fbpixel

Search icon
Search
6 revitalizing προορισμοί για τις πιο αναζωογονητικές διακοπές ever
ESCAPE

6 revitalizing προορισμοί για τις πιο αναζωογονητικές διακοπές ever

Κάντε ένα μικρό break κι αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας


Το καλοκαίρι συνεχίζεται και δεδομένου ότι το θερμόμετρο κινείται ακόμη σε πολύ υψηλά επίπεδα, υπάρχει χρόνος για εξορμήσεις και ταξίδια, σε διάφορους προορισμούς ακόμη και κατά τη διάρκεια των πρώτων φθινοπωρινών μηνών. Ένα ταξίδι, σημαίνει χαλάρωση, σημαίνει ξεκούραση, αποφόρτιση, αναζωογόνηση. Σημαίνει αυτά και πολλά περισσότερα! Πώς θα σας φαινόταν -λοιπόν- αυτή τη φορά να επισκεφθείτε έναν προορισμό, όπου θα μπορέσετε να κάνετε ολικό switch off και να ξεκουράσετε πραγματικά το πνεύμα και το σώμα σας;

Συνεχίστε να διαβάζετε, για να γνωρίσετε τους must-visit destinations για όσους θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο break, που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη ζωή και την μετέπειτα καθημερινότητά τους.

Μοναδικά μέρη!

Καθηλωτικός διαλογισμός στη Σαντορίνη

2-pMeWo.jpg

Η Σαντορίνη θεωρείται -δικαίως- ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και δεν είναι τυχαίο, ότι αποτελεί πόλο έλξης για visitors από κάθε γωνιά του πλανήτη και κάθε χρόνο μοιάζει πιο όμορφη, πιο εντυπωσιακή. Το στολίδι του Αιγαίου, συνιστά ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την έντονη social life, ωστόσο, μοιάζει κατάλληλο για όσους αποζητούν την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Το εντυπωσιακό, Mystique Hotel, βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του νησιού και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο, κυκλαδίτικο στιλ του και τη μοντέρνα αισθητική του. Οι sea suites με την απίστευτη θέα και το μοναδικό design, προσφέρονται για μία αξέχαστη διαμονή, με το resort να ενώνει τις δυνάμεις του με το OPO app και να δημιουργούν από κοινού το απόλυτο χαλαρωτικό πρόγραμμα για το σώμα και το μυαλό. Οι guests, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε αυτό, έχουν τη δυνατότητα να υιοθετήσουν έναν πιο χαλαρό κι ήρεμο τρόπο ζωής, απολαμβάνοντας την φυσική ομορφιά του resort και τα εντυπωσιακά τοπία. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ειδικό, διατροφικό πρόγραμμα που φέρει την υπογραφή του πασίγνωστου chef, Olivier Campanha κι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και στοιχεία που έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός.

Τέχνη και υψηλή γαστρονομία στην Τοσκάνη

w1900-q65.jpeg

Η πανέμορφη, Τοσκάνη είναι πάντα ιδιαίτερη, λαμπερή κι άκρως εντυπωσιακή και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου όλες τις εποχές. Η αλήθεια -ωστόσο- είναι πως ιδιαίτερα το καλοκαίρι, αποκτά μία ιδιαίτερη, μία διαφορετική ομορφιά, ενώ την αγαπούν ιδιαίτερα οι food-lovers, καθώς θεωρείται ιδανικός γαστρονομικός προορισμός. Σε μία πανέμορφη τοποθεσία, βρίσκεται η Villa Lena, όπου οι guests έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη διαμονή τους σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με ένα απολαυστικό, γαστρονομικό ταξίδι. Το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο resort, περιλαμβάνει culinary workshops, ενώ από τον Σεπτέμβρη μέχρι και τον Δεκέμβριο προσφέρεται για truffle-hunting, για το οποίο φημίζεται γενικότερα η περιοχή της Τοσκάνης. Οι visitors, μπορούν επιπλέον να απολαύσουν μοναδικές wine-tasting sessions, αλλά και να κάνουν yoga με μία απίστευτη θέα, χαλαρώνοντας μακριά από όλους κι από όλα.

