έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε στα leather gloves σε έντονες αποχρώσεις, που "έκλεψαν" τις εντυπωσεις στον μήνα της μόδας, αλλά και σε εκκεντρικά κασκόλ και head pieces.