fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

9 lip balms που θα κάνουν παρελθόν τα σκασμένα χείλη

Η λύση που αναζητάτε έρχεται με την καλύτερη μορφή


9 lip balms που θα κάνουν παρελθόν τα σκασμένα χείλη

Υπάρχει ένα νέο status symbol στο Los Angeles και αυτό δεν είναι το βραχιόλι Cartier που όλες λατρεύουμε. Πλέον τα νέα it-girls καθορίζονται από το πόσο πολύ προσέχουν την υγεία του προσώπου τους, και πιο συγκεκριμένα τα χείλη τους. Έτσι, η Hailey Bieber ξεκίνησε αυτή την τάση των υπέροχων lips και επώνυμα brands ευεξίας όπως η Agent Nateur και η Kin «μπήκαν» στο παιχνίδι. Με έμπνευση από τη juicy καθημερινότητα και από το "clean girl" μπορείτε και εσείς να πείτε «ναι» σε αυτό που όλες επιθυμούν να αποκτήσουν. 

Ενυδατώστε τα χείλη σας σε βάθος και δείτε άμεσα διαφορά και υπέροχο αποτέλεσμα με τα παρακάτω lip balms!

Meet the products

lips-cover.jpeg


Lip balm σε στικ για ξηρά και σκασμένα χείλη, Bionike: Ειδική θεραπεία για ξηρά, πολύ ξηρά και σκασμένα χείλη. Περιέχει ένα μείγμα φυτικών λιπιδίων που προστατεύει, επανορθώνει και ενυδατώνει τα χείλη, παρέχοντας άμεση ανακούφιση, χωρίς να αφήνει κολλώδη υφή ή λάμψη στα χείλη.

Lip and Nail Care Balm, Athonites: Το βάλσαμο εντατικής περιποίησης LIP AND NAIL CARE BALMβασίζεται σε παραδοσιακή συνταγή αιώνων έχει αγνή κατά 93% βιολογική σύνθεση. Πολύ πλούσιο σε φυτά από το όρος Άθως όπως η καλέντουλα, ο σιδερίτης και τα φύλλα αμπέλου, είναι ιδανικό για περιποίηση στα χείλη και τα νύχια αφού προσφέρει, στις ευαίσθητες αυτές περιοχές, προστασία, ενυδάτωση, θρέψη και καταπράυνση.

Lip Care με Βούτυρο Κακάο, Apivita: Έντονα ενυδατικό Lip Care με Βούτυρο Κακάο SPF20, με αντιηλιακό δείκτη προστασίας, ιδανικό και για χρήση στην παραλία, σε καλοκαιρινά ή χειμερινά σπορ. Το βούτυρο κακάο ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί την ελαστικότητα στα χείλη καθώς απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

The Lip Balm, La Mer: Το La Mer The Lip Balm είναι εμπλουτισμένο με ένα ισχυρό σύμπλεγμα λιπιδίων. Αυτό το έντονα επανορθωτικό balm χειλιών απαλύνει την τραχύτητα και προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανανέωση στα ξηρά χείλη.

Cicaplast Lip Balm, La Roche Posay: Επανορθωτικό balm φραγμού για τα χείλη και την περιοχή γύρω από τη μύτη Cicaplast Lip Balm. Καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη, χάρη στη σύνθεσή του που συνδυάζει Πανθενόλη 5% με MP-LIPIDS, λιπίδια που ενεργοποιούν τη σύνθεση ενυδατικών παραγόντων, λιπιδίων και πρωτεϊνών.

Cold Cream Στικ Χειλιών Θρέψης Για Ξηρά & Σκασμένα Χείλη, Avene: Το Avène Cold Cream θρεπτικό Στικ χειλιών ανακουφίζει τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Πλούσιο σε φυσική Cold Cream θρέφει με διάρκεια και προστατεύει τα χείλη από το κρύο. Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, περιέχει ιαματικό Νερό της Avène με καταπραϋντικές και απαλυντικές ιδιότητες, καθώς και έλαιο jojoba με προστατευτικές και επανορθωτικές ιδιότητες.

 Try me

Try me

Lip balm σε στικ για ξηρα και σκασμένα χείλη, Bionike

SEE MORE
 Greek beauty

Greek beauty

Lip and Nail Care Balm, Athonites

BUY ME
 SPF20

SPF20

Lip Care με Βούτυρο Κακάο, Apivita, Attica

BUY ME
 Lipids

Lipids

The Lip Balm, La Mer, Attica

BUY ME

Cold Cream Στικ Χειλιών Θρέψης Για Ξηρά & Σκασμένα Χείλη, Avene, Hondos Center

BUY ME
 Renew me

Renew me

Cicaplast Lip Balm, La Roche Posay, Attica

BUY ME

Vinotherapist Lip Conditioner, Caudalie: Με σύνθεση που περιέχει 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, αυτό το προϊόν περιποιείται και με την προοδευτική χρήση επανορθώνει τα σκασμένα χείλη. Προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, θρέψη και προστασία για υπέροχα χείλη όλη την ημέρα. Ελαφρύ άρωμα βανίλιας για όσες και όσους αναζητούν ένα θρεπτικό και προστατευτικό προϊόν για τα χείλη.

Very Rose Lip Balm - Βάλσαμο χειλιών με τριαντάφυλλο, Nuxe: Φροντίδα για τα ξηρά και πολύ ξηρά χείλη. Ενυδατώνει και απαλύνει χαρίζοντας απαλή ροζ λάμψη. Τα ενεργά του συστατικά, όπως το εκχύλισμα ελαίου εκατόφυλλης τριανταφυλλιάς Μαρόκου, το έλαιο ηλίανθου, το κερί μέλισσας και το βούτυρο καριτέ ενυδατώνουν και απαλύνουν χαρίζοντας απαλή ροζ λάμψη. 100% συστατικά φυσικής προέλευσης.

    Lip Glowy Balm Grapefruit, Laneige: Ανακάλυψε τον ιδανικό παρτενέρ της Lip Sleeping Mask για χείλη που παραμένουν προστατευμένα και ενυδατωμένα όλη μέρα! Το Lip Glowy Balm συνδυάζει τη δράση βάλσαμου και λιπ-γκλος σε ένα μόνο προϊόν! Λειτουργεί ως βάλσαμο γιατί παρέχει εντατική ενυδάτωση και περιέχει φυσικά βούτυρα που διευκολύνουν την εφαρμογή του, θρέφουν και μαλακώνουν τα χείλη. Ταυτόχρονα όμως προσφέρει και τη λάμψη ενός λιπγκλος, είναι ελαφρύ και έχει διακριτικό χρώμα.

         Right product

        Right product

        Vinotherapist Lip Conditioner, Caudalie, Hondos Center

        BUY ME
         Natural beauty

        Natural beauty

        Very Rose Lip Balm - Βάλσαμο χειλιών με τριαντάφυλλο, Nuxe, Hondos Center

        BUY ME
         Hydrating Glowy Lip Balm

        Hydrating Glowy Lip Balm

        Lip Glowy Balm Grapefruit, Laneige, Sephora

        BUY ME