fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα πιο μοντέρνα ξανθά χρώματα για το καλοκαίρι του 2023
HAIR & NAILS

Αυτά είναι τα πιο μοντέρνα ξανθά χρώματα για το καλοκαίρι του 2023

Βρείτε την ιδανική απόχρωση για εσάς


Υπάρχει ένα χρώμα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να δοκιμάσει, έστω μια φορά στη ζωή της, και αυτό δεν είναι άλλο από το ξανθό. Με δεκάδες διαφορετικές αποχρώσεις και με αμέτρητες εναλλακτικές, μπορεί να γίνει και το δικό σας αγαπημένο, αρκεί φυσικά να βρείτε την απόχρωση που είναι για εσάς. Από το έντονο πλατινέ μέχρι το ασυμβίβαστο χρυσαφένιο και από το ανατρεπτικό ασημί μέχρι το σαμπανιζέ, έφτασε η στιγμή να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε τα trends που θα σας εντυπωσιάσουν και που σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση αυτό το καλοκαίρι. 

 Ό,τι και αν θέλετε, το έχουμε εδώ για εσάς!

Raw

raw.jpg

Τα μαλλιά που έχουν την πιο ανοιχτή απόχρωση του ξανθού είναι το απόλυτο trend αυτήν τη στιγμή. Εκείνο που μας κάνει να το αγαπάμε ακόμη περισσότερο είναι η απλή συντήρηση κατά μήκος, αφού το «κλειδί» είναι να διατηρηθεί η ρίζα φρεσκοβαμμένη. Έτσι, η ανανέωση του χρώματος στο κομμωτήριο - ή και στο σπίτι - κάθε πέντε έως έξι εβδομάδες είναι απαραίτητη, καθώς η μεγαλύτερη αναμονή μπορεί να δημιουργήσει ένα κίτρινο αποτέλεσμα, που σίγουρα είναι ανεπιθύμητο. 

Cool Chardonnay

1a74f648f5f2bcd27c5173e237e77af9.jpg

Οι θερμοκρασίες μπορεί να ανεβαίνουν, αλλά οι αποχρώσεις των μαλλιών γίνονται πιο ψυχρές. Έτσι, η cool εκδοχή του σαμπανιζέ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αν αναζητάτε πιο δροσερούς τόνους. Έχει μια αίσθηση που σας πηγαίνει πίσω στα χρόνια και πλέον μπορεί να θεωρηθεί και ως μια vintage επιλογή. Τολμήστε το ανεπιφύλακτα!

Blended Contrast

blended-contrast.jpg

Το "expensive ξανθό" που όλοι λάτρεψαν την προηγούμενη περίοδο, τώρα «μπλέκεται» και δημιουργεί ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα με απαλές διαστάσεις. Αυτή η ζεστή, ξανθιά εμφάνιση μπορεί να υιοθετηθεί από όλες και να λειτουργήσει ως ένα κρεμώδες, ξανθό balayage. Μάλιστα, αν θέλετε να διατηρήσετε τη ρίζα σας πιο σκούρα, τότε σίγουρα μπορείτε.

Icy Platinum

icy-platinum.jpg

Δεδομένου ότι τα χρώματα των μαλλιών γίνονται πιο icy, δεν αποτελεί έκπληξη ότι πλέον μπορείτε να δείτε πολλές διαφορετικές εκδοχές τους. Αυτή τη φορά το icy ξανθό μπλέκεται με τα πλατινέ χρώματα και δημιουργεί ένα τελικό αποτέλεσμα που όλοι θα αγαπήσουν και θα θέλουν να δοκιμάσουν. Τα χρώματα μαλλιών, όπως και οτιδήποτε άλλο στην ομορφιά συνήθως ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Αυτό ισχύει κι εδώ καθώς στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, την προηγούμενη σεζόν, οι χρωματικές παλέτες κινόντουσαν και αυτές σε ψυχρούς τόνους.  

Bold Butterscotch

hair-blonde.jpg

Ετοιμαστείτε να δείτε παντού το ξανθό με αποχρώσεις καραμέλας. Το βαθύ ξανθό θα είναι trend, με το butterscotch blonde να κερδίζει όλα τα υπόλοιπα. Αυτό το πλούσιο, ισορροπημένο χρώμα δημιουργεί ένα υπέροχο βάθος για εσάς που είστε λάτρεις της περιπέτειας. Φυσικά, για να το διατηρήσετε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα ειδικό σαμπουάν που θα κρατήσει την ισορροπία του χρώματος. 

Sandy Beige

sandy-beige.jpg

Αν θέλετε τον τέλειο συνδυασμό σταχτί και αμμώδους ξανθού, τότε το sandy beige είναι για εσάς. Θα σας χαρίσει λάμψη και θα σας δώσει ένα αποτέλεσμα ανάμεσα στα μαλλιά της Amanda Seyfried και της Jennifer Aniston. Τι καλύτερο;