fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

9 conditioners και μάσκες που τιθασεύουν τα σγουρά μαλλιά

Δώστε λύση στα προβλήματα των μαλλιών σας


9 conditioners και μάσκες που τιθασεύουν τα σγουρά μαλλιά

Είναι αποδεδειγμένο ότι ένα πλούσιο conditioner είναι ένα κρίσιμο μέρος οποιασδήποτε ρουτίνας για σγουρά μαλλιά. Ειδικά εάν υποφέρετε από ξηρά άκρα. Είναι δεδομένο ότι χρειάζεστε τις κατάλληλες πρωτεϊνες, ενυδάτωση κάτι που θα μειώσει σταδιακά το φριζάρισμα. Ίσως δε γνωρίζατε πως στην επιφάνεια των μαλλιών σας, τα πετσάκια απλώνονται σε ένα μοτίβο που συμπλέκονται, λειτουργώντας σαν μικρές ασπίδες για να κρατούν την υγρασία μέσα στο στέλεχος. Όταν τα μαλλιά σας είναι σγουρά, αυτά τα πετσάκια ανασηκώνονται, πράγμα που σημαίνει ότι η ενυδάτωση μπορεί να διαρρεύσει. Το αποτέλεσμα? Μαλλιά που φαίνονται φριζαρισμένα, όχι φρέσκα, μπούκλες που φαίνονται διάχυτες, όχι ελαστικές. και ένα κουλουριασμένο σχέδιο που μπορεί να είναι ακανόνιστο. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει μια σχετικά εύκολη λύση σε όλα αυτά. Είναι αυτό που αναφέραμε παραπάνω: Βαθιά προετοιμασία, σε όλο της το μεγαλείο. 

blake-lively-curly-hair-wide.jpg

Πώς λειτουργούν αυτά τα προϊόντα σε σγουρά μαλλιά

Ως βαθύ μαλακτικό ορίζεται κάθε θεραπεία μαλλιών που δρα για να ενυδατώσει και να θρέψει την επιδερμίδα της τρίχας και ξεπλένεται μετά από κάποια ώρα. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, το πορώδες και το επίπεδο φθοράς σας, δεν συνιστάται να αφήνετε ένα βαθύ μαλακτικό για περισσότερο από την ώρα που ορίζεται στο προϊόν. Μερικές φορές τα λάδια μαλλιών και τα μαλακτικά μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη λιπαρότητα αν αφεθούν για πολλή ώρα.

Curl Defining Hair Cream, The Inkey List: Για τα σπαστά, σγουρά, μπερδεμένα και ατίθασα μαλλιά είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτό που κάνει την κάθε υφή τρίχας ξεχωριστή είναι το σχήμα των φολίδων στο τριχωτό της κεφαλής. Μια ελαφριά θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για σγουρά και μπλεγμένα μαλλιά που τιθασεύει και μακραίνει τις μπούκλες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει.

Rosarco Milk Leave-In Conditioning Spray, Briogeo: Χάρη στον αποκλειστικό συνδυασμό ελαίων άγριου τριαντάφυλλου, argan και καρύδας το αναζωογονητικό σπρέι χωρίς ξέβγαλμα καταπολεμά το φριζάρισμα και την ξηρότητα και κάνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά χωρίς να τα βαραίνει. Είναι επίσης ιδανικό για το ξέμπλεγμα των μαλλιών λειτουργώντας σαν leave-in conditioner.

Nutricurls Conditioner, Wella Professionals: Conditioner για κυματιστά και σγουρά μαλλιά. Τα κάνει απόλυτα ευκολοχτένιστα και τα θρέφει για ανάλαφρη υφή.

Twisted Elastic Detangler Conditioner, Sebastian Professional: Ένα αγαπημένο προϊόν καθημερινής χρήσης εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα Flexi Alg™. Κλειδώνει την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας και ενισχύει την ελαστικότητα, για πιο εύκολο styling και ζωντανές, ευέλικτες μπούκλες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Be Curly conditioner, Aveda: Καθημερινό απολαυστικό conditioner για σγουρά και κυματιστά μαλλιά που βελτιώνει τον φυσικό σχηματισμό της μπούκλας, καταπολεμά το φριζάρισμα και ενισχύει τη λάμψη στα σγουρά ή τα κυματιστά μαλλιά.

While You Sleep Overnight Damage Repair Masque, Bumble and Bumble: Προσφέρετε στα μαλλιά σας 24ωρη αναδόμηση και δημιουργήστε τέλεια look. H μάσκα αυτή θρέφει και αναδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε μία χρήση, η μάσκα αντιστρέφει την εμφάνιση της φθοράς – για ζωντανά, απαλά και υγιή μαλλιά.

     Chia seed

    Chia seed

    Curl Defining Hair Cream, The Inkey List, Sephora

    BUY ME
     Farewell Frizz

    Farewell Frizz

    Rosarco Milk Leave-In Conditioning Spray, Briogeo, Sephora

    BUY ME
      Light nutrition

    Light nutrition

    Nutricurls Conditioner, Wella Professionals, Hondos Center

    BUY ME
     Everyday use

    Everyday use

    Twisted Elastic Detangler Conditioner, Sebastian Professional, Attica

    BUY ME
     Natural shape

    Natural shape

    Be Curly conditioner, Aveda, Hondos Center

    BUY ME
     Keep me up

    Keep me up

    While You Sleep Overnight Damage Repair Masque, Bumble and Bumble, Attica

    BUY ME

    Curl Defining Cream, Moroccanoil: Δημιουργεί καλοσχηματισμένες μπούκλες. Χαρίζει όγκο και υφή. Για όλους τους τύπους μπούκλας. Για τέλειο αποτέλεσμα απλώστε αρκετή ποσότητα στα μαλλιά αφού τα σκουπίσετε με την πετσέτα. Χτενίστε έως τις άκρες και στεγνώστε τα μαλλιά σας ή αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους.

    Smooth Conditioner, Virtue: Ένα conditioner βαθιάς ενυδάτωσης που χαρίζει μεταξένια υφή στα μαλλιά σας. Το προϊόν αυτό καταπολεμά το φριζάρισμα με κάθε ντους. Καταπραΰνει το περιτρίχιο, καταπολεμά την υγρασία και ενυδατώνει την τρίχα, χαρίζοντας εκθαμβωτική λάμψη.

    Curl Manifesto, Kerastase: Λεπτόρευστο Conditioner ενυδάτωσης εμπλουτισμένο με Μέλι Manuka Honey και Ceramide για σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά. Ενυδατώνει τις μπούκλες χωρίς να τις βαραίνει, επαναφέρει τον όγκο και ξεμπερδεύει απαλά ακόμα και τους πιο επίμονους κόμπους.

    1

    In good shape

    Curl Defining Cream, Moroccanoil, Sephora BUY ME

    2

    Pink power

    Smooth Conditioner, Virtue, Sephora BUY ME

    3

    Fondant hydration

    Curl Manifesto, Kerastase, Attica BUY ME