fbpixel

Search icon
Search
6+1 λόγοι που μας κάνουν να επιστρέφουμε στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
TRAVEL

6+1 λόγοι που μας κάνουν να επιστρέφουμε στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Δώστε νέο νόημα στις καλοκαιρινές εξορμήσεις, επιλέγοντας έναν μαγευτικό προορισμό που συνδυάζει την εξεζητημένη πολυτέλεια με την Κρητική φιλοξενία


Η Ελλάδα είναι ένας μαγικός ευλογημένος τόπος, που λες και με το που πέφτουν οι πρώτες ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου σε κάθε γωνιά της, «ψηλώνει» 10 φορές. Από άκρη σ' άκρη προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που μένουν παρακαταθήκη στα άλμπουμ του μυαλού μας. Κάπως έτσι έμεινε και στο δικό μου η πρόσφατη επίσκεψή μου στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, και συγκεκριμένα στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay. Η ευχάριστη διαμονή αποτελεί πάντοτε προτεραιότητά μου, καθώς συχνά αναζητώ ένα αληθινό «καταφύγιο», όπου θα χαλαρώσω, θα αναζωογονηθώ και θα φορτίσω τις μπαταρίες μου για τη νέα σεζόν. Όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα μου προσέφερε το πρόσφατα ανακαινισμένο resort, το οποίο συνδυάζει την πραγματική άνεση και τις πολυτελείς υπηρεσίες με αδιαπραγμάτευτη αισθητική. 

Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay είναι μέρος του επιτυχημένου ομίλου ZEUS International Hotels & Resorts, ο οποίος εμπνέεται από την κουλτούρα κάθε τόπου για να προσφέρει «ζεστή» και ανεπιτήδευτη φιλοξενία που αναδεικνύει την κάθε στιγμή, προσφέροντας ονειρική
διαμονή. Εκεί, άφησα για λίγο πίσω τους προβληματισμούς της μεγαλούπολης, απήλαυσα απίθανα ηλιοβασιλέματα, χαλάρωσα σε καταγάλανα νερά, γεύτηκα μεσογειακές λιχουδιές και υπενθύμισα στον εαυτό μου την αξία των πραγματικών διακοπών: το να βρεις τον δικό σου ιδιωτικό παράδεισο. Κι εγώ τον ανακάλυψα σε αυτόν τον φανταστικό κόλπο του Αγίου Νικολάου. 

Παρακάτω, σας παραθέτω τους λόγους για να τον ανακαλύψετε κι εσείς! 

1. Stay in Luxury 

wgm-deluxe-junior-suite-indoor-jacuzzi-private-pool-1.jpg

H διαμονή στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay είναι από μόνη της μια εμπειρία. Μένοντας σε μία private villa με ιδιωτική πισίνα, όπου το σύγχρονο design συναντά τις καλύτερες ανέσεις, μπορώ να πω με σιγουριά ότι προτεραιότητα γίνεται η προσωπική σας χαλάρωση. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα την αυθεντική Κρητική φιλοξενία, καθώς στο μοντέρνα ανακαινισμένο δωμάτιο με περίμενε όχι μόνο μια αλλά πολλές εκπλήξεις. Μία από τις καλύτερες; Το δικό μου καραφάκι με ρακή, την οποία απόλαυσα by the pool κάτω από τον έναστρο ουρανό.

2. Winner's Breakfast 

restaurant-9275.jpg

H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και στις διακοπές, συγκεκριμένα από το πρωινό. Στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay ανακάλυψα την πραγματική αξία ενός πλούσιου γευστικού breakfast, το οποίο αποκτά διαφορετικό νόημα όταν το απολαμβάνεις με θέα το Λιβυκό πέλαγος. Δοκίμασα τις πιο γευστικές επιλογές στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Αmalthea, που υμνεί τη μεσογειακή κουζίνα και την Κρητική γαστρονομική παράδοση μέσα από πλούσιο μπουφέ. Αν είστε λάτρεις των σπιτικών μαρμελάδων στις συστήνω ανεπιφύλαχτα, όπως επίσης τις υπέροχες προτάσεις κάθε είδους πιάτων με αυγό!

3. Beach O' clock 

wgm-beach-area-18.jpg

Θα έλεγε κανείς ότι είναι αμαρτία να βρεθείς στην πανέμορφη Κρήτη και να μην απολαύσεις τα καταπράσινα νερά της. Τοποθετημένο ανάμεσα στις καταπράσινες πλαγιές του Λασιθίου και το ευφορικό Κρητικό Πέλαγος, το πολυτελές resort καταφέρνει και προσφέρει ένα από τα καλύτερα κομμάτια θάλασσας για βουτιές και στιγμές χαλάρωσης στο Beach Club του δίπλα στο κύμα. Στην παραλία του ξενοδοχείου, η ευεξία γίνεται πρωταρχικό μέλημα, καθώς μπορείτε να βρείτε «καταφύγιο» στις σεζλόνγκ του, απολαμβάνοντας τον καφέ ή κοκτέιλ σας και ακόμα και να κλείσετε ένα χαλαρωτικό υπαίθριο μασάζ, το οποίο πραγματοποιείται δίπλα στη θάλασσα, μέσα στην ηρεμία της φύσης όπου το θρόισμα των φύλλων «γαργαλάει» απαλά κάθε μέρος του σώματός σας.

