fbpixel

Search icon
Search
6 προτάσεις για νύχια που θα λατρέψετε τον Νοέμβριο
HAIR & NAILS

6 προτάσεις για νύχια που θα λατρέψετε τον Νοέμβριο

Βρείτε το σχέδιο που ταιριάζει στο δικό σας mood


Όσον αφορά τα νύχια, ο Νοέμβριος, που είναι ακριβώς πριν από τον festive Δεκέμβριο, αποτελεί το ιδανικό timing για να δοκιμάσετε τις καλύτερες νέες nail προτάσεις. Επιλέξτε designs που τραβούν την προσοχή, πείτε το «ναι» σε πιο διασκεδαστικά μοτίβα και τελικά κάντε εντυπωσιακές εμφανίσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη έμπνευση και είστε έτοιμες! 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε όλα τα σχέδια στα νύχια που μας άρεσαν και είμαστε σίγουρες ότι θα τα λατρέψετε κι εσείς. 

Monochrome

shortgreenmani-cd2eb433b3e248819f1c4ede5bf79b70.png
@browngirlhands

Σύμφωνα με τους nail experts, ένα φωτεινό neon χρώμα που θυμίζει πολύχρωμη καραμέλα είναι must και απόλυτα τάση τον φετινό χειμώνα. Κρατώντας μάλιστα και το μήκος κοντό, θα δημιουργήσετε έναν εκλεπτυσμένο καμβά και θα είστε απόλυτα ανατρεπτικές. Εκεί που όλοι επιμένουν στα πιο σκούρα χρώματα, εσείς κάντε τη διαφορά.

Drawings

@imarninails
@imarninails

Τα κοντά vampy νύχια είναι ένα κλασικό σχέδιο που φαίνεται να επιστρέφει και ειδικά αν συνδυαστεί με καθαρά, γραμμικά σχέδια, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να εντυπωσιάσει. Το μόνο που έχετε να επιλέξετε είναι το χρώμα της βάσης. Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στην παραπάνω εικόνα.

Embellished

goldbeadedfrenchtipmani-6ba312ebad0b490480f7e5f8a336c79c.png
@betina_goldstein

Αυτό το μανικιούρ είναι το όνειρο κάθε μινιμαλιστή, που παρόλα αυτά επιζητά μια μικρή δόση πολυτέλειας. Αυτά τα καθαρά κοντά νύχια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αν θέλετε να κάνετε την τέλεια παραλλαγή στο γαλλικό μανικιούρ. Είναι απόλυτα chic και ταιριάζει με κάθε outfit.

Abstract

at-jinsoon.jpg
@jinsoon

Αυτές οι ανοιχτές και φτερωτές πινελιές με έντονα χρώματα προσθέτουν μια ποπ διάθεση στα looks σας. Είτε θέλετε να κάνετε ρίγες με ίδια χρώματα, είτε θέλετε να παίξετε με τις διαφορετικές αποχρώσεις, το αποτέλεσμα είναι άκρως ερωτεύσιμο. Εδώ, λόγω του σχήματος, τα νύχια χρειάζονται συχνή συντήρηση και φροντίδα. Γι' αυτό, μην ξεχνάτε ποτέ να εφαρμόζετε το λαδάκι, την κρέμα χεριών και την αγαπημένη σας λίμα.

Rainbow

at-oliveandjune.jpg
@oliveandjune

Τα ιδιαίτερα ουράνια τόξα προσθέτουν μια δόση γραμμικής «γοητείας» στα νύχια σας, ενώ παράλληλα δίνουν και την αίσθηση του negative space που όλοι αγαπούν να αντιγράφουν. Φυσικά, το θετικό είναι ότι το πετυχαίνουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. 

Hearts

at-imarninails.png
@imarninails

Γιατί να βάλετε οποιοδήποτε άλλο design στα νύχια σας, αν μπορείτε να τοποθετήστε καρδούλες; Και σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και τις αντιθέσεις που θα κάνει και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Μη φοβηθείτε τα μη συμπληρωματικά χρώματα. Λόγω του ομοιόμορφου σχεδίου, η ισορροπία θα διατηρηθεί σε κάθε περίπτωση.

Κεντρική φωτογραφία: @betina_goldstein