fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Οι καλύτερες nude παλέτες σκιών που δε θα αποχωρίζεστε κάθε μέρα

Και πώς να τις συνδυάσετε


Οι καλύτερες nude παλέτες σκιών που δε θα αποχωρίζεστε κάθε μέρα

Οι nude παλέτες σκιών είναι σαν ένα καλό blue jean ή ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια: ευέλικτες (versatile), must-have για κάθε γυναίκα, αλλά δύσκολες στην επιλογή. Μπορεί με μία πρώτη ματιά οι taupe, μπεζ και σοκολατί αποχρώσεις να φαντάζουν προβλέψιμες για το eye look, αλλά το γεγονός και μόνο ότι μπορούν να συνδυαστούν με τόσους διαφορετικούς τρόπους μόνο βαρετές δεν τις κάνει. Μπορείτε για παράδειγμα να τις εφαρμόσετε μόνες τους σε όλο το κινητό βλέφαρο για ένα φωτεινό και φρέσκο μακιγιάζ, να τις συνδυάσετε με shimmery υφές και άλλα χρώματα για πιο fun αποτέλεσμα ή ακόμη και να προσθέσετε μια γραμμή eyeliner για πιο smokey εφέ. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, όπως αμέτρητες είναι και οι διαθέσιμες nude παλέτες σκιών που διατίθενται στην αγορά.

nude-eyeshadow-palettes-2.jpg

Προτού αρχίσετε να κάνετε swatch μία μία παλέτα στο χέρι σας σε αναζήτηση του τέλειου nude scheme, η makeup artist Ashleigh Ciucci σας έχει μερικά χρήσιμα tips. «Δεν υπάρχει μια ουδέτερη σκιά που να κολακεύει όλες τις επιδερμίδες. Το ιδανικό nude match βασίζεται στον τόνο του δέρματός σας. Είναι το χρώμα που έχει το εσωτερικό του καρπού σας» εξηγεί. «Οι neutral σκιές δε θα πρέπει να γίνονται ένα με το δέρμα, όπως το foundation. Πρέπει να είναι διακριτικές αλλά και ταυτόχρονα να φαίνεται ότι φοράτε χρώμα στα μάτια σας» προσθέτει. 

Για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο το beauty shopping σας, συγκεντρώσαμε ήδη τις 12 καλύτερες παλέτες σκιών σε caramel, toffee, coffee και vanilla αποχρώσεις, ώστε το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να διαλέξετε ποια ταιριάζει καλύτερα στα χρώματα του δέρματός σας και στην makeup αισθητική σας. (Note: Είχατε προσέξει ποτέ πως όλοι οι ουδέτεροι τόνοι έχουν ονόματα φαγητών;)

nude-eyeshadow-palettes-3.jpg

Οι καλύτεροι nude συνδυασμοί

«Οι ουδέτερες σκιές είναι ο καλύτερος λευκός καμβάς για κάθε eye look» υποστηρίζει η makeup artist. Επειδή ακριβώς πλησιάζουν τον τόνο της επιδερμίδας εξισορροπούν ακόμη τα πιο έντονα χρώματα και τα κάνουν αυτόματα πιο wearable ακόμη και για τις πρωινές σας εμφανίσεις. Ανάμεσα στους άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε με μια nude παλέτα, η Ashleigh σας προτείνει τους 3 αγαπημένους της.

Berry + ροδακινί

Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη, τόσο το μακιγιάζ σας θα γίνεται πιο φωτεινό και δροσερό. Μέχρι όμως τα σκούρα χειμωνιάτικα κραγιόν σας να δώσουν τη θέση τους στα πιο ανοιξιάτικα, το berry είναι το ιδανικό μεταβατικό χρώμα. «Αγαπώ το berry κραγιόν επειδή κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά. Αν δε το συνδυάσετε με μία nude ροδακινί σκιά, δημιουργεί το τέλειο μακιγιάζ για την εποχή» δηλώνει η makeup artist.

Κόκκινο + χάλκινο

Το κόκκινο και το χάλκινο ανήκουν στην ίδια warm-tone χρωματική οικογένεια, οπότε ο συνδυασμός τους είναι απόλυτα ταιριαστός. Ο πιο εύκολος και minimal τρόπος να τα ενσωματώσετε και τα 2 στο καθημερινό μακιγιάζ σας είναι δημιουργώντας ένα ηλιοκαμένο εφέ στο πρόσωπό σας με ένα κόκκινο ή πορτοκαλί ρουζ και δίνοντας το ανάλογο βάθος στα μάτια με μια χάλκινη σκιά. «Εφαρμόστε το ρουζ στην κορυφή των ζυγωματικών και τα μήλα του προσώπου. Έπειτα κάντε blending με το πινέλο προς τα πάνω» προτείνει η ειδικός. Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε με το ρουζ γιατί θα δείχνετε αναψοκοκκινισμένη με την αρνητική έννοια.

Tan + μπλε

Αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι ο μόνος τρόπος να υιοθετήσετε ένα bold χρώμα στο eye look σας είναι αντιγράφοντας ένα από τα πολύχρωμα μακιγιάζ που βλέπετε στο Instagram, ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε. «Μ΄ αρέσει ο συνδυασμός μιας tan σκιάς με μια μπλε μάσκαρα. Είναι ελαφρώς rock & roll, αλλά και διακριτικός ταυτόχρονα» υποστηρίζει η Ashleigh και σας δίνει μια out-of-the-box ιδέα για το επόμενο makeup look σας.

 NEW

NEW

5 Couleurs Eyeshadow Palette στην απόχρωση 647 Undress, Dior

 BUDGET FRIENDLY

BUDGET FRIENDLY

Colorful 5 Eyeshadow Palette στην απόχρωση 13 Nude To Neutral, Sephora Collection

 LIMITED EDITION

LIMITED EDITION

Haute Nudes Palette, Bobbi Brown

 MUST HAVE

MUST HAVE

Eye Shadow x 9 στην απόχρωση Amber Times, MAC

 LUXURY

LUXURY

Eye Quad στην απόχρωση Cocoa Mirage, Tom Ford

 ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΥΦΗ

ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΥΦΗ

Black Volcanic Minerals Eyeshadow Quad στην απόχρωση The Bare Nudes, Korres

 GLOW LOVES

GLOW LOVES

Les Beiges Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette, Chanel

 MATTE + SHIMMER

MATTE + SHIMMER

The Nudes Eyeshadow Palette, Maybelline

 MATTE

MATTE

Hypnôse Palette Matte στην απόχρωση 108 Beige Brule, Lancôme

 FAVORITE

FAVORITE

Naked 3 Palette, Urban Decay

 EYE CONTOUR

EYE CONTOUR

Shade + Light Eye Contour Palette, Kat Von D

 ΖΕΣΤΟΙ ΤΟΝΟΙ

ΖΕΣΤΟΙ ΤΟΝΟΙ

Ultimate Shadow Palette στην απόχρωση Warm Neutrals, NYX