4. Gastronomy Lovers

wgm-elia-restaurant-22.jpg
Elia A La Carte Restaurant

Οι γαστρονομικές προτάσεις του resort ικανοποιούν τα γούστα και των πιο απαιτητικών, καθώς καλύπτουν ευρεία γκάμα γεύσεων. Από παραδοσιακές τοπικές λιχουδιές μέχρι ψητά και μοναδικές μεσογειακές επιλογές, το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay διαθέτει ένα λαχταριστό γεύμα για κάθε ώρα της ημέρας. Θυμηθείτε ότι το μεσημέρι είναι η ιδανική στιγμή για να απολαύσετε γεύσεις, μυρωδιές, χρώματα και αρώματα που συνθέτουν το απόλυτο γευστικό «ταξίδι» στην Κρητική παράδοση στο πιο παραδοσιακό και ρουστίκ εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Καφενείον, το οποίο λάτρεψα. Ωστόσο, αν ανήκετε στους επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν εύγευστα πιάτα με τρυφερό ψητό κρέας, παρέα με το καλοκαιρινό αεράκι το Bay Grill περιμένει πάνω στη παραλία του ξενοδοχείου. Με μια πινελιά ανεπιτήδευτου fine dining το Elia A La Carte Restaurant με θέα το κόλπο του Μιραμπέλλου είναι ιδανική επιλογή για το δείπνο σας απολαμβάνοντας μαζί με το βραδινό σας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Η μέρα σας μπορεί να «σβήσει» με δροσερά cocktails και μουσική ή με ποτό και ναργιλέ στο Shisha Patio, χαλαρώνοντας στους αναπαυτικούς καναπέδες και τις πολύχρωμες μαξιλάρες κάτω από τον έναστρο Κρητικό ουρανό.

5. Marine Time 

wgm-lagouna-sip-n-dip-pool-bar-1.jpg

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων sports, η μαρίνα του Wyndham Grand Mirabello θα σας προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες με διασκεδαστικές προτάσεις, όπως snorkeling, καταδύσεις και ιστιοπλοΐα, συναρπαστικές περιηγήσεις σε αξιοθέατα αλλά και χαλαρωτικές εκδρομές για ψάρεμα. Το concierge του beach club θα φροντίσει ώστε οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν επιλέξετε να είναι μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για όλους. Από την άλλη, αν όπως εγώ, η αγαπημένη ώρα των καλοκαιρινών σας διακοπών είναι αυτή του ηλιοβασιλέματος, τότε δεν έχετε παρά να περάσετε μια βόλτα από τον ειδυλλιακό αυτόν προορισμό, όπου ο ορίζοντας χάνεται και το μπλε της θάλασσας συναντά το γαλάζιο του ουρανού. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα μοναδικό dinner - σε πιο ιδιωτικές συνθήκες - μέσα στη διάσημη σπηλιά του resort όπου θα γευματίσετε και θα γευτείτε μερικές από τις καλύτερες λίστες κρασιών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

6. Spa is the Answer

spa-5.jpg

Διακοπές χωρίς χαλάρωση και αναζωογόνηση γίνονται; Φυσικά και όχι! Aνάμεσα στις πλούσιες υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο, ο καθένας μπορεί να βρει ό,τι αναζητά, όπως μασάζ και θεραπείες spa, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλά ακόμη. Για εσάς που αναζητάτε ηρεμία και περιποίηση το πολυτελές spa σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι ευεξίας, στο οποίο θα σας καθοδηγήσουν οι έμπειροι θεραπευτές του, ενώ μια μοναδική εμπειρία yoga στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε έναν ελαιώνα χαρίζει αναζωογόνηση και ανανέωση σώματος και πνεύματος. Για τους λάτρεις της άσκησης και των αθλητικών δραστηριοτήτων διατίθενται σύγχρονα γήπεδα, πολυτελείς πισίνες και υπαίθριοι χώροι άσκησης, με μία υπέροχη θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλου. Μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία που θα σας κάνει να αφήσετε πίσω τους προβληματισμούς και να υποδεχτείτε την καλύτερη εποχή του χρόνου!

7. Short Trips 

marina.jpg

Oι διακοπές είναι εμπειρίες και το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay φαίνεται ότι είναι εδώ για να σας κάνει να δημιουργήσετε τις καλύτερες. Βίωσα πραγματικά μία από τις πιο ενδιαφέρουσες της ζωής μου με αφορμή την επίσκεψή μας στην κοντινή Σπιναλόγκα με ιδιωτικό σκάφος. Φεύγοντας από τη μαρίνα του ξενοδοχείου, τα πάντα ήταν πλήρως οργανωμένα από το καταρτισμένο προσωπικό του ξενοδοχείου, που είχε φροντίσει να μην μας λείψει τίποτα. Ένα πραγματικό ταξίδι-εμπειρία στα καθαρά νερά του κρητικού πελάγους - απολαύσαμε τον ήλιο και τη θάλασσα μέχρι να φτάσουμε στο γνωστό μικρό νησί, όπου μάθαμε τα πάντα για την ιστορία του τόπου και γνωρίσαμε από κοντά τις ανεξερεύνητες ομορφιές του. A must-do! 

Info: Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, Άγιος Νικόλαος, site: Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, Instagram: @wyndhamgrandmirabello, Facebook: Wyndham Grand Crete Mirabello Bay