fbpixel

Search icon
Search
6 εύκολες και απόλυτα in τάσεις στο μακιγιάζ αυτήν τη σεζόν
MAKE UP

6 εύκολες και απόλυτα in τάσεις στο μακιγιάζ αυτήν τη σεζόν

Ακολουθήστε τα νέα trends της σεζόν


Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με το μακιγιάζ και να κάνουμε όλες αυτές τις διασκεδαστικές και τολμηρές εμφανίσεις μακιγιάζ. Ωστόσο, όταν πρόκειται για το καθημερινό μας μακιγιάζ τα πράγματα πρέπει να είναι γρήγορα και απλά. Το θέμα είναι ότι όλες εργαζόμαστε ή έχουμε περιορισμένο χρόνο να αφιερώσουμε στη νεσεσέρ μας καθημερινά, έτσι ώστε το μακιγιάζ μας να είναι όμορφο αλλά και εύκολο και πρακτικό. Εάν χρειάζεστε μερικές ιδέες για διαφορετικά καθημερινά looks μακιγιάζ για να δοκιμάσετε, συνεχίσετε, είστε στο σωστό μέρος. Κάναμε μια επιλογή από 6 καθημερινές εμφανίσεις μακιγιάζ που φαίνονται απόλυτα εντυπωσιακές σε όλους, έχουν μεγάλη διάρκεια, είναι εξαιρετικά εύκολες και για πολλές από αυτές δεν θα σας χρειαστούν περισσότερο από 5 λεπτά.

Ρομαντικό blush

blush-rouz.jpg
@givenchybeauty

Μας αρέσει το ρουζ! Είναι σίγουρα ένα προϊόν μακιγιάζ που θα σας κάνει αμέσως να φαίνεστε σούπερ υγιής και όμορφη. Όταν προσθέτετε ένα ρουζ, πρέπει να το εφαρμόζετε στο σημείο που εφαρμόζετε το περίγραμμά σας. Έτσι θα εξισορροπήσετε όλους τους τόνους κάνοντας έτσι μια ομοιόμορφη και καλά αναλογική επιδερμίδα. Για να απεικονίσουμε καλύτερα αυτό το καθημερινό μακιγιάζ όπου το χαρακτηριστικό είναι το ροδακινί/ροδαλό ρουζ, επιλέγουμε αυτό το εντυπωσιακό μακιγιάζ από την Givenchy Beauty που ξεχωρίζει.

Μάτια που ξεχωρίζουν

eyeliner.jpg
@chanel.beauty

Αν ψάχνετε για μια πιο καθορισμένη εμφάνιση όπου τα μάτια σας είναι το επίκεντρο του μακιγιάζ, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή καθημερινού μακιγιάζ για εσάς. Το κόλπο είναι να διατηρήσετε το μακιγιάζ του προσώπου σας ελάχιστο ή ακόμα και γυμνό και να εστιάζετε μόνο στο βλέμμα των ματιών σας. Σε περίπτωση που θέλετε μια πιο διακριτική εμφάνιση αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι παρόμοιο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο λεπτό μολύβι ματιών που θα το κάνει λιγότερο τολμηρό. Αγαπάμε απόλυτα αυτό το μακιγιάζ της Chanel Beauty, είναι τόσο φρέσκο ​​και αριστοκρατικό. 

Γυμνό δέρμα

no-makeup.jpg
@chanel.beauty

Το φυσικό μακιγιάζ είναι αυτό που όλοι λατρεύουν και φέτος. Αν είστε θαυμαστές του και εσείς τότε οφείλετε να το τολμήσετε. Είναι σίγουρα μια αβίαστη εμφάνιση που μπορείτε να φορέσετε εύκολα καθημερινά και όλο το χρόνο! Το μόνο που απαιτεί είναι να γνωρίζετε το πως θα κάνετε την τέλεια βάση ώστε να φαίνεται όσο πιο απλή γίνεται.

Eyeliner πέρα από τα συνηθισμένα

eye-liner-IgrLF.jpg
@urbandecaycosmetics

Σε περίπτωση που προτιμάτε μια πιο τολμηρή διαδρομή, έχουμε επιλέξει μια διασκεδαστική και πολύχρωμη εμφάνιση μακιγιάζ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για όσες αισθάνεστε δημιουργικές. Αυτό το εντυπωσιακό μακιγιάζ από την εξαιρετικά ταλαντούχα Mariah Leonard είναι σίγουρα το καλύτερο παράδειγμα του πώς πρέπει να μοιάζει ένα διασκεδαστικό eyeliner. Αν θέλετε να το επαναλάβετε το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε το "no makeup look" σας και να προσθέσετε αυτά τα εκπληκτικά νέα μολύβια ματιών που δίνουν την πιο κομψή και νεανική ατμόσφαιρα. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Ζωντανό κόκκινο

red-lips.jpg
@yslbeauty

Ένα ζωηρό κόκκινο χείλος σε συνδυασμό με μια φυσική και minimal εμφάνιση μακιγιάζ θα είναι επίσης η τέλεια καθημερινή εμφάνιση μακιγιάζ για να δοκιμάσετε. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά εύκολο να το πετύχετε αλλά είναι και ένα διαχρονικό και κλασικό makeup look που ταιριάζει σε όλες. Η ιδέα είναι να εστιάσετε στα όμορφα κόκκινα χείλη όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το εντυπωσιακό μακιγιάζ Ysl Beauty. Το υπόλοιπο μακιγιάζ σας θα πρέπει να είναι ελαφρύ, βασικό και απλό για μια τελειοποιημένη εμφάνιση.

Έντονες βλεφαρίδες

bigger-lashes.jpg

Ένα μακιγιάζ εστιασμένο μόνο στις βλεφαρίδες σας είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή ως καθημερινό μακιγιάζ. Ειδικά αν θέλετε ένα σούπερ φυσικό και μίνιμαλ αποτέλεσμα που απλώς ενισχύει τα χαρακτηριστικά σας και δεν φαίνεται προφανές ότι φοράτε μακιγιάζ. Το μαγικό είναι ότι σας γλιτώνει από περιττό χρόνο μπροστά στον καθρέφτη ενώ φαίνεται όμορφο σε διάφορες περιστάσεις, ειδικά στη δουλειά και στο σχολείο των παιδιών σας. Για αυτό το μακιγιάζ, σας συνιστούμε να επιλέξετε μια μάσκαρα επιμήκυνσης για φυσική αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση.