fbpixel

Search icon
Search
Άγιος Βαλεντίνος: 6 προτάσεις μακιγιάζ για τα πιο εντυπωσιακά looks
SAINT VALENTINE

Άγιος Βαλεντίνος: 6 προτάσεις μακιγιάζ για τα πιο εντυπωσιακά looks

Λίγο παραπάνω χρώμα θα κάνει τη διαφορά


Κοιτάξτε, δεν προσφέρεται αυτόματα κάθε γιορτή για ένα διασκεδαστικό και θεματικό μακιγιάζ. Αλλά όταν πρόκειται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι σίγουρα η κατάλληλη ευκαιρία για να εφαρμόσετε όλα όσα ξέρετε. Ποια καλύτερη στιγμή για να παίξετε με ροζ και κόκκινο μακιγιάζ; Ναι, μπορείτε πρακτικά να φορέσετε οποιοδήποτε χρώμα ή απόχρωση οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, αλλά το V-Day είναι απλώς η τέλεια δικαιολογία για να αναδείξετε την εμφάνισή σας με ροζ, αστραφτερή σκιά ματιών, έντονα κόκκινα χείλη και γραφικό κόκκινο eyeliner.

Το απαλό ροζ

pink-eyes-makeup.jpg
@storyofmailife

Είτε θέλετε να παίξετε με μια ματ, είτε με μια γυαλιστερή σκιά, θα έχετε μια απόλυτα διακριτική, σοφιστικέ και κλασική εμφάνιση. Αν πάρετε παράδειγμα από το παραπάνω look, το οποίο, χάρη στα γήινα μοβ ροζ χείλη και τα μάτια, διατηρεί τη ~ρομαντική~ ροζ ατμόσφαιρα χωρίς να στρέφεται στην περιοχή της "τσιχλόφουσκας" τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα μείνει αξέχαστο. 

Έντονο ροζ κραγιόν

megan-fox-pink-lips.jpg
@ash_kholm

Αν υπήρχε μια μέρα για να δοκιμάσετε ένα καυτό-ροζ χείλος, θα ήταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Διοχετεύστε την εσωτερική σας Megan Fox, πάρτε ένα καυτό-ροζ κραγιόν και συνδυάστε το με μια έντονη μάσκαρα. Αν μάλιστα θέλετε και να το συνδυάσετε με το αντίστοιχο κορμάκι τότε η μέρα υπόσχεται πολλά.

Χρώμα στα μάγουλα

red-lip.jpg
@emilychengmakeup

Η χρήση ματ σκιών ως eyeliner είναι η απόλυτη τάση για φέτος. Χρησιμοποιώντας αυτές τις ματ σκιές και αφήνοντας τις άκρες να είναι λίγο διάχυτες, δίνει μια σέξι και παιχνιδιάρικη εικόνα της τυπικής γραμμής, ακόμη και σε γραφικά looks. Εάν, λοιπόν, είστε έτοιμοι να αναδημιουργήσετε αυτό το φτερωτό eyeliner της Emily Cheng τότε συνδυάστε το και με "αναψοκοκκινισμένα" μάγουλα που θα δώσουν μια διαφορετική νότα.

Αξιοποιήστε το ροδακινί

peachy-makeup.jpg
@ash_kholm

Εάν το πολύ ροζ σας προκαλεί νευρικότητα, επιλέξτε αυτή τη διακριτική ροδακινί εμφάνιση. Για να το κάνετε εύκολο, μπορείτε να παραλείψετε τη σκιά ματιών σας και αντ' αυτού να περάσετε το αγαπημένο σας ρουζ τόσο στα μάγουλά σας όσο και στα μάτια σας. Για να αποκτήσετε ένα ανασηκωμένο ρουζ σαν αυτό, ξεσκονίστε το ρουζ στο εξωτερικό μέρος του ματιού σας με ένα πινέλο και σκουπίστε το στους κροτάφους σας μέχρι τα ψηλά σημεία των μάγουλων σας.

Κόκκινο eyeliner

eyeliner.jpg
@patrickta

Μια επαγγελματική συμβουλή για την αναδημιουργία του ηλεκτρικού κόκκινου eyeliner είναι αντί να απλώνετε το έγχρωμο μολύβι στα πάνω βλέφαρά σας, να περάστε το κόκκινο eyeliner σας (προσεκτικά!) στην κάτω γραμμή σας για ένα reverse βλέμμα στα μάτια. Βάλτε επίσης μια πιο σκούρα κόκκινη σκιά ματιών και ολοκληρώστε με ένα παχύ στρώμα μάσκαρα για όγκο.

Απαλό μακιγιάζ με ιδιαίτερες προσθήκες

makeup
@kingmalimagic

Kαι ενώ είπαμε πως θα μπορούσατε να κάνετε μια παύση στην ουδέτερη σκιά ματιών, αν δεν θέλετε κάτι πολύ φωτεινό, αυτό το ματ, ουδέτερο μακιγιάζ είναι τέλειο για ένα διακριτικό look για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τι θα χρειαστείτε: μια ροζ γκρι σκιά ματιών, μια καφέ σκιά ματιών και ένα λευκό τζελ eyeliner για να ταμπονάρετε σε αυτές τις γλυκές κουκκίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού σας. Όσο για τη βάση, οφείλει φυσικά να είναι flawless.