fbpixel

Search icon
Search
Ανάδρομος Δίας στους Διδύμους: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
LIFE & CAREER

Ανάδρομος Δίας στους Διδύμους: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Όλα όσα θα συμβούν τις επόμενες ημέρες


Ο Δίας, ο οποίος θεωρείται ο πλανήτης της σοφίας της επέκτασης, της χαράς και της καλής τύχης, ξεκίνησε εδώ και μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα από τις 9 Οκτωβρίου μία ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η πορεία θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου του 2025. Ο πλανήτης Δίας χρειάζεται περίπου 12 χρόνια για να ταξιδέψει στον ζωδιακό κύκλο και η τελευταία φορά που ήταν ανάδρομος στους Διδύμους ήταν από τον Οκτώβριο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013.

xamogelo-lampero-glqyh.jpeg

Η συγκεκριμένη λοιπό, αστρολογική περίοδος μας καλεί να προχωρήσουμε σε μία εσωτερική αναζήτηση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε με τον καλύτερο τρόπο στις νέες συνθήκες που μας περιμένουν τη νέα χρονιά που πλησιάζει. Ένα από τα πράγματα που καλούμαστε να κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας και σε καταστάσεις που βιώσαμε στο παρελθόν, έτσι ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τα θέλω και τις ανάγκες μας, τα οποία θα μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε πιο εύκολα στις αλλαγές που έρχονται. 

Επιπλέον, η αναδρομή του Δία ενδέχεται να προκαλέσει καθυστερήσεις ή αναταράξεις σε ζητήματα επικοινωνίας και συνεννοήσεων. Οι συνομιλίες μπορεί να απαιτούν περισσότερη προσοχή και διπλωματία, ενώ παλιές επικοινωνίες μπορεί να επανέλθουν για να διορθωθούν ή να επανεξεταστούν.

Ο ανάδρομος Δίας στους Διδύμους φέρνει αλλαγές και στα δώδεκα ζώδια, ωστόσο τέσσερα από αυτά τα επηρεάζει πολύ περισσότερο. Ποια είναι;

Δίδυμος

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σας φέρει στο προσκήνιο. Το σύμπαν σας ζητά να αναλογιστείτε τις ενέργειές σας τους τελευταίους έξι μήνες, ειδικά αυτές που επικεντρώνονται στις σχέσεις. Επιπλέον, προσφέρει ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά αν είστε μόνος, δεν έχετε την όρεξη για συμβιβασμούς. Επιθυμείτε ανθρώπους με τις ίδιες αρχές και αξίες. 

Εκτιμήστε τις ευκαιρίες και τις εμπειρίες μάθησης που προσφέρει αυτή η διέλευση, καθώς το σύμπαν σας καλεί να αναπτυχθείτε και να είστε πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς για το τι θέλετε στη ζωή σας.

shutterstock-2394651607.jpg

Παρθένος 

Η αναδρομή του Δία φέρνει επαναξιολόγηση στα επαγγελματικά σας σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στην καριέρα σας ή να διορθώσετε προηγούμενες αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Εξετάστε πώς μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τη στρατηγική σας και να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες όταν ο Δίας ξαναγίνει ορθόδρομος.

Η προστασία των ορίων σας κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου μπορεί να είναι απαραίτητη, ειδικά αν τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε σας δίνουν περισσότερα να κάνετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να νιώθετε πιο άνετα να μιλήσετε, με τον Άρη στον Καρκίνο να σχηματίζει όψη στο ζώδιό σας και να σας δίνει το θάρρος να εκφράσετε ελεύθερα την άποψή σας.

Τοξότης 

Ο ανάδρομος Δίας σε αυτή τη φάση μπορεί να προκαλέσει μια περίοδο σύγχυσης και ανακατατάξεων, καθώς επηρεάζει σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως την προσωπική σου ταυτότητα και τις σχέσεις σου με τους άλλους. 
Ο Δίας στους Διδύμους, σας έχει επιτρέψει να ανυψωθείτε, επιτρέποντάς σας να ξυπνήσετε την αγάπη σας για τη μάθηση. Μαθαίνετε επίσης να είστε πιο προσεκτικός με τις φιλίες και τη συντροφική σχέση σας. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω σας μαθημένες συμπεριφορές και να είστε ανοιχτοί σε όλα όσα φέρνει αυτή η νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά σας!

Ιχθύες 

bruno-van-der-kraan-i4ropdj444c-unsplash.jpeg

Η αναδρομή του Δία φέρνει την ανάγκη να επανεξετάσετε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις σε σχέδια που αφορούν το σπίτι σας ή την οικογενειακή σας ζωή. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις με την οικογένειά σας και να δουλέψετε σε τυχόν ζητήματα που έχουν παραμεληθεί.

Μαθαίνετε πώς να τα βγάζετε πέρα και να είστε νικητής μέσα από αυτές τις διελεύσεις που σας βοηθούν να εξελίσσεστε συνεχώς σε μια πιο ισχυρή εκδοχή του εαυτού σου.