fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

7 beauty tools που είναι κατάλληλα και για δώρο

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και στις beauty lovers της ζωής σας


7 beauty tools που είναι κατάλληλα και για δώρο

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη εποχή για να τσεκάρετε όλα τα απαραίτητα beauty tools που θα μεταμορφώσουν τη ρουτίνα ομορφιάς σας. Ανανεωθείτε, δείτε την επιδερμίδα σας να αλλάζει και ετοιμαστείτε για να μπείτε στη νέα χρονιά πιο λαμπερές από ποτέ. Είτε πρόκειται για gadget περιποίησης δέρματος είτε για εργαλεία κομμωτικής, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές που θα σας μεταμορφώσουν στη beauty guru που πάντα θέλατε να γίνετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναζητήσετε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και να είστε διατεθειμένες να επενδύσετε το χρόνο σας στο how-to.

foreo-ufo-face-mask-device.jpg

Τα beauty tools είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας. Ενώ οι οροί και οι ενυδατικές κρέμες μπορούν να φτάσουν μόνο στα επιφανειακά επίπεδα του δέρματός, τα εργαλεία περιποίησης της επιδερμίδας σας επιτρέπουν να ενισχύσετε τη ρουτίνα σμιλεύοντας το πρόσωπο σας και ενισχύοντας την απορρόφηση όλων των συστατικών.

Μάσκα LED

Όλοι όσοι έχουν δοκιμάσει τα εκπληκτικά αποτελέσματα της μάσκας LED ορκίζονται πως δε θα αφήσουν ποτέ ξανά τη ρουτίνα τους χωρίς αυτήν. Είναι μια επένδυση που κοστίζει αλλά σίγουρα αξίζει να την κάνετε καθώς θα έχετε στο σπίτι σας μια επαγγελματική θεραπεία. Βοηθά στη βελτίωση της ακμής, «σκοτώνοντας» βακτήρια που προκαλούν ατέλειες, ενισχύει το κολλαγόνο και βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση της μελάγχρωσης. Το δέρμα σας θα φαίνεται -και θα είναι- καλύτερο από ποτέ.

Πινέλα makeup

Τα πινέλα μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα τα σετ που μπορείτε να βρείτε στην αγορά είναι η απάντηση που χρειάζεστε όταν σκέφτεστε την επόμενη αγορά που θα κάνετε. Μπορείτε με μια μόνο αγορά να έχετε πινέλα για ρουζ, για εφαρμογή του foundation, για την πούδρα καθώς και πινέλα σκιών. Μάλιστα, αν πείτε το "ναι" σε όλα μαζί τότε σίγουρα θα έχετε εξαιρετική ποιότητα σε καλύτερη τιμή. 

Our Choices

 Gift set

Gift set

SteamPod 3.0, L’Oréal Professionnel Paris, Attica

BUY ME
 Microcurrent Facial Toning Device

Microcurrent Facial Toning Device

Bear, Foreo, Sephora

BUY ME
 All blue

All blue

With Fate Brush Essentials Kit, Mac, Attica

BUY ME

Ισιωτική μαλλιών

Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμη μια ιδιωτική μαλλιών που προστατεύει τις τρίχες σας τότε βάλτε το ψηλά στη λίστα. Πλέον τα συμβατικά tools για styling αποτελούν παρελθόν καθώς το αποτέλεσμα τους μπορεί να είναι καταστρεπτικό για εσάς. Θα ισιώσετε τα μαλλιά σας ή θα κάνετε μπούκλες και τελικά θα έχετε ένα κομψό αποτέλεσμα χωρίς τις περιττές φθορές. Τι καλύτερο για να αρχίσετε έτσι τη χρονιά σας;

Συσκευές με ρεύμα

Οι συσκευές μικρορεύματος, τα τελευταία χρόνια, έχουν αυξήσει τη δημοτικότητα τους λόγω της ικανότητας τους να «δουλεύουν» τους μύες του προσώπου, να ανυψώνουν τα χαρακτηριστικά σας και να τονώνουν όλα τα σημεία που χρειάζονται ανόρθωση. Δοκιμάστε τις και θα καταλάβετε γιατί βρίσκονται παντού στο TikTok!

woman-skin-skincare-face-beauty-towel-1296x728-header-1296x728.jpg

Facial workout

Αν είστε λάτρης των viral facial workouts τότε υπάρχουν tools για εσάς. Χρησιμοποιούν επίσης ηλεκτρικό ρεύματα για την ανύψωση των μυών και επιταχύνουν της σύσφιξη και τη σμίλευση. Εάν θέλετε αποτελέσματα υψηλής απόδοσης στο σπίτι, τότε δεν είναι must.

IPL αποτρίχωση 

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε μια συσκευή αποτρίχωσης για το σπίτι. Μπορεί αυτό να είναι ένα ακόμη ακριβό tool αλλά σίγουρα θα σας εξοικονομήσει χρήματα σε βάθος χρόνου. Με αυτήν θα μειώσετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα από την άνεση του καναπέ σας.

Kit νυχιών

Είναι πάντα καλό να έχετε την αγαπημένη σας nail artist αλλά ένα kit για το σπίτι είναι εξίσου χρήσιμο. Με αυτό θα μπορείτε να δοκιμάζετε νέα σχέδια, να ανανεώνετε τα νύχια σας πιο συχνά και φυσικά οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να διορθώνετε όσα έχουν χαλάσει. Επενδύστε σε ένα σετ που είναι ιδανικό για ημιμόνιμο μανικιούρ και θα είστε όλο το χρόνο on fleek!