fbpixel

Search icon
Search
Alec Baldwin: Γιατί μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Hollywood μονοπωλεί ξανά το ενδιαφέρον;
PEOPLE & MOMENTS

Alec Baldwin: Γιατί μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Hollywood μονοπωλεί ξανά το ενδιαφέρον;

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του κάνουν δυναμικό comeback με ένα νέο reality TV show


Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά στη ζωή του. Έχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικές επιτυχίες, έχει πρωταγωνιστήσει σε σημαντικές παραγωγές του Hollywood κι έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα, ωστόσο, την ίδια στιγμή έχει συνδεθεί με μία σειρά από σκάνδαλα και ένα πολύ-πολύ τραγικό γεγονός, που πλέον τον έχει «σημαδέψει» με πολλούς τρόπους.

Ο Alec Baldwin, δεν είναι απλά ένας ηθοποιός σαν όλους τους άλλους, αλλά μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, από τις πιο αμφιλεγόμενες στο χώρο του, που τώρα κάνει ένα μεγάλο comeback και βλέπει όλα τα βλέμματα επάνω του, με φόντο το νέο του project. Ποιο είναι αυτό;

Ένα νέο reality TV show! 

Το μοιραίο συμβάν και η αθώωση

shutterstock-1516236545.jpg

Ένας άνθρωπος με μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα κι έναν αρκετά εκρηκτικό χαρακτήρα, που συχνά μοιάζει να ξεπερνά τα όρια. Ένα πρόσωπο με πολλές... αντιπάθειες εντός κι εκτός Hollywood, που έχει δει πολλές φορές τα φώτα των media να στρέφονται επάνω του για τους πιο λάθος λόγους. Ο Alec Baldwin, ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δε βρίσκουν εύκολα ηρεμία και γαλήνη. Είναι πατέρας επτά παιδιών και τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό του βρίσκεται η -αγαπημένη του- Hilaria Baldwin, που κάπως προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες, χωρίς να το καταφέρνει πάντα. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά σκάνδαλα και το όνομά του έχει συνδεθεί με διάφορες ιστορίες, ωστόσο, η στιγμή που τον έχει «σημαδέψει» ήταν ο θάνατος της κινηματογραφίστριας, Halyna Hutchins, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του «Rust». 

Το μοιραίο συμβάν και ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, ήρθε από έναν πυροβολισμό του γνωστού ηθοποιού, από όπλο το οποίο δεν έπρεπε κανονικά να βρίσκεται στα γυρίσματα και κάπως έτσι, ξεκίνησε μία μεγάλη δικαστική διαμάχη. Ο Baldwin και η ομάδα του ισχυρίστηκαν ότι το όπλο πυροβόλησε κατά λάθος, αφού ο ίδιος ακολούθησε όλες τις οδηγίες μέχρι να το στρέψει προς την κινηματογραφίστρια, η οποία βρισκόταν πίσω από την κάμερα, δίχως να γνωρίζει πως ήταν γεμάτο με σφαίρες. Τον περασμένο Ιούλιο, τρία χρόνια μετά την τραγωδία, η υπόθεση ανθρωποκτονίας του Baldwin απορρίφθηκε, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η εισαγγελία είχε αποκρύψει στοιχεία από την υπεράσπιση, με τις αντιδράσεις πάντως να μη σταματούν.

Στο άκουσμα της απόφασης, ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα και στράφηκε στην αγκαλιά της γυναίκας του, όμως όλο αυτό το κεφάλαιο μοιάζει να μην έχει κλείσει στο μυαλό πολλών ανθρώπων που είχαν άμεση ή έμμεση εμπλοκή. Αυτό επιβεβαιώθηκε όταν πρόσφατα το «Rust» έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικής Τέχνης Camerimage στην Πολωνία, όπου τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα και για μία ακόμη φορά, ο Baldwin μονοπώλησε το ενδιαφέρον, για έναν τραγικό λόγο. Κι όμως, παρά τα όσα πέρασε και παρά όλη αυτή την επιβάρυνση, τώρα επιχειρεί ο ίδιος να στρέψει την προσοχή επάνω του, με μία «περίεργη» απόφαση.

Τhe next step

Τι ακριβώς ετοιμάζει ο γνωστός ηθοποιός; Μαζί με την σύζυγό του, Hilaria, πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν σε ένα νέο reality TV show, που θα έχει τον τίτλο «The Baldwins» και θα μεταδοθεί από το αμερικανικό κανάλι TLC μέσα στο 2025. Μάλιστα, μέσω μίας ανάρτησή του στο Instagram, o διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε ένα video με τα επτά παιδιά του, θέλοντας να δώσει στο κοινό μία «γεύση» από ό,τι... έρχεται, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σας προσκαλούμε στο σπίτι μας για να ζήσετε τα πάνω-κάτω, το καλό, το κακό, το άγριο και το τρελό. Το σπίτι είναι το μέρος που αγαπάμε περισσότερο να είμαστε». Ο Baldwin και η αγαπημένη του, είναι μαζί από το 2011 και παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά, ενώ έχουν αποκτήσει επτά παιδιά, με το μικρότερο να είναι μόλις 2 ετών και παρά τα σκαμπανεβάσματα και τις πολλές, σοβαρές δοκιμασίες, οι δυο τους μοιάζουν να έχουν βρει το δικό τους κώδικα και πορεύονται μαζί.


Όσο για το νέο reality; Η αλήθεια είναι πως έχουν προκύψει διάφορα σχόλια, με τον κόσμο να κάνει πολλές δεύτερες σκέψεις για τον ηθοποιό και την ιστορία του, ειδικά μετά από όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, με φόντο το θάνατο της αδικοχαμένης, Halyna Hutchins, καθώς παρά την αθώωση οι «σκιές» εξακολουθούν να είναι πολλές γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τι έχει να μας δείξει -λοιπόν- ο Alec Baldwin για τη ζωή και την καθημερινότητά του; Η απάντηση θα δοθεί όταν θα κάνει πρεμιέρα το εν λόγω reality, αν και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για μία τελείως τυχαία κίνηση από τον ηθοποιό, ειδικά σε αυτή τη χρονική περίοδο...