fbpixel

Search icon
Search
6 «ξεπερασμένα» προϊόντα ομορφιάς που θα σημειώσουν comeback έως το τέλος του 2024
EDITORS' CHOICE

6 «ξεπερασμένα» προϊόντα ομορφιάς που θα σημειώσουν comeback έως το τέλος του 2024

Ανακαλύψτε τις προβλέψεις μας


Όταν πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς που γίνονται viral εκτός ευρύτερων κινήσεων τάσεων, με τα χρόνια έχω παρατηρήσει έναν ενδιαφέροντα κύκλο, σύμφωνα με τον οποίο το παλιό γίνεται ξανά καινούργιο. Είμαστε τόσο συνηθισμένοι να αντιλαμβανόμαστε τις νέες τάσεις ως αυτό ακριβώς, ως καινοτομία, που είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι ορισμένα προϊόντα υπάρχουν εδώ και χρόνια και έχουν περάσει από παρόμοιες προηγούμενες φάσεις virality και επιτυχίας.

Αν, όπως εγώ, η πρώτη σας γνωριμία με την online κοινότητα ομορφιάς έγινε πριν από το TikTok και ακόμη και πριν από το Instagram - τότε που έπρεπε να διαβάσετε ένα blog post ή να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στο YouTube για να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο μακιγιάζ ή μια ρουτίνα περιποίησης - τότε πιθανώς να έχετε παρατηρήσει κάποια γνωστά πρόσωπα να εμφανίζονται στο TikTok FYP σας. Τα τελευταία χρόνια, καθώς μια νέα γενιά εμμονικών της ομορφιάς έχει αρχίσει να κάνει swatch και να μοιράζεται, εμβληματικά προϊόντα έχουν αρχίσει να επανεμφανίζονται, αποδεικνύοντας πόσο καλά αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Τα προϊόντα ομορφιάς που προβλέπουμε ότι θα επιστρέψουν το 2024!

1. Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent

Λίγα αρώματα μπορούν να θυμίσουν τη μέθη των αρχών της δεκαετίας του '00, την ευδαιμονία του να ξαπλώνεις σε μια παραλία με ένα κοκτέιλ ρούμι και την αίσθηση του να βγαίνεις από ένα ντους με τα πάντα. Το Bronze Goddess τα καταφέρνει και τα τρία. Κρεμώδες και αισθησιακό, έχει έντονη την καρύδα και τη βανίλια (χωρίς να είναι γλυκανάλατο ή αρρωστημένο), υποστηριζόμενο από κεχριμπάρι και ξηρό, ζεστό σανταλόξυλο.

BUY HERE: Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent, Hondoscenter.com

2. Elizabeth Arden 8 Hour Cream

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει η Eight Hour Cream. Η παχύρρευστη ροζ αλοιφή σώζει δυστυχισμένα πετσάκια, καταπραΰνει τα πονεμένα, σκασμένα χείλη και, σε περίπτωση ανάγκης, μπορεί να κάνει θαύματα ως τζελ για τα φρύδια και ως δαμαστής μαλλιών (αν το δοκιμάσετε, ξεκινήστε με ελαφρά - θα χρειαστείτε πολύ λίγο για να λειτουργήσει). Ως άτομο που εξαρτάται από το βάλσαμο χειλιών, δεν είμαι ποτέ χωρίς ένα σωληνάριο 8HC - ένα βρίσκεται στην τσάντα μου και ένα άλλο δίπλα στο κρεβάτι μου. Είναι αναμφίβολα το καλύτερο επανορθωτικό, ενυδατικό, λειαντικό βάλσαμο στην αγορά.

BUY HERE: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml, Cultbeauty.com

3. GHD Original Hair Straightener

Η GHD έχει ήδη μια εξαιρετική χρονιά. Ο λαμπρός νέος Duet Styler - ένα εργαλείο μαλλιών από υγρό σε στεγνό που μου απέσπασε περισσότερες φιλοφρονήσεις από όσες είναι ευγενικό να αποκαλύψω - κυκλοφόρησε νωρίτερα το καλοκαίρι με μεγάλη γιορτή. Αλλά έχω την αίσθηση ότι το πρωτότυπο, τα κεραμικά ισιωτικά που καθόρισαν τις δεκαετίες του 00 και του 2010, θα επανέλθουν ήσυχα στην εναλλαγή, ειδικά καθώς θα ξεπεράσουμε την απίστευτα φουσκωτή τάση του 2022 και του '23.

BUY HERE: Ghd GHD GOLD® STYLER, Sephora.gr

4. Aesop Parsley Seed Cleansing Masque

Αυτή η κρέμα είναι εξίσου καθαριστική και θρεπτική, με αλόη βέρα και εκχύλισμα σπόρων μαϊντανού που βοηθούν να αφήσει το δέρμα πιο λείο και φωτεινό.

BUY HERE: Aesop Parsley Seed Cleansing Masque, Luisaviaroma.com

5. Clarins Beauty Flash Balm

Δεδομένου ότι τα προϊόντα περιποίησης με πολλαπλές λειτουργίες είναι της μόδας, εκπλήσσομαι που το Clarins Beauty Flash Balm δεν έχει ήδη επιστρέψει. Εν μέρει μάσκα, εν μέρει ενυδατική κρέμα και εν μέρει primer, λειαίνει, θρέφει και χαρίζει στο δέρμα μια λαμπερή λάμψη.

BUY HERE: Clarins Beauty Flash - Tightening & radiance boosting, Sephora.gr

6. Dior Addict Lip Glow

Τα προϊόντα χειλιών του Dior είναι πάντα δημοφιλή, αλλά είμαι έτοιμη και περιμένω αυτό το βάλσαμο χειλιών που ενισχύει το χρώμα να γίνει ξανά τάση. Όπως και το Black Honey της Clinique, προσαρμόζεται και ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

BUY HERE: DIOR BACKSTAGE Dior Addict Lip Glow Natural Glow Custom Color Reviving Lip Balm, Sephora.gr