fbpixel

Search icon
Search
8 chic προτάσεις για μανικιούρ με statement σχέδια
HAIR & NAILS

8 chic προτάσεις για μανικιούρ με statement σχέδια

Φορέστε την πιο γιορτινή σας διάθεση κάθε στιγμή


Ο χρυσός ενσαρκώνει την πολυτέλεια και το γούστο ανεξάρτητα από το πώς τον φοράτε. Έτσι για αυτές τις γιορτές μπορείτε να αγκαλιάσετε τη διαχρονική nail art με πολλούς τρόπους -γκλίτερ, αλουμινόχαρτο, μεταλλικό, ματ, ανάγλυφο- εφόσον οι επιλογές είναι ατελείωτες. Είτε ψάχνετε για χρυσά σχέδια νυχιών που ξεχωρίζουν για τη μεταλλική απόχρωση είτε διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε ένα κλασικό κόκκινο οι παρακάτω προτάσεις δε θα σας απογοητεύσουν.

Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια αισθητική είναι κατάλληλη για εσάς, ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε τα πιο γιορτινά και εντυπωσιακά.

Gold Foil

black-golden-nails.jpg

Τίποτα δεν κάνει ένα μεταλλικό χρυσό να ξεχωρίζει περισσότερο από ένα μαύρο φόντο. Θα λατρέψετε αυτό το σύνθετο και φθαρμένο look που γίνεται η απόλυτα γιορτινή έμπνευση για όσους αναζητάτε το κάτι διαφορετικό.

Subtle Stars

blue-nails.jpg

Μερικές φορές, το λιγότερο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Αυτό το μικροσκοπικό διακριτικό αστέρι είναι η τέλεια προσθήκη σε αυτό το ναυτικό mani που έχει το υπέροχο σχήμα που βλέπετε. Θυμίζει λίγο από Χριστούγεννα χωρίς να είναι απόλυτα γιορτινό, διατηρώντας έτσι τη δική του ταυτότητα.

Over the Moon

nails-golden.jpg

Αυτά τα μικροσκοπικά βαμμένα χρυσά μισοφέγγαρα είναι υπέροχα και ξεχωρίζουν κυρίως γιατί βρίσκονται σε ένα ματ καμβά. Αν μάλιστα θέλετε να τα συνδυάσετε και με άλλα σχέδια όπως αυτό που υπάρχει στο ένα νύχι τότε σίγουρα θα το κάνετε πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

Gold Dust

gold-dust-pink-nails.jpg

Τοποθετώντας χρυσό, γκλίτερ με αστέρια στο πάνω, κάτω ή στο πλαϊνό τμήμα του νυχιού είναι ένας τέλειος τρόπος για να προσθέσετε λάμψη στο μανι σας χωρίς να πλησιάζετε στο full-on bling. Σίγουρα δεν είναι η πιο απλή επιλογή αλλά αν το σκεφτείτε σωστά οι γιορτινές μέρες είναι κατάλληλες για μερικές υπερβολές.

Glitter All-Over

glitter-all-over-nails.jpg

Τι καλύτερο από ένα glitter που θα καλύπτει όλη την επιφάνεια του νυχιού σας; Είναι τόσο απλό όσο και εντυπωσιακό και το καλύτερο είναι πως γίνεται με ελάχιστα μόλις περάσματα. Τελικά αυτή η επιλογή μοιάζει να γίνεται το νέο nude.

Rose Gold Tips

rose-gold-tips.jpg

Το φανταχτερό twist σε ένα παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ είναι ακριβώς αυτό που θα σας κάνει τη βασίλισσα του party. Ανταλλάξτε τις λευκές άκρες με χρυσό (ή σε αυτήν την περίπτωση ροζ χρυσό) και θα δείτε πως τελικά οτιδήποτε μετατρέπεται μπορεί να γίνει πολλά υποσχόμενο. 

Wax Seal

wax-seal.jpg

Το κόκκινο θα αποτελεί πάντα την τέλεια εναλλακτική σε οποιονδήποτε λέει πως δεν ξέρει τι χρώμα να βάψει τα νύχια του. Όταν μάλιστα αυτό εφαρμόζεται πάνω σε ένα αμυγδαλωτό σχήμα νυχιού και έχει και τη χρυσή λεπτομέρεια τότε γίνεται το απόλυτο level-up.

Lots of Lines

lots-of-lines.jpg

Σχεδόν δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που μοιάζει με ιστό, αυτές οι διάφορες ευθείες γραμμές τέμνονται η μία με την άλλη και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σχέδιο πάνω από μια ουδέτερη βάση. Το θετικό είναι πως μπορείτε να το τολμήσετε και μόνες σας στο σπίτι.