fbpixel

Search icon
Search
Αέρας πολυτέλειας στο νέο ξενοδοχείο της Αθήνας: Η Domes φέρνει το πρώτο υβριδικό Private Members Club & Glamping στην Ελλάδα
TRAVEL

Αέρας πολυτέλειας στο νέο ξενοδοχείο της Αθήνας: Η Domes φέρνει το πρώτο υβριδικό Private Members Club & Glamping στην Ελλάδα

Το 91 Athens Riviera, The Resort ανοίγει τις πύλες του στις 15 Ιουνίου 2024


Η Domes, ο κορυφαίος ελληνικός όμιλος πολυτελούς lifestyle φιλοξενίας, συνεργάζεται με την Grivalia Hospitality συστήνοντας το 91 Athens Riviera, το πρώτο υβριδικό Private Members Club & Glamping στην Ελλάδα. Με την Grivalia Hospitality υπεύθυνη για τη διεύθυνση του Members Club και την Domes πίσω από τη λειτουργία των 28 πολυτελών cabanas που θα αποτελέσουν την επιτομή της εμπειρίας του glamping, το 91 Athens Riviera, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της φιλοξενίας στην πρωτεύουσα προσφέροντας τόσο στα ιδιωτικά μέλη όσο και στους επισκέπτες την ευκαιρία να ενωθούν υπό την κοινή επιδίωξη για ηρεμία, ευεξία και πολυτέλεια.

Living in Style

couples-cabana-medium.jpg

Σχεδιασμένο από τους Chadios Architects, αυτό το πρωτοποριακό concept lifestyle φιλοξενίας είναι τοποθετημένο στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, προσφέροντας ένα ήρεμο καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα. Η πολυτέλεια που διακρίνει τα ξενοδοχεία της Domes διαγράφεται σε κάθε γωνιά των 28 ευρύχωρων “Luxents" (43 τ.μ. το καθένα), που αποτελούν έναν συνδυασμό σουίτας ξενοδοχείου πέντε αστέρων και σκηνής. Με θέα είτε στους καταπράσινους κήπους είτε στην πισίνα, σχεδόν κάθε cabana διαθέτει τη δική της πισίνα, ενώ όλες διακρίνονται για τις σύγχρονες ανέσεις, όπως εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης, πλήρως εξοπλισμένου minibar, καφετιέρα Nespresso, τηλεόραση 50 ιντσών και ηχείο Marshall, καθώς και super king size κρεβάτια και πολυτελή λινά. Η εκλεπτυσμένη αισθητική και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ολοκληρώνουν την εικόνα, μετατρέποντας το 91 Athens Riviera, The Resort στην ιδανική επιλογή για κάθε είδους ταξιδιώτη που αναζητά μια διαφορετική και φρέσκια εμπειρία διαμονής.

xoris-titlo.jpg

Ο Δρ. Γιώργος Π. Σπανός, CEO της Domes, αναφέρει: “Είμαστε περήφανοι για αυτό το πρωτοποριακό έργο, που σηματοδοτεί το πρώτο του είδους του στη Μεσόγειο. Συγχαίρουμε την Grivalia Hospitality για το ξεχωριστό όραμά της και την υλοποίησή του. Το 91 Athens Riviera αποτελεί ορόσημο για τον Όμιλο, ενσαρκώνοντας τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία καινοτόμων ξενοδοχειακών projects τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες πέντε αστέρων σε μοναδικούς και επιλεγμένους προορισμούς. Στην Domes προσπαθούμε συνεχώς να επαναπροσδιορίζουμε τις εμπειρίες πολυτελούς φιλοξενίας”.

Η Ναταλία Στράφτη, Deputy CEO της Grivalia Hospitality, σημειώνει: “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για ακόμα μια φορά η Grivalia Hospitality φέρνει την καινοτομία στον κλάδο του Real Estate και του Τουρισμού, διευρύνοντας τους ορίζοντες της πολυτελούς ελληνικής φιλοξενίας και παραμένοντας πιστοί στο όραμά μας για τη βιώσιμη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Το 91 Athens Riviera σηματοδοτεί μία νέα εποχή, τόσο με την ιδιωτική λέσχη που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας όσο και με τη μοναδική εμπειρία του Glamping, πάντοτε με τον απαράμιλλο σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιωσιμότητα”.

couples-cabana-with-plunge-pool-outdoor-medium.jpg

Taste the Mediterranean

Το καινοτόμο 91 Athens Riviera, The Resort παρουσιάζει μια ξεχωριστή πρόταση διαμονής που επικεντρώνεται αποκλειστικά γύρω από την ευεξία, τη ζωή δίπλα στη θάλασσα και τη γαστρονομία. Την εμπειρία συμπληρώνουν τα μπαρ, καθώς και η άφιξη του Barbarossa Paros, ενός διεθνώς αναγνωρισμένου ελληνικού εστιατορίου. Με επικεφαλής τον σεφ Δημήτρη Νίκολη, το Barbarossa θα συστήσει γεύσεις εμπνευσμένες από τις Κυκλάδες και τη Μεσόγειο, καθώς και άλλες τοπικές αγαπημένες επιλογές φέρνοντας τη χαρακτηριστική αιγαιοπελαγίτικη ατμόσφαιρά του στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Wellness-mania

3-EtHYK.jpg

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα εύρος δραστηριοτήτων μέσα από οκτώ ελίτ γήπεδα τένις, γυμναστική στην παραλία, γιόγκα κατά την ανατολή του ηλίου και pilates στο ηλιοβασίλεμα, εξατομικευμένη προπόνηση ή ολοκληρωμένη αξιολόγηση σώματος. Η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο προσφέρουν το τέλειο συνδυασμό για μια πραγματικά αναζωογονητική διαμονή. Επιπλέον, το signature Domes Soma Spa, “The Finest” αποτελεί έναν άψογο συνδυασμό πολυτέλειας, αδιαμφισβήτητων αποτελεσμάτων και βαθιάς γνώσης, υποστηριζόμενο από τις προηγμένες ιατρικές φόρμουλες των Augustinus Bader, ELEMIS και iS Clinical. Από τις καλύτερες θεραπείες προσώπου στον κόσμο έως εξαιρετικά μασάζ και αποτοξινωτικές θεραπείες σώματος, κάθε στιγμή αναδεικνύεται στην ενσάρκωση της ουσίας ενός spa.

Στις εγκαταστάσεις του 91 Athens Riviera, The Resort οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την boutique Domes Neema, Exclusive πολυτελή αποδυτήρια και εξωτερικούς χώρους που πρεσβεύουν το πνεύμα της κοινότητας και της εξερεύνησης.

Η διαμονή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα εγγυάται έναν μοναδικό τρόπο ζωής, προσφέροντας πρόσβαση σε κοντινές παραλίες, shopping σε πολυτελή καταστήματα, εγγύτητα σε γήπεδα γκολφ, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα σημεία πολιτισμικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος της Αθήνας και αρχαιολογικά μνημεία, καθώς και από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Το 91 Athens Riviera, The Resort είναι η δεύτερη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Domes φέτος, έπειτα από το άνοιγμα του Domes Novos Santorini, Autograph Collection τον Απρίλιο στη Σαντορίνη, ακολουθώντας τις περσινές ξενοδοχειακές προσθήκες του Ομίλου σε Χαλκιδική, Μήλο και Μύκονο. 

Info: 91 Athens Riviera, τηλ.: 211 190 3529