fbpixel

Search icon
Search
Ανακαλύψαμε το skincare brand που διαθέτει συναισθηματική ευφυΐα
MAGAZINE

Ανακαλύψαμε το skincare brand που διαθέτει συναισθηματική ευφυΐα

Πρωταρχικό μέλημα της MielΕv είναι η μινιμαλιστική φροντίδα υψηλής ποιότητας και αισθητικής


Το χρυσαφένιο χρώμα που παίρνει η επιδερμίδα μας το καλοκαίρι συνοδεύεται συχνά με κάποιο κόστος, ειδικά αν αμελούμε την καθημερινή περιποίησή της. Το δέρμα μας μάς προστατεύει από πολλούς κινδύνους, όπως η UV ακτινοβολία και η ατμοσφαιρική ρύπανση, και με την επάνοδό μας από τις διακοπές είναι η κατάλληλη εποχή να του προσφέρουμε τη φροντίδα που του αξίζει και παράλληλα να αναβαθμιστούμε εσωτερικά και εξωτερικά. Η MIELĒV, από το γαλλικό «je m' élève» που σημαίνει «ανυψώνομαι», είναι ένα skincare brand με συναισθηματική ευφυΐα, συνείδηση και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Η φιλοσοφία της έχει στον πυρήνα της τη γυναίκα και τη φυσική ομορφιά. Διαθέτει προϊόντα καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου, αξιοποιώντας επιστημονικές και κλινικές μελέτες και δημιουργεί τις πιο ενδεδειγμένες φόρμουλες βιολογικής και φυσικής προέλευσης, για κάθε τύπο δέρματος. 

mielev-1807-0041.jpg

Για τη νέα σεζόν, η MIELĒV προτείνει τα αγαπημένα της προϊόντα:

• Το La pluie - Pure Skin Natural Cleanser (Χρυσό Βραβείο 2023) είναι ένα ήπιο αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθαριστικό προσώπου, με στυπτική και αντιφλεγμονώδη δράση, για βαθύ καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς. Εμπλουτισμένο με έλαιο μακαντάμια και βιταμίνη Ε, αφήνει το δέρμα βαθιά ενυδατωμένο, ενώ το θρέφει και το αναδομεί.

• Ένας φυσικός ορός αναδόμησης, με τρία διαφορετικά βάρη υαλουρονικού οξέως, τα οποία δρουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας εξασφαλίζοντας βαθιά ενυδάτωση, είναι ο L' éclaircie Advanced Concentrated HA Serum, ο οποίος ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του προσώπου. Εμπλουτισμένος με εκχύλισμα μαύρης τρούφας και το ενεργό δραστικό συστατικό Liftiss, κατα-πολεμά τη γήρανση και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Plus, χρησιμοποιείται και στην περιοχή των ματιών ως eye serum!

Best-seller

retouched-pan8767.jpg
La Roseraie, 24h Antioxidant Face Cream


• Η ελαφριά ενυδατική κρέμα προσώπου με έντονη αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση La Roseraie, 24h Antioxidant Face Cream περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά. Το πιο βασικό, το εκχύλισμα λυκοπενίου (Lycosol®), καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, ενώ αναστέλλει τη βλάβη από την πολύωρη έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Εμπλουτισμένη με δύο εξαιρετικά δραστικές μορφές βιταμίνης C (Τetra-Vitamin C και Nio-Vitamin C), προλαμβάνει και επιδιορθώνει πανάδες και κηλίδες, γι’ αυτό και είναι ιδανική για χρήση πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο. Διατίθεται και σε mini συσκευασία, για να την έχετε παντού μαζί σας.

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι 100% βιολογικά, vegan και cruelty-free.

Our products

retouched-25.jpg
Ορός προσώπου L’ éclaircie Advanced Concentrate HA


retouched-26.jpg
La pluie - Pure Skin Natural Cleanser


Info
: mielev.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023