Καλλιτεχνική απόδραση στο Ναϊρόμπι

2-2zfOG.jpg

Ένα ταξίδι στην Κένυα αποτελεί από μόνο του μία εμπειρία ζωής. Τα μαγευτικά τοπία, η πολύ διαφορετική κουλτούρα, η επαφή με ανθρώπους που έχουν να διηγηθούν πολλές διαφορετικές ιστορίες και τα πανέμορφα φυσικά τοπία, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που θα πρέπει να σας κάνουν να επισκεφθείτε αυτή τη χώρα της Αφρικής, που σίγουρα θα κερδίσει αμέσως μία θέση στην καρδιά σας. Το Ναϊρόμπι, η πρωτεύουσά της, συγκεντρώνει επάνω του όλα τα βλέμματα και προσφέρεται για ξεκούραστες διακοπές. Το Eden, που φέρει την υπογραφή του Tonio και της Anna Trzebinski, μοιάζει ιδανική επιλογή για μία αξέχαστη διαμονή, που ξυπνά όλες τις αισθήσεις. Πρόκειται για ένα art-filled boutique hotel, που περιλαμβάνει εννιά δωμάτια και το κάθε ένα από αυτά ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική και τη διακόσμησή του. Η τέχνη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συγκεκριμένο resort, ενώ οι guests, έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν tours προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την local art scene και την τοπική κουλτούρα.

Στιγμές δίπλα στη φύση στη Μοντάνα

3.gif

Πώς θα σας φαινόταν να μείνετε σε μία καταπράσινη τοποθεσία, που περιβάλλεται από εντυπωσιακά φυτά και πλούσια δέντρα; Πώς θα σας φαινόταν να περνούσατε την ημέρα σας σε ένα περιβάλλον γεμάτο με θετικά vibes, με καθαρό οξυγόνο, με ιδιαίτερη αισθητική; Η Μοντάνα και το The Green O, με τις 12 luxurious suites, θα σας χαρίσει όσα χρειάζεστε και πολλά περισσότερα! Πρόκειται για έναν private παράδεισο μέσα στη φύση, που περιβάλλεται από γυαλί και προσφέρει μία μαγευτική θέα στην Blackfoot River Valley και στο βουνό. Οι guests -μεταξύ άλλων- έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το τοπίο με τα πόδια, καθώς η τοποθεσία του είναι ιδανική για πεζοπορία και ποδηλασία, ενώ η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης σε αυτό το μέρος, ολοκληρώνεται με μία βόλτα με τα hot-air balloons. Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας!

Retreat στον παράδεισο στη Σούμπα

3.jpeg

Για τους λάτρεις του ευ ζην, για όσους θέλουν να βιώσουν μία διαφορετική, άκρως χαλαρωτική εμπειρία, για όσους ψάχνουν την πλήρη αποφόρτιση -σωματική και πνευματική- το Nihi Sumba θεωρείται must-visit για πολλούς λόγους. Αρχικά, βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στην Σούμπα, με θέα στο απέραντο μπλε. Οι guests, μπορούν να δοκιμάσουν μία σειρά από activities όπως το κολύμπι στον Ινδικό ωκεανό μαζί με άλογα και να εξερευνήσουν το απέραντο πράσινο ή να επισκεφθούν τα αρχαία νησάκια με την πλούσια ιστορία και τις πανέμορφες παραλίες. Οι εντυπωσιακές villas του resort, μοιάζουν με μικρούς παραδείσους και διαθέτουν private pools και θέα που κόβει την ανάσα στον ωκεανό.

Ώρα για σπα στο Χαμσάϊρ

6.jpeg

Βρίσκεται σε μία φανταστική τοποθεσία, περίπου δύο ώρες μακριά από το Λονδίνο και μοιάζει ιδανικό, για αυτούς που αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια. Το Heckfield Place μοιάζει με έναν μικρό, γαστρονομικό παράδεισο, που φέρει την υπογραφή του culinary director Skye Gyngell, που συνδυάζει ιδανικά το καλό φαγητό, με την απόλυτη χαλάρωση και την ξεκούραση, στο Little Bothy Spa. Στη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτό, oι guests έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πολλές treatments, για το πρόσωπο και το σώμα, υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων therapists, που τους υποδέχονται στο spa. Οι βόλτες στο καταπράσινο φυσικό τοπίο, αλλά και το forest bathing, που αποτελεί από μόνο του μία μοναδική εμπειρία, συμπληρώνουν ιδανικά τη διαμονή στο συγκεκριμένο resort, που δικαίως, έχει κερδίσει μία θέση στη λίστα με τα πιο εντυπωσιακά της Ευρώπης κι όχι μόνο.

*Κεντρική φωτογραφία: Nihi Sumba