fbpixel

Search icon
Search
Γιατί η Gwyneth Paltrow ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Hollywood;
PEOPLE & MOMENTS

Γιατί η Gwyneth Paltrow ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Hollywood;

Μία λαμπερή γυναίκα με πολλά πρόσωπα. Ή και όχι...


Για τους περισσότερους αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της κινηματογραφικής σκηνής του Hollywood. Για άλλους, πρόκειται για ένα super αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Ένα είναι -όμως- σίγουρο. Η Gwyneth Paltrow, είναι μία ηθοποιός που δεν προκαλεί σε όλους τα ίδια συναισθήματα. Υπάρχουν αυτοί που αναγνωρίζουν το ταλέντο και τη δυναμική της, αλλά κι αυτοί που στέκονται στην άλλη της πλευρά, την πιο σκληρή, ακόμη κι αν δεν την έχουν γνωρίσει οι ίδιοι.

Η διάσημη ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στον επιχειρηματικό τομέα, έχοντας ιδρύσει τη δική της εταιρία, με το όνομα Goop, ωστόσο, όπως φαίνεται πήρε την απόφαση για το next step. Τι περιλαμβάνει αυτό; Σίγουρα όχι τόσα φώτα, τόση λάμψη και τόση προβολή...

Η Paltrow είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της!

Το μεγάλο βήμα

shutterstock-1285001782.jpg

Μέσα από το Goop, προωθεί έναν διαφορετικό τρόπο ζωής ή αν θέλετε, έναν πιο εναλλακτικό. Δίνει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στις wellness συμβουλές και γενικότερα, προσπαθεί να ανοίξει έναν νέο δρόμο σε όσους το επισκέπτονται. Αυτό ακριβώς -λοιπόν- είναι που θέλει να κάνει και η ίδια. Σκοπεύει να αλλάξει τη ζωή της, να την κάνει πιο απλή, αλλά -παράλληλα- πιο απολαυστική κι εύκολη. Το make the long story short, η Gwyneth Paltrow είναι έτοιμη να ζήσει μια ζωή σαν αυτή που προωθεί μέσα από το Goop. Πώς θα το καταφέρει αυτό; Όπως παραδέχθηκε η ίδια, αυτό που σκέφτεται να κάνει, είναι να πουλήσει την αυτοκρατορία που έχει δημιουργήσει κι από εκεί και πέρα, να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποχαιρετώντας τον λαμπερό κόσμο του Hollywood, που μοιάζει πολύ-πολύ φανταχτερός, αλλά μέσα σε μία στιγμή μπορεί να γίνει εξίσου σκοτεινός.

Προφανώς, δεν πρόκειται για ένα βήμα που μπορεί να γίνει πολύ άμεσα. Step by step -όμως- ήδη προετοιμάζει το έδαφος και αναζητά τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει το νέο της όνειρο, πραγματικότητα. «Δεν είμαστε έτοιμοι να πουλήσουμε ακόμα. Χρειάζομαι μερικά ακόμη χρόνια. Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή. Δε θα με δει κανείς ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσφατα, μιλώντας στο Bustle, συμπληρώνοντας πως θα της άρεσε αρκετά να συμβεί αυτό το 2027, στα 55α γενέθλιά της. Έχει θέσει το δικό της χρονικό περιθώριο κι όπως φαίνεται, πλέον δουλεύει πάνω σε αυτό και προετοιμάζει ακόμη και τον εαυτό της για μία μεγάλη αλλαγή. 

Οι κατηγορίες και τα διαφορετικά πρόσωπα

shutterstock-1075661117.jpg
Είναι μία γυναίκα που έχει δεχθεί πολλά «χτυπήματα», είτε δικαίως, είτε αδίκως. Άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί της, μιλώντας για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο Goop έχουν κάνει λόγο για ένα «άκρως τοξικό περιβάλλον», ενώ την ίδια, την έχουν χαρακτηρίσει «διπολική» και δε δίστασαν να την κατηγορήσουν ακόμη και για εργασιακό bullying. Κάπως έτσι, έφτασε στο σημείο να γίνει αρκετά αντιπαθής για αρκετό κόσμο και είδε ακόμη και πολλούς από τους fans της να της γυρίζουν την πλάτη. Από τη μία -λοιπόν- υπάρχουν αυτοί που σημειώνουν πως το μοναδικό πράγμα που την ενδιαφέρει είναι η επιτυχία και τα κέρδη κι από την άλλη, υπάρχει η ίδια η Paltrow, που έρχεται να μας πει κάτι διαφορετικό. Έρχεται να μας πει ότι είναι έτοιμη να τα αφήσει όλα πίσω της και να ακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής. Θέλει να πατήσει σταθερά στα πόδια της, θέλει να αφιερώσει χρόνο σε αυτήν και στα αγαπημένα της πρόσωπα και κυρίως, θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Στο πλαίσιο μίας συνέντευξής της, η Gwyneth Paltrow έχει μιλήσει στο παρελθόν για το θέμα των χρημάτων κι έχει πει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως ουδέποτε την ενδιέφεραν και σίγουρα, δεν αποτελούσαν τη Νο1 επιδίωξή της. Είναι ο λόγος της, ενάντια σε όλους τους υπόλοιπους, όμως η ίδια, αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί τη δική της αλήθεια. «Δε θα μπορούσα ποτέ να γοητευτώ από έναν πολύ πλούσιο άντρα και δεν κάνω επιλογές για να χτίσω την αξία μου με τον λάθος τρόπο. Πάντα έκανα ανεξάρτητες ταινίες, δεν ξέρω. Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ το στοιχείο μου. Δεν ήταν ποτέ το κίνητρό μου», σημείωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον παραγωγό, Brad Falchuk. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την αλήθεια και κανείς από αυτούς που έσπευσαν να την καταδικάσουν, δεν είναι σε θέση να την κρίνει πραγματικά. Το σίγουρο είναι πως η Paltrow έχει διαφορετικά σχέδια για το μέλλον της και τώρα, απλά εξετάζει τα βήματα που θα ακολουθήσει, προκειμένου να κάνει τη μεγάλη αλλαγή...